Donald Glover, vizat ca antagonist în Black Panther 2

de Cristina Grigore în 24 Mai 2018
Este luată în considerare şi revenirea lui Michael B. Jordan

Aflat în atenţia publicului şi a producătorilor pentru rolul din Solo: A Star Wars Story, talentatul Donald Glover (este muzician, actor,  scenarist, dar şi comic) a fost luat în vizor pentru Black Pather 2. Conform publicaţiei britanice Metro, regizorul Ryan Coogler a avut deja câteva întâlniri informale cu interpretul lui Lando Calrissian pentru rolul villain-ului din sequel-ul Marvel.

De altfel, Glover a contribuit şi el (neoficial) la scenariul primului Black Panther. Succesul uriaş al primului film cu liderul Wakandei i-a asigurat lui Coogler locul la cârma continuării, pentru care se caută acum soluţii de a-i readuce în acţiune pe Michael B. Jordan, dar şi Chadwick Boseman şi Letitia Wright. După cum a declarat Kevin Feige, începerea producţiei la Black Panther 2 depinde de Coogler, nu există o dată anume stabilită. Vor exista, desigur, şi actori noi în distribuţie.

Se află în discuţii şi un spin-off al lui Black Panther – de care se va ocupa tot Coogler – ce va avea în centru femeile puternice ale Wakandei.

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story, Black Panther, Donald Glover, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Chadwick Boseman, Letitia Wright, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 mai 2018 11:15
Producatorii partii a doua din ”B.B.” vor ”sa il readuca in actiune” pe Michael B. Jordan care moare in prima parte?!?!?... Doamne, oare cind or sa priceapa ”desteptii” de la Hollywood ca ”reinvierea” unui personaj sau altul e o prostie fara margini???......Oare chiar atat de prost stau la capitolul imaginatie incat sa readuca la viata un personaj mort in loc sa caute solutii pentru alt villain sa alti villaini?!?..... Idiots!!!
SSorinS pe 30 mai 2018 16:55
mie mi se pare ca Black Panther(filmul) se aseamana destul de mult cu Thor. si daca fratele Loki revine in cel de-al doilea film, nu vad de ce n-ar reveni si varul astuia. si gata filmul.
AurelG pe 24 mai 2018 16:45
Dar la in moment dat și supereroii se pot substitui!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells