Bill & Ted 3 confirmat, cu Keanu Reeves ataşat proiectului

de Cristina Grigore în 25 Sep 2010
Bill & Ted 3 confirmat, cu Keanu Reeves ataşat proiectului

După numeroase zvonuri şi 19 ani de la lansarea Bill & Ted’s Bogus Journey, continuare a seriei de televiziune Bill & Ted’s Excellent Adventures, iată că se vorbeşte cât se poate de serios despre încă un sequel.

În filmele anterioare, Keanu Reeves şi Alex Winter jucau rolurile a doi adolescenţi care, în virtutea unei ameninţări cu şcoala militară, sunt nevoiţi să treacă testul la istorie. Ajutorul neaşteptat le vine odată cu un om din viitor, Rufus (interpretat de George Carlin) şi al unei maşini a timpului cu care ajung să cunoască multe dintre personalităţile marcante ale istoriei.

Într-un interviu acordat MTV, Alex Winter a spus că producătorii fostelor filme cu Bill şi Ted se gândesc de ceva ani la un posibil nou scenariu şi că îşi doresc ca noul film cât mai apropiat de conceptul original, dar care să includă şi elemente noi, amuzante şi surprinzătoare.  Winter ne-a asigurat că scenariştii Chris Matheson şi Ed Solomon (care au scris si scenariile anterioare) s-au apucat deja de lucru.  

Cum atât Reeves, dacă ne luăm după declaraţiile sale anterioare referitoare la acest proiect, cât şi Winter sunt de acord să apară într-o nouă continuare a filmului care a însemnat un punct de lansare pentru amândoi, tot ce mai rămâne acum este să se pună de acord asupra scenariului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 26 septembrie 2010 15:32
Din pacate nu am vazut serialul dar imi place cum suna.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells