Aladdin a devenit cel mai de succes film din cariera lui Will Smith

de Cristina Grigore în 3 Iul 2019
Starul a mulțumit fanilor din întreaga lume într-un clip postat pe contul său de Twitter

Remake-ul live action al Disney ajuns pe marile erane, Aladdin, a cucerit box-office-ul cu cele 878 milioane de dolari obținute până acum în toată lumea, însă a marcat și un record pentru Will Smith, interpretul Duhului din Lampă.

Pelicula regizată de Guy Ritchie a devenit cea mai de succes din cariera actorului, lucrul pentru care acesta a ținut să mulțumească publicului din întreaga lume (în cât mai multe limbi posibil), într-un clip postat pe contul său de Twitter.

Smith a ținut să spună și că este recunoscător pentru faptul că a obținut o astfel de realizare după atâția ani „pe baricade” – are peste 30 de ani de carieră, ce include blockbustere precum Independence Day, Men in Black, Hancock.

Interpreta din film a prințesei Jasmine, actrița Naomi Scott, a replicat cu umor la postarea lui Smith și a spus că Aladdin este și pentru ea cel mai de succes film din carieră.

Pe Will Smith îl vom auzi anul acesta în animația Spies in Disguise (alături de Tom Holland) și îl vom vedea anul viitor într-o producție îndelung așteptată – partea a treia a francizei Bad Boys, intitulată Bad Boys for Life.

Exploreaza subiecte similare:

Naomi Scott, Guy Ritchie, Will Smith, Tom Holland, Aladdin, Independence Day, Men in Black, Hancock, Spies in Disguise, Bad Boys for Life

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 4 iulie 2019 15:55
Ati avut dreptate ca va ajunge la miliard.Abia dupa ce l-am vazut mi-am dat seama de potentialul financiar al filmului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells