A murit Philip Seymour Hoffman

de Cristina Grigore în 2 Feb 2014
Cauza decesului pare a fi o supradoză de heroină

Hollywood-ul a mai pierdut un actor talentat, premiatul cu Oscar pentru rolul din Capote (2006), Philip Seymour Hoffman. Conform publicației Wall Steet Journal, actorul de 46 de ani a fost găsit fără suflare în această dimineață, în baia apartamentului său din Manhattan, de către scenaristul David Katz.

Din datele oferite de poliție, în apartamentul lui Hoffman a fost găsit acul unei seringi (din unele surse, chiar în brațul acestuia) și două pliculețe cu heroină, motiv pentru care autoritățile au înaintat ipoteza morții prin supradoză.

Actorul a încheiat chiar anul trecut un program de tratament pentru abuzul de heroină și medicamente. El a mărturisit presei, că s-a ales cu dependența în tinerețe, dar a reușit vreme de 23 de ani să se țină departe de droguri, recidiva având loc în 2012.

Printre aparițiile sale notabile se află cele din Before the Devil Knows You’re Dead, The Savages, Moneyball, The Ides of March, dar și Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love și Doubt, Charlie Wilson’s War și The Master. Ultimele trei partituri i-au adus câte o nominalizare la Oscar pentru rol secundar.

Hoffman a fost prezent recent la Festivalul de Film de la Sundance, unde și-a promovat ultimele filme: God’s Pocket și A Monst Wanted Man. Începuse filmările la ultimele părți ale francizei The Hunger Games – Mockingjay Partea I și Mokingjay Partea a-II-a – unde urma să intre din nou în pielea lui Plutarch Heavensbee din Catching Fire.

Parteneră de viață (din 1999) i-a fost creatoarea de costume Mimi O’Donnell, cu care a avut trei copii.

În imaginea de mai sus, o maşină de poliţie aşteaptă în faţa clădirii unde actorul câştigător de Oscar a fost găsit decedat pe 2 februarie, aparent din cauza unei supradoze de droguri, după cum declară surse din cadrul poliţiei. Poliţia a
descins la domiciliul actorului aflat în West Village, Manhattan, după un apel de urgenţă de la unul dintre prietenii actorului, apel primit la ora 11.15 (18.15 ora României), conform AFP.

The Wall Street Journal, care a dat primul ştire, a relatat că un scenarist l-a găsit pe Hoffman în baie, cu un ac de seringă în braţ.

Exploreaza subiecte similare:

Philip Seymour Hoffman

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 2 februarie 2014 22:38
RIP dude
yukkio pe 2 februarie 2014 23:20
RIP
deadlord pe 2 februarie 2014 23:34
Rest in Pace...pacat...un actor foarte bun...
Nimicdinceparafi pe 3 februarie 2014 00:00
Din seria Droguri=Moarte.RIP
adi_ramses pe 3 februarie 2014 10:26
Pacat, mare actor, RIP.
kasmyn pe 3 februarie 2014 10:48
ce rau fac drogURILE PACAT DE EL CA ERA DESTUL DE TANAR!!!DumnezEu sa-l odihnesca in pace!!
cristi23 pe 3 februarie 2014 11:18
pacat..era un actor bun.........drogurile nu sunt bune......drogurile ucid.........pacat REST IN PEACE
Ovidiu239 pe 3 februarie 2014 11:22
R.I.P.
raulk pe 3 februarie 2014 11:33
Am vazut aseara stirea pe IMDB si nu mi-a venit sa cred,pacat un mare actor care moare in aceleasi circumstante ca multi alti actori,din cauza drogurilor.
Gebeleizis pe 3 februarie 2014 11:38
Mare păcat. O pierdere enormă pentru cinematografia mondială în condițiile în care Philip Seymor Hoffman era unul dintre cei mai buni și mai versatili actori în activitate, chiar dacă nu avea statutul de superstar (din acest punct de vedere deseosi îl comparam pe PSH cu Gary Oldman, un alt grand al artei cinematografice).
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

iiii pe 3 februarie 2014 11:48
asa patesti daca bagi in vena!!! rip
mariusdbrsc pe 3 februarie 2014 16:43
PACAT,PACAT............
DeadSea07 pe 6 februarie 2014 17:24
Drogurile iar drogurile pacat un actor bun R.I.P
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2014 12:03
A fost o veste cutremuratoare... Nu ma asteptam... Un mare actor ne-a parasit!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells