Independence Day l-ar putea exclude din acțiune pe Will Smith

de Cristina Grigore în 10 Ian 2013
Independence Day l-ar putea exclude din acțiune pe Will Smith

O continuare a succesului din 1996 a lui Roland Emmerich, Independence Day, se află în dezvoltare de mai mulți ani – producătorii țintind chiar către o trilogie – însă filmările nu au putut demara din lipsa sincronizării celor implicați în proiect, în special a starului peliculei, Will Smith, mereu ocupat cu alte proiecte.

Indisponibilitatea lui Smith l-ar putea scoate pe acesta din scenariul seqeul-ului, este de părere Bill Pullman, cel care l-a interpretat în pelicula originală pe Thomas Withmore, președintele american, iar asta pentru că studiourile producătoare vor să se apuce cât mai repede de filmări: ”Partitura lui Will Smith ar putea dispărea, însă din câte știu există strategii pentru ambele situații”, a spus el. ”Eu sunt satisfăcut de ceea ce am de făcut în cazul fiecărei variante în parte. Nu mă aflu într-o casă de bătrâni într-un scaun cu rotile, aștepând să mai fiu plimbat o dată. Este o idee interesantă despre ceea ce se întâmplă cu Whitmore de atunci și până acum, când acțiunea este reluată”, a continuat actorul.

Pullman a mai spus și că filmările lui Independence Day 2 ar putea începe în mai puțin de un an, însă a menționat că această informație nu este una extrem de sigură, având în vedere că filmul a fost până acum amânat în mod constant.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 10 ianuarie 2013 11:08
Lipsa lui Will Smith ar fi o pierdere, dar nu o tragedie. In ce-l priveste pe Bill Pullman, e bine ca apare, dar sper sa nu-l faca personaj principal pentru ca in primul film el a fost cam slabut.
AndreBlack pe 10 ianuarie 2013 11:22
Ar fi bine daca ar juca Will Smith in sequel . Ar trebui sa se apuce de treaba cu sau fara Smith mai repede .
radu3455 pe 10 ianuarie 2013 19:03
si care speram sa-l vad anul asta
alex_il_fenomeno pe 10 ianuarie 2013 20:33
Ce farmec ar avea fara el...?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells