Cele mai proaste prime intalniri, in filme

de Gloria Sauciuc în 15 Feb 2009
Cele mai proaste prime intalniri, in filme

Daca ai avut vreodata o prima intalnire nereusita - lucru probabil, mai ales de cand exista intalnirile pe Internet - nu esti singurul(a). Datorita stresului „primei dati”, reusita unei astfel de intalniri este minima . Insa, cu cat ne gandim mai mult la esecul unei prime intalniri, sa ne amintim ca asta e o parte a istoriei omului, inca de atunci de cand Adam si Eva puneau mana pe fructul interzis. De asemenea, totul e relativ si oricat de prost ne-ar fi mers la prima intalnire, cuiva i-a mers si mai prost. Adesea o solutie este sa ne uitam la filme si sa ne gandim cum a fost "cea mai nereusita" a noastra fata de "cea mai nereusita" din cinema.

Taxi Driver (1976)

Sa ai o intalnire cu o minora e printre cele mai proaste optiuni ale unui barbat. Dar e ceva si mai si: sa duci o fata respectabila la filme porno. A fost suficient de rau cand Dustin Hoffman a luat-o pe Katherine Ross la un club de striptease in The Graduate. Cel putin,la sfarsit, fata a fost a lui. Insa in mod clar nu a putut Cybill Shepherd sa se indragosteasca de Robert de Niro, invitata intr-un asemenea loc.

Strania poveste a lui Benjamin Button (2009)

Aici este o mostra de intalnire ratata; prima in calitate de indragostiti declarati, desi cei doi - interpretati de Brad Pitt si Cate Blanchett - se cunosc din copilarie. Dupa o cina romantica, ies la plimbare; ea ii danseaza, seara, in parc: are o rochie rosie, este in talpile goale, silueta ei se profileaza sub clarul lunii, o scena foarte plastica; apoi ea ii propune sa petreaca noaptea impreuna, dar el... refuza. "Am fost si cu altii mai in varsta, completeaza ea", si momentul romantic se duce pe apa sambetei.

Pulp Fiction (1994) -  foto

Alta idee prosteasca e sa iesi in oras cu nevasta sefului. Cateodata, chiar si daca seful insusi te pune s-o faci. Asa ca cel mai bun lucru e sa speri ca nimic nu va merge prost. Ca de exemplu, sa speri ca ea n-o sa puna mana pe o punga cu heroina ca s-o ia drept cocaina. Si mai mult, sa speri ca n-o sa prizeze, astfel incat sa ajunga la supradoza. Nimic nu e mai rau pentru o intalnire decat sa fii nevoit sa infigi seringa cu adrenalina in inima fetei. Chiar daca, la figurat, e romantic.

Play It Again, Sam (1972)

Cand ne gandim la intalniri groaznice, sa ne amintim de Woody Allen cu adaptarea piesei lui, Play it Again, Sam. Sa o luam ca pe o lectie pentru cei care incearca sa arate cool la prima intalnire, dar - de fapt - fac primul pas spre dezastru. Allen incearca cu disperare sa fie ca Humphrey Bogart, ba chiar viseaza ca marele actor ii da lectii de agatat. Dar ceea ce crede el ca va impresiona pe celalalt e, de fapt, o mostra a neindemanarii.

Blind Date (1987)

Nici o lista a filmelor cu cele mai nereusite prime intalniri nu ar fi completa fara comedia lui Blake Edwards in care Bruce Willis are parte de legea lui Murphy si de efectul bulgarelui de zapada care o ia la vale odata cu Kim Basinger, in rolul unei femei ce nu rezista la bautura. Ce e mai rau este ca fostul iubit, gelos, e pe urmele lor, iar Willis ajunge la inchisoare. Mai e Mystery Date, un film nu cu mult mai bun: Ethan Hawke iese cu fata visurilor lui, Teri Polo, si totul iese prost datorita unei povesti cu o greseala de identitate. Si totusi, partea buna e ca in cele din urma baiatul ramane cu fata. Deci, sa tinem minte asta de Valentine's Day si Dragobete.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells