Charlize Theron va investiga o crimă în Cities of Refuge

de Cristina Grigore în 22 Sep 2011
Charlize Theron va investiga o crimă în Cities of Refuge

Charlize Theron a optat pentru uniforma de detectiv din Cities of Refuge, un thriller în care va juca rolul principal, dar pentru care va fi si producător, scrie Deadline.

Actriţa este acum în negocieri pentru a intra în pielea celei trimisă să investigheze un caz misterios, „o crimă brutală şi o răpire, lucruri care par total diferite faţă de cum indică aparenţele”, menţionează într-un comunicat cei la Inferno Entertainment, rezumând scenariul lui Brandon Willer. Nu ar fi primul film susţinut de  Theron în calitate de producător. A purtat acest titlu şi în cazul peliculelor Monster, Sleepwalking şi viitorul Young Adult.

Charlize filmează acum la Snow White and the Huntsman, unde are rolul reginei malefice şi la Prometheus, filmul cu trimiteri la Alien al lui Ridley Scott. Orarul său de lucru cuprinde şi continuarea lui Mad Max, intitulată Fury Road, la care va începe producţia în primăvara următoare. Spectatorii americani o vor putea vedea în comedia cu accente dramatice Young Adult începând din 2 decembrie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 22 septembrie 2011 12:24
Hm, si producator?? In general actorii fac treaba asta 2 motive.... ori sunt siguri ca o sa scoata o groaza de bani filmul (ma indoiesc sa fie asta explicatia cand e un film politist) ..... ori spera sa ia un Oscar.
alex_il_fenomeno pe 22 septembrie 2011 13:45
povestea suna bine , iar actrita este extraordinara ! sper sa avem parte de un film bun !
Crist11 pe 22 septembrie 2011 15:28
Mda, foarte simpatica.
xerses pe 22 septembrie 2011 21:38
Nu e prima actrita care este si producator al filmului in care evolueaza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells