Coduri, îngeri, demoni... şi mai ce?

de Ştefan Dobroiu în 21 Apr 2009
Coduri, îngeri, demoni... şi mai ce?

Dan Brown le are cu sincronizările. Nici n-a apărut bine ecranizarea romanului "Îngeri şi Demoni", că Brown scoate din pălărie o altă poveste simbolistă şi langdoniană, numai bună de vândut celor de la Sony Pictures. Cartea va apărea pe 15 septembrie şi probabil deja este pre-achiziţionată de zeci de mii de oameni prin website-urile specializate.

Noul roman se numeşte "The Lost Symbol", adică "Simbolul pierdut", iar Dan Brown nu a declarat despre subiect decât că a avut nevoie de nu mai puţin de şase ani de cercetări pentru a fi sigur că acţiunea, care se petrece pe parcursul a doar 12 ore, va fi credibilă.

Cum Sony deţine drepturile pentru cinema asupra personajului Robert Langdon (interpretat până acum de un Tom Hanks cu părul din ce în ce mai scurt şi mai puţin slinos), şansele ca actorul oscarizat pentru Philadelphia şi Forrest Gump să intre din nou în costumul simbolistului sunt extrem de mari. Pentru un onorariu extrem de generos, desigur.

Angels & Demons se va lansa în România pe 15 mai. Deşi acţiunea din roman are loc înainte de cea din Codul lui Da Vinci, producătorii au decis ca noul film să fie continuarea succesului de casă din 2006. În Angels & Demons, Langdon trebuie să dejoace planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puţin decât aruncarea în aer a întregului Vatican. Cu toată suflarea catolică strânsă în oraşul-stat cu ocazia conclavului pentru alegerea noului papă, miza misiunii lui Langdon este incalculabilă. Ajutat de frumoasa cercetătoare Vittoria Vetra (Ayelet Zurer, foto), protagonistul are la dispoziţie doar 24 de ore pentru a salva Roma de la distrugere.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scrawl pe 21 aprilie 2009 21:28
Abia astept filmul asta :D Sper sa fie la fel de captivant ca si codul lui da vinci...
angesa pe 21 aprilie 2009 23:42
Pare misiune imposibila....dar probabil Tom Hanks o va rezolva si de data asta :-)))
Bine ca Tom Hanks este tuns si are parul ingrijit......

fecioru petru pe 3 noiembrie 2010 15:12
filmul acesta afost incredibil [ingeri si demoni] daca ar fi sa l vad si pe celalalt ar nemaipomenitar fi pentru mine o surpriza
fecioru petru pe 3 noiembrie 2010 15:13
si sa fie mai mult de groaza

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells