Ea va fi noua fată Bond?

de Cristina Grigore în 30 Sep 2011
Ea va fi noua fată Bond?

Actriţa Bérénice Marlohe ar putea fi noua fată Bond din producţia ce îl are drept protagonist pe Daniel Craig, anunţă Twitch.com. Intitulată simplu, Bond 23, pelicula îşi continuă acum filmările în Turcia.

Marlohe, o cunoscută actriţă franceză de televiziune, lucrează acum la lungmetrajul Un bonheur n'arrive jamais seul alături de Sophie Marceau. În timp ce în Bond 23 ei i-ar putea reveni partitura feminină centrală a filmului, o actriţă turcă ar putea primi rolul de “fată rea”, ajutorul personajului negativ.

Anterior, atât Olivia Wilde, cât şi Naomi Harris (Piraţii din Caraibe) au fost date drept posibile candidate pentru rolul fetei Bond. Despre Harris se spunea că va primi partitura lui Miss Moneypenny, secretara lui Bond, însă rolul şi apariţia ei în film sunt acum incerte.

După ce filmările din India au fost întrerupte – producătorii au considerat că nu pot desfăşura în condiţiile cerute scenele de acţiune de pe una din căile ferate indiene – echipa de filmare se va muta la Istanbul, pentru a realiza secvenţele de deschidere ale filmului. Potrivit ministrului culturii şi turismului din Turcia, Ertugrul Günay, şi ale locaţii din ţară sunt vizate pentru apariţia în film, dar şi unele porţiuni de pe malul Bosforului.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 septembrie 2011 11:59
wow.... e perfecta!! :)). Insa look-ul nu este suficient pentru o "Bond girl"... ar trebui sa aiba si ceva notorietate. Asta a fost un minus in ultimele 2 filme.... lipsa actorilor cunoscuti.
Han_Solo pe 30 septembrie 2011 13:51
Filmele Bond mai tot timpul au optat pentru rolul feminim actrite mai putin cunoscute. Toate au devenit cunoscute in urma aparitie in filmele cu Bond. Probabil Denise Richards fiind cea mai proasta alegere din toate timpurile.
Bayard pe 30 septembrie 2011 18:59
Sophie Marceu, Halle Barry?? Chiar si Michelle Yeoh, Denise Richards, Terri Hatcher erau cat de cat cunoscute.... insa acum aleg complet necunoscute. Cui ii pasa ca au auzit francezii de ea? :))
alex_il_fenomeno pe 30 septembrie 2011 15:14
cred ca are stofa de fata Bond .
Crist11 pe 30 septembrie 2011 15:36
Sper sa faca un rol mare.
bubbles25 pe 30 septembrie 2011 20:29
nu prea mi se pare o fata "bond" ...cine stie ...poate ne v-a surprinde :)
silviageorgescu pe 1 octombrie 2011 11:16
Hai sa invatam sa scriem corect in limba romana, mai intai....
zeno.marin pe 30 septembrie 2011 22:51
"Ea va fi noua fată Bond?" - sa speram ca nu. Cred ca e mai potrivita in rolul Albei ca Zapada. Si a celor 7 pitici.
margott pe 29 aprilie 2012 14:37
Mie mi se pare interesanta ca fizionomie. Ca actrita, n-am vazut-o in niciun film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells