Bikini Time! Cele mai sexy şi memorabile apariţii din filme

de Răzvan Boboc în 4 Iul 2009
Bikini Time! Cele mai sexy şi memorabile apariţii din filme

Pentru că tot este vară, vă propunem o galerie foto inedită cu cele mai sexy şi memorabile apariţii în bikini, de-a lungul timpului, în filme. De la Halle Berry la Jessica Alba sau de la Ann-Margret la Annette Funicello - fiecare aduce farmecul şi senzualitatea perioadei din care provin.

Le veţi regăsi pe Halle Berry şi Ursula Andress care au apărut în bikini în filmele Bond, pe Demi Moore şi Cameron Diaz, pe post de Îngeri ai lui Charlie ceva mai moderni sau pe Brigitte Bardot, un sex simbol al anilor '50.

Bikini Time!

HALLE BERRY - Die Another Day (2002)

Jinx, interpretată de Halle Berry, a fost una dintre cele două femei care au jucat un rol important în aventura lui James Bond din 2002. Bikini actriţei din această scenă sunt ca stil asemănători cu cei ai Ursulei Andress din Dr. No. De data aceasta, culoarea este portocalie.

URSULA ANDRESS - Dr. No (1962)

Acesta este considerat cea mai faimoasă apariţie în bikini într-un film din toate timpurile. Nu a fost nevoie decât de câteva secunde pentru ca Ursula să devină o vedetă la nivel mondial. A făcut echipă foarte bună cu Sean Connery şi Ursula a devenit o adevărată sursă de inspiraţie pentru viitoarele fete Bond.



PHOEBE CATES - Fast Times at Ridgemont High (1982)


Mergem acum în anii '80! Personajul Linda Barrett, interpretat de Phoebe Cates, a făcut furori cu apariţia ei în aceşti bikini roşii. Scena este realizată în slow motion, ca şi cum ar reprezenta o fantezie a unui bărbat.



ANNETTE FUNICELLO - Beach Party (1963)

Oldies but goldies! Apariţia în bikini a Annettei Funicello nu putea să lipsească din această galerie. Vedeta a apărut în acest film alături de Frankie Avalon.



DEMI MOORE şi CAMERON DIAZ - Charlie's Angels: Full Throttle (2003)


Îngerii lui Charlie - noua generaţie! Filmul a reprezentat revenirea lui Demi Moore care a fost într-adevăr una spectaculoasă. Cameron Diaz este precum Albă ca Zăpada în bikini.



JESSICA ALBA - Into the Blue (2005)

Teoretic, filmul este despre căutarea de comori. Dar, cu toţii ştim că este vorba despre un film cu Jessica Alba în bikini.



CARRIE FISHER - Return of the Jedi (1983)

Costumul Prinţesei Leia a născut multe fantezii. A fost chiar şi subiectul unui episod din Friends. Rachel (Jennifer Aniston) optează pentru bikini de bronz pentru a îndeplini fantezia lui Ross (David Schwimmer). Episodul s-a numit ''The One With the Princess Leia Fantasy''.



RAQUEL WELCH - One Million Years B.C. (1966)

Această apariţie a reuşit să stârnească un val de critici din partea membrilor unor organizaţii care luptă pentru drepturile animalelor. Raquel, aici fata cavernelor, are bikini cu blană.



DEVON AOKI - 2 Fast 2 Furious (2003)

Tânăra Devon Aoki a reprezentat un element foarte sexy pentru acest lungmetraj. Scena în care apare în costum de baie roşu e de top.



BRIGITTE BARDOT - The Girl in the Bikini (1952)/ And God Created Woman (1956)

Brigitte Bardot a fost una dintre vedetele care a lansat moda bikinilor în întreaga lume. Imaginile în care Bardot apare atât de sumar îmbrăcată au devenit antologice.



PAM GRIER - Coffy (1973)

Un film de acţiune în care o soră medicală, pozând în rolul unei prostituate, porneşte pe urmele celor responsabili pentru transformarea surorii sale mai mici într-o dependentă de heroină.



NICOLLETTE SHERIDAN - The Sure Thing (1985)

Vedeta din Desperate Housewives, cu 20 de ani mai tânără. În acest film a apărut alături de John Cusack.



SHIRLEY MACLAINE - John Goldfarb, Please Come Home (1965)

Reporterul de investigaţii Jenny Ericson (Shirley MacLaine) devine membră a unui harem şi lucrează sub acoperire. Se pricepe chiar şi la dans din burtic.



ANN-MARGRET - The Swinger (1966)

Şi de această dată este vorba despre un personaj care lucrează sub acoperire. Ann-Margret este învăluită într-o aură de mister şi este super sexy.




KATE BOSWORTH - Blue Crush (2002)

Se pare că există un clişeu în filme: fetele care apar în bikini, adeseori au sub braţ o placă de surf. Roşu şi negru -  o combinaţie reuşită.



SALMA HAYEK - From Dusk Till Dawn (1996)

Salma Hayek, un şarpe, un dans şi un cântec. Regina vampirilor Santanico Pandemonium, în filmul lui Robert Rodriguez, realizat după un scenariu de Quentin Tarantino.

Sursa: Entertainment Weekley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 4 iulie 2009 00:47
Aaaa... ce e asta ??? Cine a facut topul asta ? Cinemagia sau iar vre-o revista care nu prea are activitate,si din plictiseala a pus niste poze cu primele femei in bikini din filme care le-au gasit pe net...
Asupra doamnelor pana in anii 90' nu prea ma pot pronunta,pentru ca nu le-am vazut la vremea respectiva,si atunci altfel se facea clasificarea pe scara sex-simbolurilor. Dar Demi Moore şi Cameron Diaz? Astea 2 au in ele mai mult botox decat are o masina de pompieri apa ...(ceea ce e foarte naspa,substanta asta distruge tesutul muscular ) ,apoi DEVON AOKI ?Pe asta de unde a mai scos-o? E mai plata decat peretele.Daca o pipai,cu ochii inchisi,nu iti dai seama care e pieptul si care e spatele.Innafara de SALMA HAYEK,e praf topul...

nu conteaza pe 4 iulie 2009 02:11
ce mare cunoscator esti daca nu iti convine fati un site si fati propiul top nu te mai da atat de cunoscator in toate ca nu esti toti stiu sa foloseasca goagal inclusiv vanghelie
marius pe 4 iulie 2009 12:29
Dragosh02@ Tu vezi vreun top aici?Sunt doar nise poze cu anumite comentarii. Te-am vazut si la alte stiri criticand mai mereu. Am impresia ca te crezi mai destept decat esti.
claudiu-daniel-lugoj pe 4 iulie 2009 12:49
dupa parerea mea cea mai sexy dintre toate cele prezentate ramine jessika alba din filmul into in the blue.
RAQUEL WELCH - One Million Yea pe 4 iulie 2009 13:23
genial.
Sonny pe 4 iulie 2009 13:24
@dragosh.......mah omule....tu esti critic??? daca nu-ti convine taci naibi din gura :)
AlexanderSolis pe 4 iulie 2009 15:58
as vrea sa ii vad pretena lu dragosh ,stai putzin ca a lui e doar virtuala de cate ori o vezi pe zi in baie?
maria pe 5 iulie 2009 13:34
preferata mea jesica alba, toate sunt frumoase si cunoscute asa ca no comment.
euuuuu pe 5 iulie 2009 23:43
jesica cea mai tare
cosmin pe 6 iulie 2009 07:15
uuuuu! Salma! :)
cine_ma?? pe 6 iulie 2009 23:21
Eu is pro Dragosh....De data aceasta are dreptate.Acest topic este esuat complet avand in vedere compozitia lui.Inafara de Salma Hayek, Jessica Alba si Halle Barry celelate actrite sunt PRAF.Poate pentru uni dintre voi este "Femeile la care am visat din todeauna" insa pentru mine sunt expirate.Cum am mai spus, inafara de cele 3 specificate de mine care mai infrumuseteaza topicul celelalte sunt la pamant.
Wonka pe 8 iulie 2009 20:42
ma dragosh u tot timpu' trebuie sa fi critic, chiar si atunci cand nu ii nevoie , si iti m'ai zic odata du'te drept, nu ii de tine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells