Bruno - interzis în Ucraina

de Răzvan Boboc în 16 Iul 2009
Bruno - interzis în Ucraina

Brüno, cel mai recent lungmetraj al lui Sacha Baron Cohen, a fost interzis în Ucraina, conform Hollywood Reporter.

Ministerul Culturii ucrainean a luat această decizie pentru că a considerat că pelicula este imorală. Reprezentanţii ministerului spun că descrierile organelor sexuale, relaţiile homosexuale şi limbajul obscen fac ca filmul să nu poată fi difuzat în Ucraina.

Bruno este un reporter de modă, homosexual, care ia interviuri şi critică membrii lumii modei, în acelaşi stil ca Borat.

Personajul Bruno a fost creat de Sacha Baron Cohen pentru emisiunea de televiziune "Da Ali G Show".

Un alt lungmetraj controversat de-al lui Cohen, Borat, lansat în 2006, a fost interzis în Kazakhstan şi Rusia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
par4zi7u pe 16 iulie 2009 09:55
Barovo lor !!!! si in romania trebuia interzis mizeria asta de film..
ihave3pinkies pe 16 iulie 2009 11:25
ce de homofobi pe-aici... probabil parazitul de mai sus n-ar deosebi niciodata o satira desteapta de o "creatie" vacanta mare :D
oseus pe 16 iulie 2009 12:06
porcarie de film, am ajuns sa apreciem toate gunoaiele din lumea aceasta.Bravo celor din ucraina!
menuet pe 16 iulie 2009 12:54
practic prin interzicerea acestui film, este discreditat insusi poporul ukrainean, caruia i se ia dreptul de a decide singur daca acest film este o prostie sau nu, fiind coborat la stadiul de copil minor, care nu are discernamant. este o practica tipica sistemelor totalitare, in care statul decide cand, cum si cu ce sa te stearga la fund. in rest, intr-adevar, filmul probabil este de tot rahatul, ca si borat...
iFearNoBeer pe 16 iulie 2009 15:53
Borat a a fost intradevar un film de prost gust, insa Bruno din cate am vazut in trailer mi se pare mult mai amuzant. in plus Parazitule de ce nu te muti in Ucraina daca vrei sa fi lipsit de drepturi. sau mai usor nu te uita la film, dar daca nu te uiti la el nu poti nici sa dai comenturi aiurea, nai de unde sti ca filmul este o "mizerie" pana nu lai vazut. Iate de mana cu Eminem, care este de asemnea homofob:))
Petra pe 16 iulie 2009 18:59
E poate in genu lui borat,dar e mult mai amuzant,si replici si situatii.
In schimb,borat,m-a cam dezamagit

YO! pe 17 iulie 2009 18:35
pt.cei care critica BORAT si BRUNO: - accentul este pus pe reactia unor oameni (care au un anumit statut social si anumite conceptii-de cele mai multe ori total opuse personajelor lui Sacha Baron) - in momentul cand dau nas-in-nas cu un individ sarit de pe fix. Practic face misto de ei si ne arata ca pe lumea asta sunt multi oameni prosti sau cu idei preconcepute.
StevieGG08 pe 25 iulie 2009 11:16
Ar trebui interzis peste tot nu doar in Ucraina...iar actorul impuscat si regizorul spanzurat de propriul film...mizeria asta e o rusine!!!
GothLady pe 25 iulie 2009 23:24
daca nu va place filmul..este problema voastra...cine nu vrea sa il vada nu este obligat....asta nu inseamna ca trebuie interzisa difuzarea acestuia...la urma urmei este democratie..cine vrea sa il vada este liber sa il vada

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells