Cele mai bune filme de Paște de pe AXN

de Cinemagia în 13 Apr 2023
AXN îți oferă un maraton de filme epic

Sărbătorile Pascale sunt momentul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de filme interesante împreună cu familia și prietenii. Anul acesta, AXN îți oferă un maraton de filme epic, cu unele dintre cele mai palpitante și pline de acțiune filme din toate timpurile.

Iată alegerile noastre pentru cele mai bune filme de pe AXN, din această perioada:

Războiul lumilor (War of the Worlds)
Poți urmări filmul pe AXN vineri, 14 aprilie, de la 16:40 și, în reluare, sâmbăta, 15 aprilie, de la 18:25

„Războiul lumilor” (2005) este un film SF palpitant și intens, regizat de Steven Spielberg. Filmul se bazează pe romanul clasic al lui H.G. Wells și îi are în rolurile principale pe Tom Cruise și Dakota Fanning. Povestea este centrată în jurul unei invazii extraterestre care amenință întreaga rasă umană și a luptei disperate pentru supraviețuire a unui tată și a celor doi copii ai săi.

Regia lui Spielberg este magistrală, creând un sentiment palpabil de tensiune și pericol pe tot parcursul filmului. Efectele speciale sunt de top iar scenele invaziei extraterestre sunt atât uluitoare, cât și terifiante. Tom Cruise oferă o performanță convingătoare, creând un personaj vulnerabil, care trebuie să găsească curajul de a-și proteja familia, în ciuda șanselor minime de supraviețuire.

„Războiul lumilor” este un film excepțional, care combină spectacolul și emoția într-un mod în care numai Spielberg știe să o facă. Este un must-watch pentru fanii filmelor SF și de acțiune care nu trebuie ratat.

Sus, în aer (Up in the Air)
Poți urmări filmul pe AXN sâmbăta, 15 aprilie, de la 14:05 și, în reluare, duminică, 16 aprilie, de la 11:30



„Sus, în aer” (2009) este un film emoționant și profund, regizat de Jason Reitman, cu George Clooney în rolul lui Ryan Bingham, un expert în reducerea personalului corporativ, care își petrece viața călătorind prin țară, concediind oameni pentru a-și câștiga existența.

Filmul explorează teme ca: singurătatea, conexiunile umane și căutarea sensului, într-o lume aflată în permanentă schimbare.

Regia lui Reitman este excelentă, surprinzând nuanțele subtile ale emoțiilor și relațiilor dintre personaje. Performanțele actoricești ale lui George Clooney, Vera Farmiga și Anna Kendrick sunt remarcabile și adaugă profunzime poveștii.

Scenariul filmului este excepțional, combinând drama, umorul și comentariile sociale într-un mod oportun și atemporal. De remarcat este și cinematografia, care surprinde frumusețea peisajului american și atmosfera anonimă a aeroporturilor și a camerelor de hotel.

„Up in the Air” este un film tulburător, care explorează complexitatea vieții moderne și experiența umană. Este un must-watch pentru oricine caută un film distractiv, cu care să rezoneze însă și din punct de vedere emoțional.

Monștri contra extratereștri (Monsters vs Aliens)
Poți urmări filmul pe AXN sâmbătă, 15 aprilie, de la 10:00



„Monștri contra extratereștri” (2009) este un film animat distractiv, regizat de Rob Letterman și Conrad Vernon. Filmul spune povestea unui grup de monștri, printre care Susan (Reese Witherspoon), o femeie care se transformă într-un gigant, după ce a fost lovită de un meteorit, și Dr. Cockroach (Hugh Laurie), un om de știință nebun, cu cap de gândac.

Atunci când extratereștrii amenință să cucerească lumea, guvernul SUA solicită ajutorul acestor monștri pentru a salva planeta. Filmul este plin de acțiune, umor și personaje memorabile, fiind potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Animația este extraordinară și plină de imaginație. Distribuția vocală este, de asemenea, excelentă, beneficiind de actori talentați, care aduc personajele la viață și adaugă umor și farmec filmului.

„Monsters vs Aliens” este un film amuzant, cu multă acțiune. Este alegerea perfectă pentru o dimineață de film în familie sau pentru oricine caută un film animat vesel și plăcut.

Lara Croft: Tomb Raider
Poți urmări filmul pe AXN sâmbătă, 15 aprilie, de la 21:00



„Lara Croft: Tomb Raider” (2001) este un film de acțiune și aventură, bazat pe populara franciză de jocuri video cu același nume.

Filmul o urmărește pe neînfricata aventurieră Lara Croft, interpretată de Angelina Jolie, care este angrenată într-o cursa împotriva timpului pentru a recupera un artefact străvechi, înainte ca acesta să ajungă în mâinile personajelor greșite.

Filmul este presărat cu secvențe de acțiune palpitante, efecte speciale spectaculoase și beneficiază de o cinematografie uluitoare. Performanța Angelinei Jolie în rolul Larei Croft este excelentă, surprinzând spiritul puternic și independent al personajului.

Intrigă filmului nu este deosebit de profundă dar este suficient de captivantă pentru a ține trează atenția spectatorilor în fiecare clipă. Pentru amatorii de jocuri video și filme de acțiune, „Lara Croft: Tomb Raider” este o călătorie interesantă și distractivă.

SpongeBob: Aventuri pe uscat (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water)
Poți urmări filmul pe AXN sâmbătă, 15 aprilie, de la 9:35



„SpongeBob: Aventuri pe uscat” (2015) este o comedie animată plină de culoare și de viață, care urmărește aventurile îndrăgitului SpongeBob SquarePants și ale prietenilor săi, în timp ce pornesc într-o misiune pentru a recupera o rețetă furată, care va salva Bikini Bottom de la un destin apocaliptic.

Filmul este plin de momente amuzante și umor ciudat, care îi vor face atât pe copii, cât și pe adulți, să râdă în hohote. Animația este luminoasă și colorată, cu efecte 3D uimitoare, care dau viață lumii subacvatice.

Povestea filmului este relativ simplă dar umorul și personajele sunt cele care o fac să strălucească. Interpretarea vocală este superbă, cu Tom Kenny oferind o altă performanță fantastică, alături de restul distribuției.

În ansamblu, "SpongeBob: Aventuri pe uscat" este un film distractiv și plin de acțiune, care îi va încânta cu siguranță pe fanii seriei. Cu animația sa colorată, umorul ciudat și personajele fermecătoare, este un film perfect pentru întreaga familie.

Cum să îți dresezi dragonul (How to Train Your Dragon)
Poți urmări filmul pe AXN duminică, 16 aprilie, de la 21:00



„Cum să îți dresezi dragonul” (2010), realizat de DreamWorks Animation, după cartea scrisă de Cressida Cowell, este o aventură fantastică, animată, care spune povestea unui tânăr viking, pe nume Hiccup, care se împrietenește cu Toothless, un dragon pe care trebuia să îl omoare. Prietenia lor și aventurile pe care le trăiesc împreună vor schimbă definitiv soarta insulei Berk.

Filmul beneficiază de o animație incredibilă, care aduce la viață o lume fantastică, plină de detalii uimitoare. Personajele sunt adorabile, Jay Baruchel oferind o performanță remarcabilă în rolul lui Hiccup. Dar, ceea ce deosebește cu adevărat „Cum să-ți antrenezi dragonul” de alte animații, este povestea sa sinceră, care tratează teme importante precum: acceptarea, prietenia și curajul.

Filmul îmbină umorul și acțiunea cu momentele de emoție autentică, creând o experiență cu adevărat captivantă și de neuitat.

„Cum să îți dresezi dragonul” este un film de animație fabulos, care are câte ceva pentru toată lumea. Este o poveste plină de căldură, cu imagini uimitoare, personaje memorabile și un mesaj puternic. Dacă nu l-ai văzut încă, merită să îl vezi! Dacă l-ai văzut deja, știi că merită cu siguranță revăzut.

Exploreaza subiecte similare:

War of the Worlds, Steven Spielberg, Tom Cruise, Dakota Fanning, Up in the Air, George Clooney, Jason Reitman, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Monsters vs Aliens, Rob Letterman, Conrad Vernon, Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Lara Croft: Tomb Raider, Angelina Jolie, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, How to Train Your Dragon, Jay Baruchel

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells