Bruce Willis - împroşcat cu chiftele

de Răzvan Boboc în 28 Sep 2009
Bruce Willis - împroşcat cu chiftele

Filmul de animaţie 3D Cloudy With a Chance of Meatballs (Stă să plouă cu chiftele) rămâne pe primul loc în box office-ul american, conform Box Office Mojo. Weekend-ul trecut, filmul a avut încasări de 24,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul de acţiune Surrogates, cu Bruce Willis în rolul principal, se află pe locul al doilea, cu încasări de 15 milioane de dolari. În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori. Când aceştia încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal.

Muzicalul Fame, regizat de Kevin Tancharoen, se regăseşte pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Remake al muzicalului din 1980, Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York.

Noul film al lui Matt Damon, The Informant!, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 28 septembrie 2009 08:54
Ce titlu "subtil" de articol.
Eu care credeam ca a dat cineva in el cu chiftele !!! Ma intrebam cu ce ocazie? si cum le-a parat.......

vulturyca pe 1 noiembrie 2009 17:55
:)) asa am crezut si eu...nasol titlu
Radu1711 pe 28 aprilie 2010 19:48
foarte bun desenul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells