Filmul lui Guy Ritchie The Gentlemen devine serial TV

de Marina Florea în 2 Oct 2020
The Gentlemen a fost o trimitere la filmele anterioare ale lui Ritchie cu hoți londonezi precum Snatch sau Jocuri, poturi și focuri de armă

Ultimul film al lui Guy Ritchie, The Gentlemen, este un succes cinematografic cum rar se întâmplă al anului 2020, încasând peste 100 de milioane de dolari la nivel global cu ocazia premierei din ianuarie, la câteva luni înainte de epidemia de coronavirus care a pus cinematografele într-o pauză forțată. EW a confirmat că Miramax pune la cale un succes cu un nou serial TV inspirat din The Gentlemen, care va fi scris și regizat de Guy Ritchie. Deadline a fost prima publicație care a anunțat știrea.

„Miramax Television este încântată să descopere noi zone de creație prin parteneriatul cu Guy Ritchie”, declara Marc Helwig, coordonatorul TV al Miramax. „Guy Ritchie este unul dintre cei mai remarcabili și mai prolifici regizori de astăzi și cineva a cărui creativitate am admirat-o de ani întregi. Nu aș putea fi mai bucuros să fac această călătorie cinematografică din The Gentlemen mai departe, în lumea serialelor de top”.

The Gentlemen a fost o trimitere la filmele anterioare ale lui Ritchie cu hoți londonezi precum Snatch sau Jocuri, poturi și focuri de armă. În film au jucat Matthew McConaughey în rolul lui Mickey Pearson, un expat american devenit interlop britanic, care își crește propria fermă de marijuana în Anglia. În film mai apar Charlie Hunnam (Raymond Smith, mâna dreaptă a lui Mickey), Hugh Grant (Fletcher, un jurnalist corupt), Henry Golding (un rival și interlop în devenire) dar și Michelle Dockery (în rolul durei Rosalind, soția lui Mickey).

McConaughey și Hunnam au mai avut roluri TV, dar nu se știe dacă sunt dispuși să joace și în filmul TV. Conform declarațiilor Miramax, The Gentleman a început ca un pilot pentru un serial TV înainte de a deveni un film. Acum, proiectul își îndeplinește destinul de la început.

Exploreaza subiecte similare:

The Gentlemen, Guy Ritchie, Charlie Hunnam, Matthew McConaughey, Hugh Grant, Michelle Dockery, Colin Farrell

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells