În mrejele pânzei de paianjen a lui Madame Web: primul trailer

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2023
Madame Web va avea premiera la cinema în data de 16 februarie 2024

Trailerul Madame Web, lansat pe 15 noiembrie, ne-a oferit o mulțime de detalii despre viitoarea producție Sony, într-un du-te-vino încâlcit de momente plasate când în timpul prezent când într-un viitor posibil.

În primul rând, am aflat că puterea lui Madame Web este de a vedea în viitor. În al doilea rând, știm că inamicul ei are aceeași putere. Mai mult, vedem o serie întreagă de tinere supereroine care salvează o lume în care Spider-Man nu pare să existe. Acestea sunt jucate de actrițe pentu care am băga mâna în foc că vor ridica mult filmul - le nominalizăm pe Sydney Sweeney și Emma Roberts.

Trailerul o arată pe Madame Web în misiunea de a salva acest grup de fete, viitoare supereroine, pe care Ezekiel Sims (bărbatul - jucat de un foarte expresiv Tahar Rahim - care studia paianjenii în Amazon împreună cu mama ei înainte ca aceasta să moară) pare disperat să le ucidă.

Madame Web prezintă povestea de origine a Cassandrei Webb (Dakota Johnson), un paramedic a cărui întâlnire întâmplătoare cu moartea în timp ce salva pe cineva la locul de muncă o face să aibă capacitatea de a prezice viitorul, se vede în sinopsisul oficial.

La început, în trailer, Cassandra nu poate înțelege ce înseamnă acest lucru atunci când își imaginează cu claritate cum s-ar putea desfășura scenariile din jurul ei, pentru ca apoi să realizeze că lucrurile pe care le-a văzut nu s-au întâmplat încă. Dar după ce Cassandra are viziunea unui bărbat pe nume Ezekiel Sims (Tahar Rahim) care încearcă să ucidă trei tinere, își dă seama că el este la fel de periculos pe cât de importante sunt acestea și, chiar dacă nu înțelege pe deplin ce înseamnă totul, Cassandra își propune să încerce să-l împiedice să-și atingă scopul, se mai vede în sinopsisul oficial.

Trailerul lui Madame Web nu precizează cu adevărat în ce univers este plasată povestea sau de ce costumul de super-răufăcător al lui Sims arată asemănător cu al lui Spider-Man, comentează The Verge. Regizat de S.J. Clarkson, cu un scenariu semnat de Matt Sazama și Burk Sharpless (Morbius), Madame Web este cea mai nouă producție din universul Sony de adaptări Marvel Comics și prima cu un rol principal feminin.

Exploreaza subiecte similare:

Madame Web, Tahar Rahim, Dakota Johnson, S.J. Clarkson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells