Adio Steve Irwin!

4 Sep 2006
Adio Steve Irwin!
Celebrul australian Steve Irwin, cunoscut drept "Crocodile Hunter," a murit in dimineata acestei zile, fiind intepat in piept de un peste veninos in cursul unei expeditii subacvatice. Irwin filma un documentar despre Marea Bariera de Corali, langa statiunea Port Douglas in Queensland.
Elicopterul echipei de salvare a ajuns dupa ce Irwin a murit. Avea 44 de ani.
Irwin a devenit celebru pentru entuziasmul sau fata de reptilele periculoase pe care le prezenta in emisiunea sa "Crocodile Hunter", difuzata pentru prima data in Australia in 1992 si preluata de canalul Discovery in intreaga lume.
El a realizat si un film de lung metraj, in care a jucat propriul rol, The Crocodile Hunter: Collision Course.
In urma protestelor sale vehemente guvernul Australian a renuntat la planurile de a organiza vanatori de crocodili pentru turistii bogati.
In urma lui raman sotia sa, de origine americana, Terri, fiica Bindi Sue, de 8 ani si fiul Bob, care va implini 3 ani in decembrie. Din nefericire, Teri inca nu a putut fi informata de tragedie, deoarece se afla intr-o expeditie pe Craddle Mountain, in Tazmania, si nu poate fi contactata.
Pestii veninosi precum cel din specia care l-a ucis pe Steve Irwin au corpul turtit aidoma pisicilor de mare, si tepi veninosi in coada. Nu sunt agresivi decat daca sunt deranjati.
Taguri:  Steve Irwin

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells