Filmările la The Thing vor începe în martie

de Răzvan Boboc în 5 Ian 2010
Filmările la The Thing vor începe în martie

După ce au fost amânate de mai multe ori, filmările la noua variantă a filmului The Thing vor începe în luna martie în Toronto, anunţă Empire. Filmul va prezenta povestea unei expediţii şi descoperirea unui extraterestru captiv în gheţurile din nordul Scandinaviei care începe să atace oamenii.

Deocamdată nu au fost anunţate detalii legate de distribuţia peliculei. Se ştie doar numele regizorului: Matthijs van Heijningen Jr.

Scenariul a fost scris de Eric Heisserer (remake-ul A Nightmare on Elm Street) şi Ronald D. Moore (Battlestar Galactica).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
florentindeac pe 5 ianuarie 2010 10:13
Grea incercare ! Sa reiei un film facut de un maestru al horrorului, John Carpenter, e o provocare. Sa vedem daca se va ridica noul film la nivelul predecesorului sau, cel cu Kurt Russell. Pentru mine, The fog a fost un remake reusit, precum si Asalt asupra secţiei 13, dar ultimul este din alt gen, La capitolul horror, Halloween 1(1978) cu Jamie Lee Curtis este nr. 1, continuarile fiind departe calitativ. Interesant e ca se va face şi Dune. Să vedem dacă se va ridica şi el măcar la nivelul filmului lui Lynch.
redmen pe 5 ianuarie 2010 10:37
Ce porcarie.De unde gasesc astia regizori si scenaristi anonimi sa faca remake`urile astea nu imi dau seama.
victor_neo75 pe 5 ianuarie 2010 10:47
'The Thing' (1982), alaturi de 'The Shining' (1980) si 'Aliens' (1986) le consider cele mai bune filme horror din toate timpurile. Aceste filme sunt mult prea originale pentru a putea fi remake-uite.
co_daniel pe 5 ianuarie 2010 11:20
Din ce-am citit eu de pe net, se pare ca aceasta noua varianta, va fi de fapt un prequel al celui din 1982, si nu un remake, slava Domnului. Ne duce la "origins", vad ca e la moda asta acum, exemplu Alien sau seriile noi de filme ce vor aparea cu personajele din X-men. Mai cam toti am vazut The Thing din 1982, stim cum incepe, cum se termina, si cat de bun a fost. Ma intreb eu acum, care mai este rostul la acest prequel, ca in filmul din "82, la inceputul lui, ne arata ca oamenii de la baza din Antartica erau morti. Si apoi "vin americanii." (Unde am mai auzit asta oare ? ) Chiar vrem sa vedem un film care stim de pe acum cum o sa se termine ? Eu unu`, daca asta va fi ideea de baza din acest prequel, ma lipsesc sa-l vizionez.
FarkaS pe 5 ianuarie 2010 12:29
De cele mai multe ori, remake-urile nu-şi au rostul. Eu le consider doar "pauze de gândire"...
d_arckangel pe 5 ianuarie 2010 15:40
E clar ca nu mai au idei de scenarii. Un remake la the thing nu are absolut niciun rot, filmul nu e atat de vechi, probabil ca-si vor batea joc de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells