Casanova - lansare cu premii in Romania!

21 Feb 2006
Casanova - lansare cu premii in Romania!
Venetia anilor 1700. El era legendarul aventurier ale carui indrezneli amoroase aveau sa inspire nenumarati indragostiti, de-a lungul secolelor. Ea era cea mai virtuoasa scriitoare a epocii ei, care astepta sa gaseasca acel barbat atat de rar, care sa inteleaga cu adevarat trainicia pasiunii sale.
Cand Giacomo Casanova (Heath Ledger) a descoperit-o pe Francesca Bruni (Sienna Miller), si-a cunoscut jumatatea romantica, cedand in fata singurei femei care a rezistat vreodata in fata farmecului sau si l-a refuzat… pana cand s-a dovedit a fi barbatul demn de idealurile ei romantice.
Cu ocazia premierei romanesti a filmului Casanova, in perioada 24 februarie - 16 martie 2006 va avea loc o promotie cu premii: doua excursii la Venetia si 30 de seturi de produse cosmetice de la Max Factor. Participarea la promotie se face pe baza biletelor de film la Casanova cumparate de la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si Moviplex Plaza Romania.
In curand va fi online si siteul romanesc Casanova www.prooptiki.ro/casanova unde puteti gasi regulamentul promotiei.
 
Taguri:  Casanova

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 28 septembrie 2010 13:25
E foarte tare sa vizionezi un film bun si sa mai ai sansa sa pleci si intr-o excurie gratuita intr-un loc care se spune ca este cel mai frumos mai ales pentru indragostiti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells