Cocoşatul de la Notre Dame revine pe ecrane?

de Ştefan Dobroiu în 12 Iul 2010
Cocoşatul de la Notre Dame revine pe ecrane?

Studiourile Paramount şi producătorul Lorenzo di Bonaventura vor să se întoarcă în Parisul medieval pentru a mai spune o dată povestea celebrului Quasimodo şi a iubirii sale pentru frumoasa Esmeralda.

Deocamdată proiectul este doar o propunere de scenariu, dar achiziţionarea ei de către Paramount şi implicarea cunoscutului Di Bonaventura sugerează că am putea vedea tumultuoasa poveste de dragoste pe ecrane peste câţiva ani.

Conform Variety, abordarea duo-ului scenaristic Willie Block şi Jake Emanuel este uşor diferită de această dată, proiectul fiind încadrat la genul "comedie de acţiune".

Publicat în 1831, romanul Cocoşatul de la Notre Dame al lui Victor Hugo este unul dintre cele mai ecranizate ale tuturor timpurilor. Filme, animaţii, opere, piese de teatru şi muzicaluri s-au bazat de-a lungul timpului pe această sursă literară extrem de populară de la apariţia ei şi până în ziua de azi.

Ai vrea să vezi pe ecrane un Quasimodo glumeţ?

Foto: Quasimodo într-una din cele mai populare ecranizări recente, animaţia Disney din 1996

Taguri:  Victor Hugo

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mihai2508 pe 12 iulie 2010 14:12
Ar fi interesant daca s-ar face iar, poate o sa fie la fel de frumos filmul
Blondie pe 12 iulie 2010 15:10
Chiar ca este mare pana de isei la Hollywood, de fapt daca se face rebout sau cum naiba se scrie la Spider Man....ce sa mai zici.
mgf2768 pe 12 iulie 2010 17:29
Dupa cat de lovit de soarta este Quasimodo nu stiu cat de glumet ar putea fi. Poate ar putea face haz de necaz, tinand cont de sfarsitul variantei originale (moare chircit langa trupul Esmeraldei, iar dupa ani cand sunt gasite scheletele inlantuite si se incearca separarea lor oasele se transforma in praf). O gluma buna ar fi: "m-ati facut praf".
marius93 pe 12 iulie 2010 20:06
Interesant...
ofelik_cat pe 12 iulie 2010 22:56
ar fi frumos .....se vinde bine de aia se face si film dupa animatie......acesta va fi un film de comedie-actiune....sa vadem ce o sa iasa !
flavia pe 13 iulie 2010 10:51
in nici un caz comedie, sper sa nu mai strice alta poveste cu ideile lor tampite.
alex_il_fenomeno pe 1 august 2013 18:12
Este o poveste clasica si nemuritoare, deci ar merita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells