Vanatoarea de lilieci

(1991)

Vanatoarea de lilieci

Poster Vanatoarea de lilieci

Sinopsis Vanatoarea de lilieci

Pavel si Damian, doi ofiteri de Securitate, impreuna cu un operator TV, intra intr-un bloc pentru a anihila niste teroristi. Pavel ramane la un moment dat izolat de ceilalti, si cand ii gaseste, operatorul si un terorist erau morti, iar Damian disparuse. Dupa ce ia niste casete video din aparatul si sacosa operatorului, Pavel va fi in permanenta urmarit de o retea condusa de Damian, care doreste recuperarea materialelor filmate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Distribuitorul international

Rom

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 26 Decembrie 2013 10:39
Un film romanesc foarte slab ca majoritatea celor iesite in anii 90 ,, despre involutie
2 3
eduard_stratan pe 27 septembrie 2022 13:27
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Vegetarian pe 24 Noiembrie 2013 02:47
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = Ion Haiduc la 44 de ani = la revolutie un maior de securitate in civil , intra intro intro cladire , este urmarit de un soldat care urmarise niste teroristi, care trageau in multime , si cand iese din cladire devine terorist si urmarit general . Riscurile meseriei de ofiter de inormatii . Comunismu a invrajbit oamenii intre ei , Pana la urma securistii au ajuns in mare parte milionari . in Romania sau in alte tzari .

Acest film a fost difuzat online la TVR internationalin 2 martie 2014 . Putine filme sunt difuzate online , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 2

Spune-ţi părerea despre Vanatoarea de lilieci

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Vanatoarea de lilieci
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells