Disney pune la cale lucruri înspăimântătoare, în regia lui Guillermo del Toro

de Gloria Sauciuc în 12 Sep 2009
Disney pune la cale lucruri înspăimântătoare, în regia lui Guillermo del Toro

Studiourile au semnat un contract cu regizorul pentru lansarea unei noi serii de desene animate, Double Dare, care va captiva publicul printr-un univers întunecat.
Gestul poate fi văzut ca tentativa celor de la Disney de a fi consecvenţi cu ei înşişi, după proaspăta preluare a Marvel Studios. Del Toro va produce noua serie şi va regiza mai multe filme din ea, conform Variety.
"Ca regizor, îmi place să duc publicul în lumi noi, fantastice, şi să le ofer momente de tensiune", afirmă regizorul. "Face parte din obiceiul Disney să creeze secvenţe şi eroi negativi care te ţin în priză, în toate filmele lor clasice. Proiectele lui Del Toro vor putea da o nouă direcţie filmelor Disney. Accentul se pune pe comic, şi avem câteva idei grozave şi cât priveşte storyboard-urile", precizează Del Toro. Primul desen animat din serie va fi "Trollhunters", realizat după o idee originală a regizorului. Filmele se vor lega între ele "printr-un element care e încă secret, dar pe care îl veţi afla curând". În plus, e vorba şi de lansarea de cărţi după acţiunea desenelor animate. 

Preşedintele companiei Disney, Dick Cook, a susţinut că prin calităţile sale de a crea lumi fantastice şi aprecierea pentru filmele Disney, Del Toro oferă companiei posibilităţi de "a explora un nou gen de filme". Totuşi, nu s-a precizat cât de repede se va concretiza colaborarea. Regizorul, al cărui portofoliu cuprinde filmele "Hellboy" şi "Labirintul Faunului",e în curs de a regiza povestea clasică a lui Tolkien "The Hobbit",film programat pentru 2011 şi 2012, plus colaborări cu studiourile Universal pentru remake-uri la "Frankenstein", "Dr.Jekyll and Mr.Hyde" şi "Slaughterhouse-Five" a lui Kurt Vonnegut.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei pe 12 septembrie 2009 13:36
parerea mea este ca acet film este super tare
mausyo pe 13 septembrie 2009 12:25
si de unde stii ? te-ai uitat la el inainte sa si intrei n productie ?
husky pe 13 septembrie 2009 18:40
cred ca el vorbea de pan's labirint

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells