Chris Hemsworth vorbeşte despre cum va deveni Hulk Hogan. A cui a fost ideea biopicului

de Cristina Grigore în 9 Apr 2019
„Transformarea va fi remarcabilă şi sunt nerăbdător pentru ceea ce urmează”, a spus actorul

Pe Chris Hemsworth îl aşteaptă o lungă perioadă de antrenament intens pentru biopic-ul în care îl va juca pe Hulk Hogan. Actorul a fost anunţat în rol în luna februarie şi a vorbit pentru prima dată despre acesta cu cei de la Balance Magazine.

„O să am nevoie de mult timp pentru a mă pregăti pentru acest rol din cauza cerinţelor fizice. Şi e ceva ce cu siguranţă nu poţi face fără o implicare totală. Dar va fi foarte distractiv. Transformarea va fi remarcabilă şi sunt nerăbdător pentru ceea ce urmează”, a spus el.

Hemsworth a mai explicat şi cum a luat naştere proiectul, după o idee a lui Todd Phillips, care va sta şi la cârma acestuia.

„Am tot vorbit despre proiect cu Todd Phillips. El a venit cu ideea şi iniţial trebuia să fie un serial TV. Însă ne-am avântat într-o zi în propuneri şi idei noi şi am devenit entuziasmaţi de ceea ce ar putea fi realizat. Scenariul filmului nu este încă gata, încă se mai lucrează la el, suntem într-o fază preliminară a proiectului”, a punctat australianul de 35 de ani.

De scenariu - ce va înfăţişa anii de început ai celebrului wrestler şi actor, ocolind controversele ce i-au umbrit cariera - se ocupă Scott Silver (8 Mile, The Fighter, viitorul film Joker). Chiar Hogan l-a considerat pe Hemsworth potrivit să îl portretizeze într-un posibil film biografic, după cum a declarat într-un interviu din 2013: „Este nevoie de un actor serios, care ştie ce face. Ştiţi cine ar fi potrivit? Tipul acela din filmul de acţiune Thor”, a spus el. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Todd Phillips

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells