20 de bărbaţi sex-simbol în istoria Hollywood-ului

de Gloria Sauciuc în 15 Feb 2011

Au şarm, îi recunoaştem imediat ce le-am văzut imaginea, le căutăm filmele, putem să vorbim lejer despre marca lor personală, au frânt inimile multor femei - colege de platou, spectatoare, au preponderent fane, au pe urma lor paparazzi, sunt invitati in emisiuni, ocupa cel mai adesea prima pagina a rubricilor mondene, fac poze sumar îmbrăcaţi, cel mai adesea fără cămaşă.  Au sex-appeal. Sunt sex-simboluri. Din anii '20 şi până astăzi au marcat o perioadă, prin harul actoricesc, nota personală, carisma.

Opinia majoritară în ceea ce-i priveşte este că sunt persoane deosebit de atrăgătoare. Publicul doreşte să afle cât mai multe lucruri despre ei, primesc din ce în ce mai multe roluri. Publicul îi admiră, este îndrăgostit de ei, iar colegii din breaslă încearcă cel mai adesea să-i imite.

Accesând albumul foto de mai jos, cu ale lui 21 de pagini, veţi observa că, de-a lungul timpului, nu pielea lucioasă şi  muşchii de sub pectoralii epilaţi au făcut dintr-un actor un sex-simbol, ci nota personală, stilul, acele aspecte sui-generis care l-au făcut să ni se întipărească pentru totdeauna în suflet, care ne fac să devenim melancolici sau chiar să "vibrăm"  - într-o somatizare a îndrăgostelii.

Dacă în anii '30, un Clark Gable avea un aer şmecheros, chipul lui fiind subiectul multor gros-planuri, succesorii lui erau mai mult cu pălăria de cowboy pe cap. Anii '50 ne aduc un sex-simbol dezinvolt, sexy (Elvis). Richard Gere a fost un fel de gigolo, Johnny Depp  e sex-simbolul androgin,  Robert Pattinson, frumuseţea stranie.

Veţi observa, totodată, că noţiunea de sex-simbol s-a încărcat pe parcurs cu noi şi noi nuanţe. Dacă în anii '30, un Clark Gable avea un aer şmecheros, chipul lui fiind subiectul multor gros-planuri, succesorii lui erau mai mult cu pălăria de cowboy pe cap (Gary Cooper, John Wayne), neîmblânziţi, neînfricaţi, cu mimici implacabile.

Anii '50 ne aducea un sex-simbol dezinvolt, extrem de sexy (Elvis). Richard Gere a fost un fel de gigolo american, după care a venit romanticul eroulmascat Zorro (Banderas), şi băieţii frumoşi - DiCaprio, Brad Pitt. Johnny Depp e un caz atipic, e sex-simbol, fără ca atitudinea lui sau persoana să trezească sexualitate, e sex-simbolul androgin, după noi. 

Şi ajungem la Robert Pattinson,  cu a lui frumuseţe stranie, de o delicateţă maladivă, nepământeană. Fie că vrem, fie că nu, el este cel mai recent sex-simbol - fabricat, s-o recunoaştem,  din vise de adolescente.

Afișează:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 15 februarie 2011 09:53
cum se spune...:"ce e frumos si lui Dumnezeu ii place",dar noua,femeilor???de-a lungul anilor cred ca am fost indragostita de cel putin jumatate din aceasta lista,nu degeaba li se spune sex-simboluri.
buicagabriel pe 29 octombrie 2011 14:20
Ce gusturi ai si tu fato......
alex pe 15 februarie 2011 10:44
robert pattinson ? si ati inceput asa bine articolul pacat ca v-ati dat arama pe fata ! de ce e ala sex simbol pentru ca il plac toate scolaritele ce se uita la twilight ?
articolul asta e o gluma proasta cu ala in lista :)))))

x pe 15 februarie 2011 10:55
Kirk Douglas ,Anthony Quinn, Steve MCqueen ..... unde sunt?
ady pe 15 februarie 2011 10:59
bine zis alex
camy pe 15 februarie 2011 11:05
lista este ok asta pana la 2010, serios acum chiar Robert Pattinson, puteati mult mai mult si mai bine, stiu ca a fost intocmit clasamentul dupa un anumit criteriu, dar SERIOS?
viorellll pe 15 februarie 2011 11:06
robert pattison :))))))) loooollll pus langa brad pitt:)))))))
Krakatau pe 15 februarie 2011 11:09
Se pare ca dupa atatea topuri cu atrite frumoase ati bagat si una pe placul cititoarelor :D
M-am uitat si eu la numele si pozele celor din lista, in afara de tipul nud cu veleitati de Sesquatch, cred ca fetelor li se par sexy cei prezentati. Pacat doar ca stricati topul cu ilustrul anonim de la sfarsit.

Krakatau pe 15 februarie 2011 11:16
Din pacate James Dean s-a prapadit mult prea repede, precum si alt sex simbol, River Phoenix, care poate ar fi meritat si el un loc pe lista.

Ce ma amuza e ca in poza articolului apare si Marlon Brando, iar in lista nu e inclus :D

Mie cel mai mult din pozele astea mi-a placut...recunosc...Catherine Zeta-Jones :D

Alina pe 15 februarie 2011 11:25
Cred ca l-ati uitat pe Christian Bale.......care chiar isi merita locul in top, si ca fizic si ca talent actoricesc. Si chiar si Russel Crowe. Cat despre Pattinson.....cu parare de rau, dar inca nu-si merita locul in acest top. Poate arata bine dar ca talent actoricesc.......ma abtin de a comenta prea mult. Sunt multi alti actori tineri care arata mai bine si chiar joaca cu mult mai bine, Nu cred ca-si merita, inca locul in acest top.
Lalolica pe 15 februarie 2011 11:42
Din pacate cum s a mai spus si mai sus iati uitat pe Kirk Douglas ,Anthony Quinn, Steve MCqueen si Marlon Brando, Jack Nicholson acestia fiind niste monstri sacri ai Hollywood-ului!! ..ca actori ce sau evidentiat in primul deceniu al celui de al III- lea mileniu ati fi putut sa ii puneti pe Matt Damon si Hugh Jackman in locul lui Pattinson!!!......dar cum deja ne am obisnuit majoritatea stirilor,topurilor etc de pe cinemagia dezamagesc crunt!!
Blueface pe 15 februarie 2011 11:45
Eh, acum intotdeauna e loc de mai bine. Totusi e bine ca avem ce comenta .Adevarul care mai puteau intra vreo 10 sexy simboluri masculine.
Delua pe 15 februarie 2011 11:54
unii din aceasta lista puteau fi inlocuiti cu alte sex-simboluri mai...atragatoare
elena pe 15 februarie 2011 12:01
marlon brando nu ar trbui sa lipseasca din lista asta.
ana pe 15 februarie 2011 12:10
gloria am o intrebare: cine a facut top-ul asta? tu? sau l-ai preluat de undeva?
ma mir ca nu l-au trecut pe HUGH JACKMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi place de pattison, dar in lista asta nu l-as trece...cred ca nici pe leonardo

Gloria pe 15 februarie 2011 12:24
ana, topul este alcatuit de mine

Blueface, spuneai ca la top s-ar mai putea adauga inca vreo 10 sex simboluri masculine; eu ma bucur sa completam lista, dar in continuare cred ca cei 20 alesi isi merita locul in acest album.

Krakatau, Marlon Brando este mentionat in slide-ul cu numarul 5

alex, camy, viorelll, cum am precizat si in introducerea articolului, Robert Pattinson - fie că vrem, fie că nu - este cel mai recent sex-simbol; fabricat, ce-i drept, din vise de adolescente. Asa va intra in istorie - actorul care a facut sa lesine mii de adolescente din interaga lume

Alina, Christian Bale, Russel Crowe sunt actori excelenti, dar nu si-au castigat titlul de sex simboluri, cel putin daca ne raportam la sensul unanim acceptat al notiunii.

Cosmina64 pe 15 februarie 2011 12:25
ce jignire....Pattinson nu are cauta aici insa Leonardo DiCaprio isi merita cu adevarat locul, ana
ana pe 15 februarie 2011 12:39
ar fi intersant sa votam aici pentru cei 3: pattison, DiCaprio si Jackman, sa vedem cine o sa iasa pe 1
ana pe 15 februarie 2011 12:50
oricum eu nu l-as trece pe Dicaprio inaintea lui Jackman...iar Pattison... poate pe 20...poate
justandy pe 15 februarie 2011 12:53
Imi place cum e redat articolul, titlu prezinta 20 barbati sex-simbol, iar Mister Vampir Constipat e pe locul 21. Chia daca nu merita, a fost adaugat pentru masa de adolescenti fara gusturi.
Gloria pe 15 februarie 2011 12:53
Lalolica, Anthony Quinn se remarca in anii 30, la fel ca si Clark Gable. Dintre cei doi, reprezentant al perioadei, l-am pus pe Gable - poate si pentru Gone With the Wind; m-am gandit ca asa fac o nedreptate mai mica. Daca as fi facut un top 30, sigur intra si Anthony Quinn.

Apoi, sa ne gandim la urmatorul aspect: in anii 40-50 i-am avut pe Humphrey Bogart si Cary Grant; Kirk Douglas tot in perioada asta si-a facut un nume: in 1946, obtinea rolul de june-prim in filmul The Strange Love of Martha Ivers, apoi in 1949, interpreta un boxeur in filmul Champion si obtine o nominalizare la Oscar. A fost in atentia tabloidelor din cauza infidelitatii lui notorii. Deci, ar fi intrat si el in top, dar am preferat un Humphrey Bogart si Cary Grant, ca reprezentanti ai perioadei. Initial am vrut sa fac un Top 10, dar mi-a creat frustrari aceasta restrangere numerica. Asa ca am prelungit pana la 20. Kirk ar fi intrat la o eventuala noua "prelungire" a topului, adica intr-un clasament cu 30 de actori.

Jack Nicholson e un actor genial, dar - totusi - nu e chiar un sex-simbol.

ana pe 15 februarie 2011 12:58
Gloria , scuze ca insist, dar ce parere ai despre Hugh Jackman, dupa cum nu pomenesti nimic de el, cred ca nu-ti place
soso777 pe 15 februarie 2011 12:58
dar de Matthew McConaughey, John Travolta, Orlando Bloom ce ziceti. Nu sunt un fan al lor dar figureaza in unele topuri. Din cate stiu Matthew McConaughey il detronase intr-un an pe Sean Connery.
Gloria pe 15 februarie 2011 13:07
ana, premisele ca Hugh Jackman sa devina un sex-simbol s-au creat; el este Wolverine, un personaj cu foarte mult sex-appeal; mai mult, stie sa danseze teribil de bine, canta, chiar am o slabiciune pentru el ca a terminat Jurnalismul :d, dar nu exista o parere unanima cum ca e un sex-simbol. Cred ca notiunea aceasta de sex simbol e legata mult si de imaginarul colectiv; rolurile de cowboy asigurau premisele crearii de actori sex-simbol in anii 50, apoi a venit christopher reeve cu superman, iar in imaginarul colectiv barbatul cu puteri supranaturale a devenit visul oricarei femei; supereroii inca fac furori printre spectatoare, de aceea spun ca Wolverine ii poate aduce lui Jackman titlul de sex-simbol
ana pe 15 februarie 2011 13:14
da ai dreptate, cu toate ca pe mine m-a dat gata cu rolul(si cum arata) din Australia...ma ia cu fiori pe sira spinarii cand ma gandesc.
Un alt actor care cred ca ar merita titlul de sex simbol este Pierce Brosnan(cel mai sexi Bond dupa parerea mea).

lamationairetia pe 15 februarie 2011 13:19
Este o lista bine intocmita, dar Marlon Brando merita ceva mai mult spatiu, parerea mea, deorece vorbim de sex-simbol.L-as fi adaugat si pe Jude Low si cred ca renuntam la Pattinson,
ana pe 15 februarie 2011 13:21
Gloria as vrea sa vad si o lista a ta a actorilor din seriale.
Gloria pe 15 februarie 2011 13:24
in Australia, Jackman e un cowboy excelent. Si mie mi-a placut
daca ar fi sa alegi intre Sean Connery si Pierce Brosnan, nu pe Connery l-ai vota?

soso777, cand spui de Travolta, "I got chills"; l-as baga intr-un top 30 de sex-simboluri . Orlando inca nu si-a consolidat imaginea, oricare ar fi ea, iar pe Matthew McConaughey nici producatorii nici agentiile de casting nu i-au oferit roluri de june-prim.

flori0304 pe 15 februarie 2011 13:26
parerea mea e toti mentionati mai sus isi merita locul..au muncit pentru asta nu?...si acu fie ca va place fie ca nu robert pattinson..ei bine uite ca se afla si el in top..eu nu sunt o fana inraita lui...dar nici nu-l displac..

treaba asta e ca in liceu...cea mai populara fata era in ochii baietilor un "sex simbol"(ca sa zic asa sa fiu in ton cu tema) pe cand fetele o vedeau...aauuuu,mai rau ca pe smegol,si in cazul baietilor era la fel binenteles...numai ca noi fetele avem "darul" asta de a dramatiza cand vine vb de un sex simbol :))

lamationairetia pe 15 februarie 2011 13:28
Pe Jeff Bridges unde il vedeti? Are o charisma aparte, degaja siguranta si arata super!
flori0304 pe 15 februarie 2011 13:32
aaa si inca ceva,primul barbat la care m-am gandit cand am vazut titlul a fost alain delon...si nu aveam cum sa ma insel desigur:D
ana pe 15 februarie 2011 13:32
e..intre Connery si Brosnan....clar Brosnan....fara sa stau pe ganduri..
flori0304 pe 15 februarie 2011 13:36
@ana,chiar e o idee buna cu lista actorilor de seriale
RomaniaMare pe 15 februarie 2011 13:37
Cred ca in top trebuia obligatoriu sa fie prezent si Hugh Jackman. Poate si Pierce Brosnan ...
Gloria pe 15 februarie 2011 13:42
Am discutat in comentariile de mai sus despre Jackman si Brosnan.
MissBlossom01 pe 15 februarie 2011 14:20
Hugh Jackman..insistam :)).
artistu91 pe 15 februarie 2011 14:42
Ati auzit de Tony Curtis?Ce roluri a avut Jackman?Hai sa fim seriosi.NU sunt gay ...dar chiar nu aveti stil fetelor.:)
BbZzNn pe 15 februarie 2011 14:45
alex arata-mi tu poaza ta si sa ma convingi ca artai mai bn.
daca nu ai inteles aici in aproape in fiecare an cineva s-a facut remarcat, prin aparitie, rol(oricare ar fi fost el). si sincer nu sunt fan twilight, sau pattinson, dar recunosc ca e dragut

BbZzNn pe 15 februarie 2011 14:47
a si daca e sa votez as vota pt di caprio:d
badyrose26 pe 15 februarie 2011 14:56
Ce ziceti de Don Johnson?
ana pe 15 februarie 2011 15:06
gloria ce polemici ai starnit...imi place
deea1102 pe 15 februarie 2011 15:11
Robert Pattison sex-simbol??!! :)))))....mdaaa...chiar m-ai facut sa rad nitel:))))))))
live1809 pe 15 februarie 2011 15:11
twilight guy? for real!!!!!! hai sa fim seriosi, el nu este nici pe departe un sex simbol. pentru ca a provocat o isterie in randul adolescentelor nu inseamna ca este un sex simbol. Patrick Dempsey este un sex simbol. Ian Somerhalder este un sex simbol. Se duc topurile de rapa. :-j
deea1102 pe 15 februarie 2011 15:15
nu ca nu imi place deloc...nu simpatizez acest tip de filme (cu vampiri varcolaci etc) dar nici nu sunt impotriva lor total.....dar totusi....eu nu il vad pe pattison ca pe un sex-simbol;)
rogo pe 15 februarie 2011 15:16
Robert Pattison??? voi ati mancat stricat? Caricatura asta pusa alaturi de ceilalti barbati e blasfemie! Rusineee....
Nikia pe 15 februarie 2011 15:17
eu zic ca majoritatea celor nominalizati in top isi merita locul , oricum totdeauna apare problema asta, de ce x sau y nu figureaza in top , etc....si subscriu la ideea cu un top al actorilor din seriale
ana pe 15 februarie 2011 15:21
am incercat sa ma gandesc la un top al actorilor din seriale...deja ma doare capul..cred ca as pune cate 3 pe un loc...si tot nu m-as simti impacata...sunt atat de multi...o las pe Gloria, daca se incumeta
AbrahamLincoln pe 15 februarie 2011 15:34
Ba frate Robert Pattinson n-are ce cauta in acest top nici in vecii vecilor amin ! Poate ca actor poate sa urce incet-incet , da saracu' , numai sex-simbol nu e =))))))))))))))))))))))))
ana pe 15 februarie 2011 15:50
@artistul91 pune tu pozele lui Curtis si Jackman una langa alta si mai vedem cine nu are stil.
P.S. : sper ca 91 nu e anul tau de nastere

tom pe 15 februarie 2011 15:55
Robert Pattinson nu are ce cauta in acest top!!!!!
petrea pe 15 februarie 2011 16:07
da cam fortata ideea cu Robert Pattinson, chiar ma gandeam ca l ati pus special ptr a isca comentarii...., in fine chiar nu e de acest top
ma gandeam mai degraba la :
Jude Law
Hugh Jackman
Russel Crowe
Evan McGregor
Michael Douglas

timi pe 15 februarie 2011 16:08
si eu sunt de parere ca Robert Pattinson nu are ce cauta in top....in schimb la Brad ca e din zilele noastre nu avem ce comenta..
wildinthecountry pe 15 februarie 2011 16:25
mel gibson a fost extrem de frumos in anii 80
ank pe 15 februarie 2011 16:32
robert pattinson chiar are succes si poate fi numit sex simbol, este placut atat de adolescenti cat si de cei maturi
libelulux pe 15 februarie 2011 16:57
desi vad ca va tot contraziceti:

lista celor mai sexy barbati, majoritatea apartin anilor 2000...nu este facut de mine este luat de pe net
http://allwomenstalk.com/guess-who-the-sexiest-men-celebrities-are/9/

asta, sprijina aproximativ cee ce a scris in articol doamna/domnisoara:
http://www.bizarrebytes.com/legendary-icons-male-sex-symbols-through-the-years/

sincer, daca tot vreti sa va contraziceti sau sa dati un raspuns ok....dati si un exemplu de ce persoana respectiva trebuie sa apara, nu pt ca ii place unuia sau altuia ci pentru ca este...in cazul lui Hugh Jackman, a fost ales de 2 ori cel mai sexy barbat de la Hollyood...

andr3_uta pe 15 februarie 2011 16:57
nu este deloc bine plasat pe lista pattinson...este eroarea mare a listei...mai incercati...
anca_luna pe 15 februarie 2011 17:27
Slide ul nr. 5: in poza e doar James Dean, o poza cu Marlon Brando aici unde e mentionat , nu merita????
Ce trist!!!!
Degeaba e mentionat Marlon Brando, daca nu are si el o "bucatica de poza"( ca de ex Paul Newman + robert Redford)
Sunt si eu in asentimentul tuturor: adica punem poza lui Pattinson (chiar daca e pozitia 21, nu conteaza) si NU PUNEM in slide , o poza cu MARLON BRANDO !???
Mi se pare "strigator la cerul cinematografiei"!!!

andu7zu pe 15 februarie 2011 17:34
Sunt vreo doua-........zeci.......si .......aproximativ inca una ......poze :))))))))))
Este doar o gluma.......

doinarac pe 15 februarie 2011 17:35
"....putem să vorbim lejer despre marca lor personală"
"Din anii '20 şi până astăzi au marcat o perioadă, prin harul actoricesc, nota personală, carisma. "
Robert Pattinson ??? corespunde acestor calitati?
De ex: care este marca lui personala? harul actoricesc deosebit?????
Da: alergatul unor fane dupa el, da....dar este suficient????????
.............si nu il punem pe Steve McQueen ?????? vb unor cinefili ......
????

gabi.caramea pe 15 februarie 2011 17:43
Pattison Best :x
alexandrunete pe 15 februarie 2011 17:50
n are nicio treaba r. pattison mai "sex simbol" contemporan mi se pare shia laboeuf sincer si ar putea sa mai fie si denzel washington in top,parerea mea :)
Hugh Jackman pe 15 februarie 2011 17:53
Eu unde sunt?
snooper pe 15 februarie 2011 18:02
Yap clar nu are ce cauta papitoiu ala de la sfarsit in lista ... ma mai trezeam ca baga si pe Harry Potter in lista :)))... lipseste Marlon Brando , Hugh Jackman , Jason Statham , Paul Walker , Vin Diesel , Steve McQueen , Charles Bronson , Clint Eastwood , si multi altii .
nora pe 15 februarie 2011 18:10
Tony Curtis.
damaris pe 15 februarie 2011 18:31
favoritul meu nu e in lista:(..nu o fi el cel mai dragut ar colin firth ramane fav meu
ana pe 15 februarie 2011 18:36
decat sa ne certam aici care este cel tare, mai bine intrati si votati aici:
http://www.cinemagia.ro/poll/sex-simbolul-cetii-filmului-este-263/
si se va vedea cine este cel mai votat

javrek pe 15 februarie 2011 19:01
ce lume nebuna!!!
ajungi sa pui maimutze zoofilite(chestia aia din twailait) pe langa sex-simboluri precum james deam , cary grant, sean connery(si tot cei d mai sus), care s-au consacrat prin "n" filme de-a lungul anilor?!?!
ce a facut vampirashu?! 3 filme(bune rau, rau d tot).ah! si sa nu uitam aparitia in harry potter! genial rol, magnific, strigator la cer...
n am nimic cu viatza lui insa s a facut prea mult caz pe filmul asta, care sa fim seriosi este o porcarie, ridicat in slavi d presa americana si de pustoaicele care lesina la vederea lui roberto!

javrek pe 15 februarie 2011 19:09
dintre toti masculii feroce de mai sus, incepand cu slide-ul 11---pt k n poti sa compari generatiile d acum 80!!!de ani cu ce avem azi-----cred k RICHARD GERE e cel mai-cel mai! de ce? pt k a avut d toate-- aspect fizic in primul rand, talent, sarm si succes colosal la femei...

inca o data un tot ffff bine realizat!!! mai bine faceam o comparatie intre klingonieni si romulani!

LARRY FREDDY pe 15 februarie 2011 19:16
HAI CA-I BUNA.. NICI NU MI-AS DORI SA FIU ASA ADULAT.MI-AR FI SI FRICA SA IES PE STRADA DE SOTII ADMIRATOARELOR.MA PREFER ASA MUTUNACHE CUM SUNT FIINDCA FRUMUSETEA PALESTE SI RAMAI O AMINTIRE.UITATI-VA LA FATALUL PETER O TOOLE CE SEXUAL ERA IN ROLURILE PSIHOPATICE,SADICE SI DEZECHILIBRATE. IN CUM SA FURI UN MILION ERA INCA UN BARBAT DUPA CARE SE TOPEAU FEMEILE...DAR INCA UNUL PE CIND EFECTIV IN EXCITANTUL SADIC TANZ ERA FORMIDABIL. FRUMUSETEA CONTEAZA PENTRU ADOLESCENTE .ADEVARATA FRUMUSETE PROVINE DIN INTERIOR.NORMAL TANZ E RESPINGATOR DAR ACTORUL L-A TRANSFORMAT INTR-UN GENTELMEN LETAL.DAR NOI ROMANII NU AVEM FRUMOSI?NU MA REFER LA PARASUTELE ASTEA DE GIGOLO DE DOI BANI DIN TELENOVELE CI LA MAESTRII EMIL HOSSU,CONSTANTIN DIPLAN ,COSTEL CONSTANTIN SI MAI SUNT SI ALTII.
Iamsaved pe 15 februarie 2011 19:23
James Dean,DiCaprio si Depp imi plac la aspect,nu m-am legat de felul cum joaca,doar de aspect,so don't shoot me:)
Kalrak pe 15 februarie 2011 19:27
1 Alain Delon
2 Sabre Rider
3 Scheletul din Tales from the crypt

Privitorul pe 15 februarie 2011 19:56
Pai daca robert pattison e sex-simbol, atunci Eroll Flynn, Dean Martin, John Travolta si inca alti 100 de actori care-mi vin in minte la ora actuala, dar pe care nu-i mai enumar ce sunt? Extraterestrii?
ana pe 15 februarie 2011 20:07
votati si schimbati voi podiumul
http://www.cinemagia.ro/poll/sex-simbolul-cetii-filmului-este-263/

ionutt- pe 15 februarie 2011 20:15
gloria ai uitat sa`l pui pe justin biber
Radan pe 15 februarie 2011 20:39
:))Justin biber ce glumet esti.:)
Cati nu ati vrea sa fiti in locul lui :))

kesha29 pe 15 februarie 2011 20:51
voi sunteti baieti si tocmai de asta nu va place Rob,dar cereti parerea unei fete si o sa vedeti....dar nu toate fetele sunt fane
eLLa pe 15 februarie 2011 21:16
unde e chris pine?!
Solis pe 15 februarie 2011 21:16
Gloria du-te si impuscate
ana9 pe 15 februarie 2011 21:18
dat fiind faptul ca ac clasament cuprinde actori apartinand diferitelor generatii e normal sa apara opinii pro si contra.
nsag pe 15 februarie 2011 21:25
Robert Pattinson...........HAI SA FIM SERIOSI !!!!!
angesa pe 15 februarie 2011 21:54
Poza lui Pattinson, in poza articolului- home page , alaturi de "greii" Clark Gable, Marlon Brando, Paul Newman...si chiar si Brad Pitt ??? JIGNITOR!!! REVOLTATOR!!! PENIBIL!!! IMPOSIBIL!!! Groaznic!!!
NU SE POATE ASA CEVA!!! Trist foarte trist!
A propos de poll, votam doar unul , sau votam o ordine in clasament : loc 1, 2, 3 si cine aduna mai multe voturi iese 1, apoi 2, etc.......???
Si vorba lui "@snooper" in poll unde este Charles Bronson, si ..........chiar si John Wayne, si altii?
Si daca o luam de la inceputuri unde este Rudolph Valentino?

ana pe 15 februarie 2011 21:57
votezi doar pe cel pe care-l consideri pe locul I.
Noapte buna dragilor.

angesa pe 15 februarie 2011 22:07
Sa mai adaugam atunci: James Franco, Ryan Gosling, Matthew McConaughey (chiar a fost votat: "People Magazine's 2005 Most Sexiest Man Alive"...), Ryan Reynolds ???
Daca tot il punem pe Pattinson (OMG), cu acestia de sus ce facem cu ei, unde ii plasam?

angesa pe 15 februarie 2011 22:14
...hai si Channing Tatum...... si lista e deschisa...

L-ati uitat intre cei 21 pe simbolul actual, ca si Pattinson , de altfel, Zack Efron : dupa cine au alergat adolescentele mai abitir, dupa Pattinson sau Efron?

doinarac pe 15 februarie 2011 22:24
Of! Of! Of!
Cind cauti in lista de stiri , articolul "20 de bărbaţi sex-simbol în istoria Hollywood-ului" este ilustrat , dintre toti 20 actorii din isoria hollywood-ului , de Robert Pattinson!!!!
JALE! Imi vine "sa plang"!!
Schimbati-l (la poza articolului ma refer) ! Puneti pe oricare "monstru sacru sex-simbol" din lista ........................

nightmare28 pe 15 februarie 2011 22:42
Toate bune si frumoase pana la Robert Pattinson.....
ana pe 15 februarie 2011 22:46
Robert Pattison e o gluma de sex simbol.Un top f bun si o ditamai bata in balta la sfarsit.
Russel Crowe e un sex-simbol.
Ce sa mai spunem de Viggo Mortesen?

Krakatau pe 15 februarie 2011 23:09
Nu stiu de ce numiti voi asta top. Pana si Gloria a gresit numindu-l top. Topul inseamna clasament, aici e doar o lista oarecum cronologica.
RaVaGe93 pe 15 februarie 2011 23:34
da pe vin diesel dc nu l-au pus aici:(
gogu pe 16 februarie 2011 00:04
mai bine te apuci de tricotat, ca la actori m-am lamurit!
VasyL pe 16 februarie 2011 01:53
Cine a facut topu asta ? Ce cauta nasparliu ala de pattinson in lista asta ? Robert Deniro, Michael Douglas, Kirk Douglas, John Travolta, Roger Moore, Franco Nero, David Haselhoff, Clint Eastwood, John Wayne, Marlon Brando, Nicholas cage, Ben Affleck, Yul Brinner si lista poate continua, de ei ati cam uitat !!
mihaelatb pe 16 februarie 2011 09:05
da, mai incapea Steve McQueen si Franco Nero si Colin Firth-declarat acum doi sau trei ani cel mai sexi actor englez-de catre cinefile sau poate si cinefili fireste.Dar vesnicul indragostit Ryan O'Neal? dar Gregory Peck ?
DanutzaOverHere pe 16 februarie 2011 09:14
Leonardo Di Caprio trebuia sa fie #1.
anca_luna pe 16 februarie 2011 10:53
Sunteti rai!..... dar rai de tot!
Nu vedeti ca articolul se numeste "2o de bărbaţi sex-simbol în istoria Hollywood-ului" iar acest Robert Pattinson este al 21-lea in lista, deci NU face parte din cei 20 de barbati............... el este un fel de "ex" !!!

ank pe 16 februarie 2011 10:54
e usor sa numesti pe cineva papitoi, dar robert pattinson a facut si el ceva scoala....teatru.....muzica........si nu alearga doar cateva fete dupa el...este vorba de multimea care l-a votat si succesul care l-au avut filmele in care a jucat si incasarile
angesa pe 16 februarie 2011 10:57
Incasarile sunt una, iar talentul si jocul actoricesc de mare clasa altceva!!!!
ank pe 16 februarie 2011 10:57
conteaza si cine-i placut si are succes in prezent.......ca doar n-o sa traim in trecut....desigur nu contest succesul celor in varsta, ca doar am crescut alaturi de filmele in care au jucat
ank pe 16 februarie 2011 10:59
desigur...dar daca nu avea talent nu ajungea unde este..... in top
yellowtime2009 pe 16 februarie 2011 18:41
dupa parerea mea asa trebuie sa fie topul

1.leonardo dicaprio
2.jonny depp
3.ian somerhalder
4,orlando bloom
5.justin timberlake
6.ashton kutcher
7.channing tatum
8.brad pitt
9.matt lanter
10.chace crawford
11.ed westwick
12.penn badgley
13.matt damon
14.oliver james
15.tom felton
16.colin firth
17.zac efron
18.kevin zegers
19.ryan reynolds
20.josh duhamel

:x

ioana pe 16 februarie 2011 18:53
pattinson nu e sex-simbol, niciodata, arata ok, dar avand in vedere ce barbati ati prezentat inainte nu se incadreaza...
Cris pe 16 februarie 2011 21:36
Nu neaparat ca as fi fan al lor dar, Mel Gibson a fost motivul pentru care cei de la revista People au venit cu ideea copertii Sexiest Man Alive, iar primul nr il figura pe Gibson, titlu care i-a revenit si a doua oara, deci cred ca merita o mentiune in acea lista. Dintre generatia mai tanara, Ryan Reynolds ar trebui sa apara, din nou, pentru ca a fost numit Sexiest Man Alive chiar anul trecut. Sau cum a mai mentionat cineva, Ryan O' Neill. Si cred ca ar mai fi cativa care meritau mentiune, dar pot spune ca in mare parte este o lista destul de solida (cu toate ca am alte preferinte fata de multi de acolo). Am observat ca lumea de pe-aici nu fac diferenta intre preferinte personale si opinia majoritatii (poate chiar pe plan mondial). Sunt de acord ca Pattinson nu are ce cauta in top, insa, se pare ca incetul cu incetul isi va consolida aceasta pozitie in mintea publicului feminin (wheather we like it or not).
maria tm pe 16 februarie 2011 23:28
Dupa cum spunea cineva mai devreme s-au creat polemici si-mi place asta dupa cum imi plac si sex-simbolii(asa am vrut sa zic)dar nu toti,de exemplu mie personal nu-mi pare Dicaprio sex-simbol si nici Tom Cruise,Pattinson poate in viitor acum doar pt.adolescente si sincer nici cowboy-ul in pielea goala nu-mi prea aduce a sex-simbol,in rest mi se par potriviti si asa cum majoritatea a cazut de acord ar fi bine ca pe viitor sa fie extins topul ca au fost lasati destui pe dinafara.Toate cele bune.
Max pe 16 februarie 2011 23:37
pattinson?? astuia i sau pictat muschi pt fantastica trilogie eclipse....
celmaitare pe 17 februarie 2011 00:26
Marlon Brando....???
cetateanu pe 17 februarie 2011 09:05
sincer eu prefer partenerele poate reprezentantele feminine sa aprecieze acest top
R_afc pe 17 februarie 2011 11:16
Unde sunt Marlon Brando, Matt Damon sau Mickey Rourke ? Bine ca l-ati pus acolo pe spalacitul de Pattinson.
ank pe 17 februarie 2011 11:43
Johnny Depp este pe primul loc momentan....like like like
Cora pe 17 februarie 2011 11:52
Nu-l puteti pune pe Pattison alaturi de un Clark Gable, Brad Pitt, Geoge Clooney, doar pt ca e pe val acum. Cate unul ca el apare in orice film pt adolescenti, si e uitat apoi, intr-un an, doi... Din pacate, insa, constat ca 'nu se mai fac barbati ca altadata", cei de acum sunt, cu cateva exceptii, din ce in ce mai efeminati, si-au pierdut masculinitatea...
lluuccii pe 17 februarie 2011 19:52
clint eastwood unde e? si el e vechi si nu inteleg care-i treaba cu pattison ....l-am vazut in filme si nu i-am vazut nici un sarm aparte:))serios wtf:))
Kalrak pe 17 februarie 2011 21:40
Eu nici nu stiam ca parkinson asta mai jucase in alte filme, de la articolu asta am aflat ca a jucat si in hari poster
Ada pe 17 februarie 2011 22:54
Pattison asta nu e sexy deloc, mi se pare ingrozitor de antipatic, n-are ce cauta in top. Gerard Butler si Russel Crowe pe stilul "hard", iar Colin Firth, Hugh Grant, mai "soft", de exemplu, astia da, barbati.
flori0304 pe 18 februarie 2011 01:44
off doamne mi-au dat dureri de cap comm voastre...voi o tineti una si buna pe-voastra

oricum comm lui -solis- a fost cel mai tare,dar de la a face un comm legat de top pana la ajunge a jigni persoana care l-a facut...e caaale lunga

flori0304 pe 18 februarie 2011 01:48
aaa si ca uitam...tot zicea cineva ca poate cu intentie a fost saracu pattinson pus in top,pt a starni atatea polemici...si uite ca a dat roade :)) ...uni dintre voi..cu parere de rau ,sunteti sub orice critica
Eu pe 18 februarie 2011 03:06
Da negrii nu aveti pentru topul asta? =))
manitu pe 18 februarie 2011 10:28
Pe locul 2 unul din cei mai celebri homosexuali din istoria filmului??!!
dwp11 pe 18 februarie 2011 16:22
cred ca glumiti cu pattison
Eu pe 18 februarie 2011 17:35
Si http://www.cinemagia.ro/actori/ryan-reynolds-2723/ unde lati lasat ?
pac-pac pe 18 februarie 2011 17:36
Si http://www.cinemagia.ro/actori/ryan-reynolds-2723/ unde lati lasat ?
robertsebe pe 18 februarie 2011 19:32
un top corect dupa parerea mea
Krakatau pe 18 februarie 2011 23:36
Bai oamenilor, asta NU E un TOP, e o lista cronologica.
Ktalin pe 19 februarie 2011 12:37
s-a stricat topul la robert pattinson. Asta e o gluma de actor e adorat in mare parte de pustoaicele de 14-15-16 ani . In locul aluia mai bine il puneati pe marlon brando
jude pe 19 februarie 2011 12:50
Antonio Banderas si Robert Pattinson nu au ce cauta acolo....dupa parerea mea....
AnnaMaria19 pe 19 februarie 2011 13:40
pnm ce cauta Pattinson acolo pe bune acum..lol..unde e Patrick Dempsey:x si multi altiii,Somerhalder trebuia in locul lui
george pe 19 februarie 2011 23:57
una la mana: asta nu top; doi: daca imi arati o femeie care stie cine e asta de pe locul 21 eu ma impusc ( am spus femeie nu scolarita!). Hai sa fim seriosi si dupa Michael Jackson (R.I.P.) lesinau mucoasele dar nu cred ca poate fi numit sex-simbol!
femeie pe 20 februarie 2011 15:25
george pregateste cu ce sa te impusti...am 38 ani si-mi place Pattison (bine, in topul asta l-as pune cam pe 50 cred) si am mai multe prietene cam de aceeasi varsta cu mine carora le place Pattison, asa ca vezi ca te inseli crezand ca sti ce la place femeilor.
votati pe 20 februarie 2011 15:29
va certati dar de votat nu prea votati
P.S. sunt foarte de acord cu femeia de mai sus, dupa cate un top al unora de mai sus, clar nu prea stiti ce barbati plac femeilor in ziua de azi

Branzei pe 20 februarie 2011 17:10
"Lunga vara fierbinte e unul din cele mai reusite filme ale tuturor timpurilor."?!?!?!?!? Maiculita!!! Se rasuceste in mormint bietul Faulkner in fata unei asemenea afirmatii aberante!!!
misslove40 pe 20 februarie 2011 19:55
mai dar Al Pacino nu e in acest top?o fi doar ptr mine sex-simbol?sau a fost detronat de Robert Pattinson?:-?
cezarina pe 20 februarie 2011 20:43
as mai adauga pe Robert de Niro si Keanu Reeves
ang3l_miha pe 21 februarie 2011 00:06
Nu cred ca Robert Pattinson a ajuns sa fie inca un sex-simbol in istoria Hollywood-ului. L-as inlocui cu Robert Downey Jr. sau Hugh Jackman.:)
moskodel pe 22 februarie 2011 01:24
dar Florin salam?:))) acum serios. Stefan banica jr dc nu e pe lista:)))))))))))
moskodel pe 22 februarie 2011 01:28
sincer, Nu va inteleg frate. in lista asta sunt MONSTRI sacri ai cinematografiei nu ai cum sa alegi 1 singur , va certati degeaba fiecare om il vede in felul sau pe cel mai mare sex`simbol!. in fine.......daca am deranjat imi cer scz!..dar eu zik k toti care sunt in lista asta isi merita locul. mai putin :vampirasul: dar este doar o parere!
angesa pe 23 februarie 2011 19:27
"@moskodel" ai dreptate cu alesul unuia singur, nu se prea poate ....
......fac o comparatie mai "pamanteasca" : ce alegem intre portocale, mere, banane, struguri, capsune, visine, rodii si mai stiu eu ce???
Asa si aici, cum sa alegi unul dintr-o epoca cinematografica..... e nefiresc, ca se poate face o lista , ca la top 10 filme OSCAR, da de acord....

angesa pe 23 februarie 2011 19:30
"@votati"
de aceea nici nu am votat .....
...nu vad cum sa votez UNUL, ca nu e ceremonia OSCAR....cind doar unul castiga, vrand-nevrand....intr-un an
Aci sunt ani si ani, decade , cu specificul lor, trend-ul lor....

emma pe 24 februarie 2011 00:25
zau..robert pattison?!.ce vadeti voi la el nu stiu!mie una mi se pare cu adevarat urat!nici nu se compara cu cei de dinaintea lui din aceasta lista!cred ca l-ati pus ,sincer,in lista gresita:))
mihaigeniu pe 24 februarie 2011 19:30
da marlon brando nici nu iati pus poza;bine cai mentionati pe rahatei ca burt renolds
slider2 pe 26 februarie 2011 01:28
N-ARE CE CAUTA PATTINSON IN TOP!!!!!!!!!!!!!!! O FI, N-O FI FRUMOS NU ZIC, DAR CA SI ACTOR INCA NU A DOVEDIT!!!! TOM CRUISE NU ARE CE CAUTA PE O POZITIE ASA INALTA!!!!
Olympica pe 26 februarie 2011 22:13
Hm...bun...totul bine si frumos pana la foto 21...cine a murit???Ce a facut Pattinson ca sa devina sex-symbol? Toate adolescentele in cautare de "barbati" frumosi dupa care sa saliveze se gandesc la el...a aparut si el in Twilight si gata, e sexy. Machiajul il face pe om, hm! Cum naiba puteti sa il puneti pe langa nume precum Clar Gable, George Clooney, Tom Cruise, Antonio Banderas ori Elvis? Daca tot voiati sa puneti un "actor"(ca toata smecheria o face ecranul verde) si sexy si mai din filme recente, sa zic asa, il puteati pune pe Hugh Jackman or Ryan Reynnolds, nu pe aschilopatul ala palid. Sorry, Twilight fans!
Olympica pe 26 februarie 2011 22:15
A, m-am prins care e faza...titlul e "20 de barbati sex-simbol" si aici sunt 21 de poze. Deci sa cred ca l-ati exclus pe Pattionson :)
lav pe 28 februarie 2011 18:30
cred k marlon brando merita o pagina a lui nu sa fie amintit asa trecator pentru ca nu mai stiati c sa scrieti despre james dean....cred ca sex-simbol inseamna sa fii atragator pentru toate categoriile de varsta deci robert e cam exclus .hmmm....mai sunt cativa care lipsec zic eu:jackman,reeves...ian somerhalder face furori in rol de vampir nu robert...acum nah fiecare cu parerile lui
ankutzic pe 3 martie 2011 23:31
Johnny Depp:X:X:X....ador cum joaca in "piratii din caraibe"..e un pirat excelent..
Radu1711 pe 8 martie 2011 18:01
ma bucur ca au reusit sa ajunga asa apreciati de toata lumea inseamna ca stiu sa joace
V aly pe 21 martie 2011 11:42
preitena mea spune k trebuia s il puna in top si p wentworth miller!!!!!!!!!!
sa il puneti!!!!! by

diana7 pe 29 martie 2011 08:38
Richard Gere
George Clooney

ttitta pe 29 martie 2011 21:54
hahaha...decat Robert P. din categoria vampirilor, mai bine Ian Somerhalder.
In rest, articol interesant!

LuciaBlueFlower pe 20 aprilie 2011 16:20
L-ai uitat pe JUDE LAW !!!!!
In locul lui Pattinson, mai bine il puneai pe Ryan Gosling, pe el nu l-a mentionat nimeni. :(
Mie imi place si Edward Norton, dar nu cred ca-i chiar 'sex-simbol'.

andreeeeeeea pe 27 aprilie 2011 14:45
Ah, Patrick Swayze si Humphrey Bogart!

Si Leo DiCaprio, bineinteles, de care eram indragostite toate pe vremea Titanicului :)

Ela pe 7 mai 2011 23:28
Unde e Ashton Kutcher? Jensen Ackles? Keanu Reeves? David Duchovny?
xerses pe 17 mai 2011 18:08
Se vede ca a fot un articol si incitant si bine facut.Au aparut contestarii.Bravo!
Vorador pe 31 mai 2011 23:08
.
vikingul pe 10 iunie 2011 01:48
ati uitat sa il puneti pe cel care, la inmorminatrea lui au fost sute de mii de admiratoare..!!! a intristat milioane de femei ,ba chiar si barbati..daca nu credeti cautati sa cititi si voi despre .. .RUDOF VALENTINO...!!!!!!..p.s. chiar daca a murit in 1926,vorbeam despre cei mai mari seducatori din toate timpurile din lumea filmului,si RUDOLF VALENTINO a fost cel mare june prim al cetati filmului..
dannnnn pe 28 iulie 2014 16:36
Măcar scrie numele corect. Este Rudolph nu Rudolf.
dido pe 14 iunie 2011 18:15
Robert Pattinson are toate atuurile necesare unui sex simbol,acestea netinand neaparat de talentul actoricesc sau de roluri cat mai ales de atitudine,prestanta si nu in cele din urma de aspectul fizic serafic...Are aerul de tip ,,inabordabil'' ceea ce le innebuneste pe femei!Din lista preferatul meu este de departe Harrison Ford!
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 14:01
Mare inghesuiala s-a iscat in jurul acestui articol, nu degeaba poarta si titlul de
20 de bărbaţi sex-simbol în istoria Hollywood-ului.
Punct ochit, punct lovit.

andu7zu pe 15 iulie 2011 14:05
Foarte comentat acest articol ,e cel mai comentat din cate am vazut eu...
k-rissa pe 15 iulie 2011 18:50
robert pattinson este placerea mea vinovata din acest top:)Dintre clasici insa nimeni nu il egaleaza pe Alain Delon!Ireal de frumos omul ala! Mai sunt insa si altii care meritau mentionati: Josh Hartnett de exemplu.
andrei_0986 pe 25 august 2011 13:26
ersonal cu adevart seducato - sean connery
Aluna pe 27 decembrie 2011 16:27
Matt Damon?:)
margott pe 19 aprilie 2012 20:43
"Robert Pattinson cu a lui frumusete stranie"... Ce-o fi frumos la el, nu stiu, dar nah, fiecare cu gusturile lui. Uite, mie imi place Gable, ca tot l-am revazut de curand in Gone with the Wind.
anca.2006 pe 12 februarie 2013 00:04
Alain Delon, fara niciun dubiu, cel putin pentru mine!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells