The Hallelujah Trail

(1965)

O caravană americană

Poster The Hallelujah Trail Postere The Hallelujah Trail

Sinopsis The Hallelujah Trail

Nebunia generală se instaurează pe măsură ce star-urile, incluzându-l pe Burt Lancaster și Lee Remick, se dezlănțuie în această parodie la adresa filmelor Western.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Martin Landau Martin Landau Burt Lancaster Burt Lancaster Thaddeus Gearhart Lee Remick Lee Remick
Donald Pleasence Donald Pleasence 'Oracle' Jones Pamela Tiffin Pamela Tiffin Louise Gearhart Brian Keith Brian Keith Frank Wallingham
Jim Hutton Jim Hutton Capt. Paul Slater Val Avery Val Avery Denver bartender Dub Taylor Dub Taylor Clayton Howell
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 03 Ianuarie 2011 10:50
. . .Pt ospatari ( Istvan ) merita inregistrata ultima parte a filmului , extrem de amuzanta , cu vreo 20 min inainte de final . Niste indieni descopera cam 20 de lazi cu sampanie , in timp ce se deplaseaza cu peste 25 kmh in vreo doua carute . Sticlele ingrozite , incep sa explodeze ca mitralirele in fetzele indienilor . Un indian conducator de caruta a baut atata sampanie , incat a devenit si el o sticla , datorita vibratilor . Iesea la spuma pe gura lui ca parca era o masina de spalat in care sa pus prea mult detergent ... Timp de vreo 11 min - cat alearga caii , birjarul serveste cu cate o sticla cu sampanie si alti calareti indieni , aflati in depasire .. - gratis , din partea casei !
. . . Nu am gasit scena pe Yu tub , deci ar trebui descarcat filmu !
A fost la MGM si in 11:33 PM 11/19/2012

1 0
CANTALUP pe 11 ianuarie 2013 17:43
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
nickm977 pe 29 Martie 2011 17:28
nickm977
Am fost foarte incantat sa vizionez acest film. O comedie reusita. De actori nu am ce sa zic decat atat - foarte bine alesi pentru rolul care l-au avut. Si eu cand imi propun sa fac un film mai intai imi caut un om cu o figura potrivita pentru perosnajul care il va juca.Filmul are scenariu de nota 10. Pacat ca in ziua de astazi sunt premiate filme cu scenarii pe care eu le numesc adevarate "varsaturi ". S-au dus adevaratii scenaristi si actori - de acum incolo vom avea parte numai de panarame in minunata lume a cinematografiei. Si mai grav este ca vor primi si premii !
0 1

Spune-ţi părerea despre The Hallelujah Trail

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Hallelujah Trail
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells