Ce spun criticii despre noul film Disney, A Wrinkle in Time

de Cristina Grigore în 8 Mar 2018
Producţia cu Oprah Winfrey, Reese Wintherspoon şi Chris Pine a stârnit comentarii mixte

Cu multe efecte speciale si multe staruri în distribuție, noul film Disney, A Wrinkle in Time, se lansează vineri în Statele Unite (în cinematografele noastre pe 6 aprilie). Filmul a stârnit comentarii mixte.

„Scăldat în culori îndrăzneţe, cu decoruri luminoase şi tineri entuziaşti, filmul regizoarei Ava DuVernay se mişcă prin spaţiu şi timp, însă nu atinge toate acele «destinaţii» propuse”, scrie TheWrap.

„A Wrinkle in Time este un film ambiţios, plin de forţă şi imaginaţie, dar este, în acelaşi timp, confuz, aglomerat şi incredibil de aritmic.” - IGN.com.

„Contează prea puţin dacă filmul este  mult prea convenţional pentru a avea un real efect, ori mult prea imaginativ pentru a mai lăsa loc de mirare. DuVernay arată atâta încredere în cine este şi ceea ce face, încât filmul îşi păstrează linia în ciuda faptului că ceea ce vedem pe ecran nu este convingător.” – Indiewire.

„Doar câteva urme de emoţie reală trec prin straturile elaborate ale acestui film regizat de Ava DuVernay” – The Hollywood Reporter.

„Deşi experimental, filmul este destul de conservator; ca şi cum realizatorii s-au temut că o poveste în care apar copii încurajaţi să ia atitudine şi să lupte împotriva răului ar da cuiva coşmaruri. Intriga reduce întregul univers la stima de sine a unei fete.” – The Guardian.

Având la bază povestea scriitoarei Madeleine L’Engle cu acelaşi nume, A Wrinkle in Time spune povestea familiei Murry, în care tatăl (Chris Pine) este un savant. Acesta descoperă o planetă nouă şi modalitatea fantastică de a călători spre ea, însă descoperirea îl răpeşte de lângă familie.

După cinci ani, fiica acestuia, Meg (Storm Reid), alături de fratele său şi un bun prieten, pleacă în căutarea tatălui ajutaţi de trei fiinţe misterioase - Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon), Mrs. Who (Mindy Kaling) și Mrs. Which (Oprah Winfrey). Mai fac parte din distribuţie Zach Galifianakis, Michael Peña şi David Oyelowo.

Exploreaza subiecte similare:

A Wrinkle in Time , Ava DuVernay, Chris Pine, Storm Reid, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Michael Peña, David Oyelowo, Zach Galifianakis

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 11 martie 2018 02:56
criticii il vor iubi... din cauza ca e di$ney, dar mai ales din cauza ca e facut de o femeie, doar vor sa isi puna in filmele lor din nou mesajele politice din viata de zi cu zi... la fel cum au facut si cu Star Wars The Last Jedi...
Ponoranf pe 11 martie 2018 11:16
Iata ca nu l-au iubit, iar comentariul tau spune mai multe despre tine decat despre agendele altora. Ei au asteptat macar sa vada filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells