Foxy in cinematografe!

7 Feb 2006
Foxy in cinematografe!
Matthew Fox (foto) - alintat de J.J. Abrams si de colegii din super-serialul LOST "Foxy" - devenit cunoscut in rolul lui Jack Sheppard, a semnat un contract pentru a juca alaturi de Matthew McConaughey intr-un nou film deocamdata fara titlu, o drama sportiva in regia lui McG (Charlie's Angels).

Proiectul este produs de studiourile Warner Bros. si urmareste evenimentele din 1970 ce au urmat prabusirii avionului care a ucis membrii ai echipei de fotbal a universitatii Marshall din West Virginia, impreuna cu majoritatea echipei de antrenori, comentatori sportivi si multi fani locali.

McConaughey a primit rolul antrenorului Jack Lengyel, care incearca sa reconstruiasca echipa. Fox este antrenorul Red Dawson, care lucreaza cu Lengyel. Acesta este primul film de studio al lui Fox din 1993, cand a jucat in My Boyfriend's Back alaturi de Andrew Lowery.

Taguri:  Matthew Fox

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristina pe 9 ianuarie 2010 13:42
imi place enorm de foxy si ma incinta ideea de-al vedea mai des in cinematografe mi-a placut mult serialul difuzat de axn haunted e cel mai sexy!as vrea ca postul de telev;axn sa-l redifuzeze.v-am pupat pa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells