10 actori care au jucat în filme alături de copiii lor

de Georgiana Dorobanțu în 14 Iul 2020
Dacă te naști într-o familie de actori, sunt șanse mari să-ți petreci copilăria pe platourile de filmare alături de părinți.

De la vârste fragede, copiii starurilor de cinema ajung să calce pe urmele părinților, fiind atrași de lumea magică a filmului. Descoperă zece actori care au jucat în filme alături de copiii lor:

1. Gwyneth Paltrow și Blythe Danner

Nu sunt mulți cei care știu că Gwyneth Paltrow are o mamă celebră. Ambii copii ai actriței Blythe Danner au decis să-i calce pe urme. Fiul său, Jake, a devenit regizor, iar fiica sa, Gwyneth Paltrow, a devenit o actriță de succes. Mama și fiica au jucat împreună pentru prima dată în filmul Cruel Doubt/Suspiciunea, lansat în 1992. Au mai apărut împreună în drama bigrafică Sylvia, lansată în 2003.

2. Angelina Jolie și Vivienne Jolie-Pitt

Vivienne Marcheline, fiica biologică a Agelinei Jolie, a fost cea care a primit rolul Aurorei la vârsta de cinci ani în filmul Maleficent. Acest lucru s-a întâmplat pentru că toate celelalte micuțe actrițe se temeau de coarnele purtate de Angelina pentru acest rol.

3. Jon Voight și Angelina Jolie

Și Angelina Jolie a avut șansa de a juca într-un film alături de tatăl său, celebrul actor Jon Voight. Acesta a fost tatăl personajului principal din Lara Croft: Tomb Raider, interpretat de Angelina.

4. Tom Hanks și Colin Hanks

Colin Hanks și faimosul său tată, Tom Hanks, au apărut prima dată împreună pe marele ecran în musicalul That Thing You Do!, lansat în 1996. În 2008, cei doi au lucrat din nou împreună pentru filmul The Great Buck Howard/Marele Buck Howard.

5. Brendan Gleeson și Domhnall Gleeson

Actorul irlandez Brendan Gleeson, care a interpretat rolul lui Alastor Moody din Harry Potter și Pocalul de Foc, a decis să-și aducă și fiul pe platourile de filmare. Tatăl și fiul au apărut împreună în Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 1. Domhnall a jucat rolul lui Bill Weasley, unul dintre numeroșii frați Weasley.

6. Meryl Streep și Mamie Gummer

Ricki and the Flash este un film din 2015 despre o femei care își părăsește familia pentru a-și urma visul de a deveni un star rock. Personajul principal este interpretat de Meryl Steep, iar fiica sa, Mamie Gummer, joacă rolul fiicei. Este a doua oară când cele două actrițe mamă și fiică apar împreună într-un film. Prima dată a fost în Heartburn, lansat în 1996, pe când Mary Willa Mamie Gummer avea doar trei ani.

7. Will Smith și Jaden Smith

Debutul lui Jaden Smith în cinematografie a avut loc în 2006, când a jucat alături de tatăl său, Will Smith, în pelicula The Pursuit of Happyness/În căutarea fericirii. Tânărul actor a primit premiul MTV Movie Award pentru cel mai bun debut. În 2013, Will și Jaden au jucat din nou împreună în filmul SF de acțiune After Earth.

8. Jerry Stiller și Ben Stiller

Se pare că bătrânelul simpatic din comediile The Heartbreak Kid/Cât durează o căsnicie și Zoolander nu este tatăl lui Ben Stiller doar pe ecran, ci și în realitate. Jerry Stiller și Ben Stiller au apărut împreună în peste zece filme.

9. Bruce Willis și Rumer Willis

Născută într-o familie de actori, Rumer Willis a decis că vrea să urmeze același drum precum părinții săi celebri. Deși mama și tatăl său ar fi putut să-i facă misiunea mult mai ușoară prin relațiile pe care le au în industria filmului, Rumer a trecut prin toate audițiile necesare pentru a obține un rol alături de tatăl său în filmul Ostaticul, lansat în 2005.

10. Demi Moore și Rumer Willis

Rumer a jucat unul dintre primele sale roluri la vârsta de opt ani. A interpretat rolul fiicei personajului principal (jucat de mama sa, Demi Moore) din filmul Striptease.

Foto: brightside.me

Exploreaza subiecte similare:

Gwyneth Paltrow, Cruel Doubt, Sylvia, Angelina Jolie, Maleficent, Lara Croft: Tomb Raider, Tom Hanks, That Thing You Do!, The Great Buck Howard, Brendan Gleeson, Harry Potter and the Goblet of Fire, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, Meryl Streep, Ricki and the Flash, Heartburn, Will Smith, The Pursuit of Happyness, Jaden Smith, After Earth, Ben Stiller, Jerry Stiller, The Heartbreak Kid, Bruce Willis, Rumer Willis, Hostage, Demi Moore, striptease, Blythe Danner, Jon Voight

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells