Filme de familie și haz de necaz, joi, la TV

de Gloria Sauciuc în 19 Mar 2020
Relaxați-vă în fața micului ecran cu filme care pot să ne aducă bună-dispoziție

Pentru că vrem să vedem partea bună a statului acasă, Cinemagia va selecta zilnic - din programul micului ecran - cele mai bune filme de văzut în familie, începând de miercuri, 18 martie.

Ziua de joi, 19 martie, ne atrage atenția prin programarea pe micul ecran a unor filme de văzut cu mic cu mare, ca de exemplu: Cartea Junglei (Antena 1, 20:00), Valorile familiei Addams (Paramount Channel, 20:30), Ucenicul vrăjitor (Antena 1, 21:45).

Totodată, avem parte de porții de haz de necaz la TV: sunt difuzate comediile Eighth Grade (Film Now,20:00), Get Him to the Greek (TV1000, 00:00) și The Pineapple Express (Pro Cinema, 00:30). La fișa fiecărui film de pe Cinemagia.ro veți găsi detalii - trailere, sinopsis, imagini concludente.

Indiscutabil, trăim o perioadă de criză. Nu doar că ne confruntăm cu riscul îmbolnăvirii sau decesului din cauza coronavirusului, dar avem deja primele semne ale unei crize economice majore și ale unei uriașe crize de încredere. În astfel de vremuri, emoțiile negative (de la anxietate și stres, la furie sau disperare) preiau controlul asupra minții noastre. Relaxați-vă în fața micului ecran cu filme care pot să ne aducă bună-dispoziție.

Exploreaza subiecte similare:

Recomandări TV, The Jungle Book, Addams Family Values, The Sorcerer's Apprentice, Eighth Grade, Get Him to the Greek, The Pineapple Express

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells