Imagini oficiale din The Woman in Black!

de Ştefan Dobroiu în 10 Nov 2010
Imagini oficiale din The Woman in Black!

Daniel Radcliffe filmează în prezent la The Woman in Black, un horror a cărui acţiune se petrece în Anglia victoriană, iar primele imagini date publicităţii de către producători ni-l arată pe starul din seria Harry Potter în costum de epocă.

Poţi vedea mai jos două imagini, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Arthur Kipps, un avocat venit într-un mic sat  de pe litoralul britanic pentru a face ordine în hârtiile unei văduve bogate recent decedate. În imensul conac al acesteia, aflat pe o limbă de pământ pe care mareea o separă complet de uscat, Arthur va avea parte de câteva experienţe neliniştitoare care îl vor face curând să cerceteze în sat istoria familiei văduvei.

Doar că tragicele secrete descoperite nu sunt deloc mai şocante şi supărătoare pentru Athur decât apariţiile Femeii în negru, însoţite de zgomote lugubre şi nechezat de cai.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea pe ecrane această ecranizare a cărţii omonime scrise de Susan Hill. Filmul este regizat de James Watkins (Eden Lake) şi scris de Jane Goldman (Kick-Ass, The Debt).

Cum ţi se pare Radcliffe în costum de epocă?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
delibeee pe 10 noiembrie 2010 21:44
e genial!! de abia astept sa vad filmul!!! daniel este un actor de nota 10- stim asta din harry potter!!
cetateanu pe 11 noiembrie 2010 09:40
A crescut si copilasul acesta sunt curios cum va arata dupa ce a parasit personajul Harry Potter.in fotografii arata foarte bine matur departe de imaginea celebrului vrajitor.
Piratu pe 13 noiembrie 2010 01:57
hopa uita-te la el,nu prea cred ca va reusi multe
MissBlossom01 pe 21 noiembrie 2010 15:18
Ma Piratule,ia nu mai fi tu asa sigur.
Addryan pe 12 decembrie 2010 21:47
Pare matur . intr-un film care la prima vedere pare serios , tipic englezesc ... Totusi nu putem sa judecam doar dupa un simplu screenshot din film ...
Lucidul pe 5 ianuarie 2011 19:31
Ce noroc,ce cariera fulminanta pentru acest pusti ! O echipa:scenarist,regizor,foarte tanara.Sper ca filmul sa fie un succes iar Daniel -rasfatatul soartei- sa nu guste ,de data aceasta,din vreo zmeura,chiar daca va fi de aur !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells