Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, acum pe BLU-RAY şi DVD

de Cinemagia în 29 Nov 2012
Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, acum pe BLU-RAY şi DVD

Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale, revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul negru: Legenda renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video, din 28 noiembrie, în format BLU-RAY şi DVD, în toate magazinele de specialitate.

Filmul conţine peste trei ore de elemente bonus, pe care le veţi regăsi exclusiv în ediţia pe BLU-RAY: Batmobil-urile - pentru prima dată în istorie, cinefilii au ocazia să admire toate cele 5 batmobil-uri împreună, Cavalerul la final – o analiză cuprinzătoare a modului în care Christopher Nolan şi echipa lui au conceput povestea din Cavalerul Negru: Legenda Renaşte ca un adevărat final epic al legendei Cavalerului Negru şi multe altele.

Un produs marca Warner Bros. Entertainment, distribuit de către Pro Video, Cavalerul Negru: Legenda Renaşte poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY sau DVD, la un preţ recomandat de 79.90 lei şi 51.90 lei.

Sub îndrumarea lui Christopher Nolan, acţiunea filmului e susţinută atât de personajele familiare seriei, cât şi de noile apariţii ca Bane sau Catwoman. Surprizele din Cavalerul Negru: Legenda Renaşte vin de la interpretările spectaculoase ale actorilor Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard sau Joseph Gordon-Levitt, aflaţi la prima colaborare cu seria Cavalerul Negru.

Au trecut 8 ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Batman a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracţionalităţii. Dar totul se va schimba o dată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasă se dovedeşte a fi apariţia lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus. Dar chiar şi atunci când îşi pune pelerina şi masca, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

Fanii seriei pot face fotografii cu Batman şi Catwoman ale căror manechine pot fi găsite în mărime naturală, în exclusivitate, în magazinul Diverta din Baneasa Shopping City.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 29 noiembrie 2012 17:34
Da, il lanseaza acum, dar cumva s-a scurs pe internet de vreo 2-3 saptamani.
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 12:29
un asemenea film chiar trebuie sa il ai in casa... deocamdata, astept ca pretul sa se mai diminueze.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells