Cinemagia va prezinta primele imagini din THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS

30 Iul 2002
InterComFilm Romania, New Line Pictures, Warner Bros. si www. cinemagia.ro va prezinta in premiera in Romania primele imagini din blockbusterul anului viitor "The Lord of the Rings: The Two Towers / Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri", partea a doua a trilogiei "Stapanul Inelelor" care a avut incasari de peste 859 milioane$ in total in toata lumea, pana acum.
www.cinemagia.ro este singurul site de internet din Romania care publica in avanpremiera extraordinara aceste prime imagini ale superproductiei anului viitor.
Filmul va avea premiera americana pe 18 decembrie 2002, urmand ca la noi in tara sa apara pe 28 februarie 2003.
Aici puteti vedea imaginile: THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS

Imaginile au putut fi prezentate cu asa mult timp inainte de premiera filmului prin amabilitatea distribuitorului roman, InterComFilm Romania caruia ii multumim pe aceasta cale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
michela pe 28 ianuarie 2010 00:58
cel mai bun film din toate timpurile si actori de mare valoare care s-au facut remarcati prin lansarea acestui film.......................mai ales ca au si scene comice unde Gimli si Legolas se intrec la omoratul orcilor si Uruk-hai......totul este o poveste unde un inel este centrul atentiei dar trebuie cu orice pret sa fie distrus pentru a aduce libertatea pe care odata o aveau omorandu-l pe Sauron.............dar acesta din cele din urma a supravituit doar cu sufletul si a inceput sa isi faca o armata.............
mari pe 11 februarie 2010 10:18
acest film este foarte reusit..imi place f. f. f. frumos.....este o realizare perfecta iar actosrii imi place cum joaca...deci..cel mai frumos film din europa:-*:-*:D:D:
crstea pe 13 iulie 2010 20:18
cel mai tare film din istorie celmai frumos realizat film dwarvwes,elfi,orci,oameni,uruk-hai,nazgul,trol,mordor
adelina pe 3 februarie 2011 03:42
e cel mai bun film la care m-am putut uita vreodata . il ador iar argon e actorul meu preferat ..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells