Charles şi Diana, în sezonul cinci al serialului The Crown

de Ştefan Dobroiu în 18 Aug 2021
Dominic West şi Elizabeth Debicki sunt noii interpreţi ai cuplului regal

Este clar că serialului The Crown nu-i lipsesc laudele şi la fel de clar este că unul din atuurile sezonului al patrulea sunt Josh O'Connor şi Emma Corrin interpretând cel mai adulat cuplu regal al anilor '80 şi '90, Charles şi Diana.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, la fiecare două sezoane interpreţii personajelor din The Crown se schimbă, astfel încât povestea să urmeze în mod cât mai realist cronologia şi vârsta reală a membrilor familiei regale. Dominic West şi Elizabeth Debicki vor fi Charles şi Diana în sezonul al cincilea, iar Netflix tocmai a făcut publice imagini cu cei doi în rol.

De la primul episod al noului sezon Imelda Staunton este Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce este prinţul Philip, Lesley Manville este prinţesa Margaret, iar Jonny Lee Miller este John Major, succesorul lui Margaret Thatcher în funcţia de premier al Marii Britanii, cu începere din 1990.

În ce priveşte provocările din viaţa familiei regale, Variety scrie că noul sezon va explora evenimentele anului 1992, care a ajuns să fie numit "annus horribilis" (adică "anul teribil") din viaţa Elisabetei a II-a. Este anul când trei dintre cei patru copii ai reginei se despart de partenerii lor, într-o succesiune de scandaluri gata să şubrezească şi mai mult poziţia şi aşa fragilă a monarhiei britanice.

Nimeni nu ştie în acest moment dacă sezonul 5 se va încheia cu moartea din 1997 a prinţesei Diana sau dacă va trebui să aşteptăm ultimul sezon al serialului pentru a explora acest episod dureros din viaţa familiei regale.

Exploreaza subiecte similare:

The Crown, Dominic West, Elizabeth Debicki, Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Jonny Lee Miller

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 22 august 2021 14:17
Abia aştept noul sezon, dar de abia în 2022 o să aibă premiera https://deadline.com/2020/07/the-crown-season-5-premiere-2022-filming-summer-2021-1202990878/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells