Este Madame Web o eroină sau o ticăloasă?

de Gloria Sauciuc în 27 Nov 2023
Trailerul Madame Web, lansat pe 15 noiembrie, ne-a oferit o mulțime de detalii despre viitoarea producție Sony, într-un du-te-vino încâlcit de momente plasate când în timpul prezent, când într-un viitor posibil

Cu un profil ambiguu în benzile desenate, situat într-o zonă gri, Madame Web cea de pe marile ecrane are deja o personalitate clar definită prin rolul pe care Dakota Johnson, cu ochii ei de căprioară, îl face și prin plotul pe care deja îl întrezărim din primul trailer oficial. Cu o premieră pe marile noastre ecrane programată pe 16 februarie 2024, Madame Web ni se dezvăluie diferită de cea din benzile desenate.

În benzile desenate, Cassandra Webb - interpretată de Dakota Johnson - este o femeie mai în vârstă, despre care Spider- Man bănuiește că este o impostoare. Din trailer, universul în care are loc povestea pare deocamdată lipsit de un Spider-Man. În benzile desenate, în urma unui accident, Cassandra dobândește abilitatea de a vedea viitorul și o folosește - după cum vedem, de altfel, și în trailer - pentru a opri evenimente îngrozitoare, cam ca în seria Final Destination - după cum comentează publicația Looper.

Această abilitate este similară cu cea din materialul sursă, dar Madame Web este puțin mai misterioasă în benzile desenate, notează Looper. Când Peter Parker aude pentru prima dată de ea, crede că este o falsă clarvăzătoare. Cu toate acestea, atunci când îi cere ajutorul ca Spider-Man, abilitățile ei se dovedesc reale. Cel mai probabil Cassandra se va dovedi în film o forță a binelui. Reputația din benzile desenate a mutantei de a fi într-o zonă gri din punct de vedere moral provine - cel mai probabil - din percepția inițială pe care o are Peter despre ea.

În benzile desenate, după ce îl ajută pe Peter Parker să-i găsească pe autorii unei escrocherii, acesta o va înțelege mai bine și accepta ca partener. Totodată, prin intermediul puterilor ei, Madame Web îi află adevărata identitate și o ține secretă. După acest incident, ea devine un aliat binevenit în Spider-Verse.

Trailerul lansat pe 15 noiembrie al Madame Web indică faptul că aceasta este versiunea Cassandrei pe care o va prezenta filmul. Deși personajul lui Dakota Johnson nu este în vârstă și nici nu are un sistem de susținere a vieții precum omoloaga ei din benzile desenate, sufletul personajului este surprins ca în benzile desenate, comentează Looper.

Cassandra își folosește abilitățile sale  pentru a le ajuta pe Femeile-Păianjen să devină ceea ce sunt menite să fie, din ce transmite trailerul. Iar acesta ar putea fi doar începutul poveștii lui Madame Web. Există întotdeauna timp pentru ca personajul lui Johnson să își atingă destinul din benzi desenate. Filmul se prezintă, conform trailerului, ca o poveste de origine pentru Cassandra, al cărei rol este de a transmite ștafeta viitoarelor Femei-Păianjen.

Exploreaza subiecte similare:

Madame Web, Dakota Johnson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells