The Gift

(2015)

Darul

Poster The Gift Postere The Gift

Sinopsis The Gift

The Gift

Simon și Robyn au o viață perfectă. Totul se schimbă când cei doi îl întâlnesc pe Gordo, o cunoștință din liceu a lui Simon. Bărbatul se insinuează în viața cuplului, iar curând se va vedea că intențiile sale nu sunt dintre cele mai bune.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: XShadowX
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Dovana
  • Weirdo

Produs de

Blue-Tongue Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

STX Entertainment

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

The Gift

Box office The Gift

Weekend premieră (03.08.2015)
  • Loc 6
  • Spectatori 3.939
  • Încasări (RON) 75.899,00
Total
  • Spectatori 22.017
  • Încasări (RON) 361.066,00
  • Încasări (USD) 91.002,01

Părerea criticului

StefanDo pe 07 August 2015 16:11
O alegere foarte bună pentru mers la cinema cu prietenii şi prietenele, dar şi în cuplu (deşi vizionarea s-ar putea lăsa cu întrebări incomode), The Gift/Darul comentează şi pe seama obsesiei pentru imagine a societăţii de azi, dar şi a modului cum abordăm persoanele indezirabile din viaţa noastră. Întâlnirea fatidică dintre un cuplu, Simon şi Robyn (Jason Bateman, Rebecca Hall), cu unul dintre foştii colegi de liceu ai lui Simon, Gordo (Joel Edgerton), este punctul de pornire al unui roller-coaster emoţional într-unul din cele mai bune thrillere domestice văzute în ultimii ani pe marele ecran.

Simon şi Robyn par a avea totul. Tocmai s-au mutat în Los Angeles, unde Simon este principalul candidat la funcţia de director de vânzări a unui mare producător de sisteme de securitate. Robyn are o afacere ca designer de interioare şi îşi umple… citeşte

12 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
catalin_ionut_23 pe 21 Iulie 2015 18:41
Foarte bun,recomand!
...............................................................................................
9 6
catalin_ionut_23 pe 7 august 2015 21:49
Am vazut si eu filmul,si da ! pot spune ca este un film foarte bun ce merita banii pe bilet ,nu este actiune dar pe toata durata lui te tine atent.De mult timp nu am mai vazut un film atat de bine pus la punct chiar nu iti poti da seama despree ce este vorba si finalul m-a lasat uimit ,chiar nu ma asteptam sa se termine asa de misterios.Il recomand! merita vazut.
mc_chaos pe 12 Octombrie 2015 01:46
Pe mine unul sincer m-a dezamagit filmul, aveam asteptari mai mari dupa ce citisem numai pareri pozitive.
Nu mi s-a parut ca a venit cu nimic special fata de vazusem pana acum si de pe la jumatatea filmului am ghicit in mare masura care va fi finalul. Nu e un film rau, insa nici nu exceleaza la vreun capitol.
[Spoiler]
Are destule clisee si ideea asta de a ramane vindicativ dupa nu stiu cati ani pe mine unul cel putin nu ma convinge. Ok cineva ti-a facut un rau cand erati niste pustani, chestia te-a marcat, dar sa apari asa dintr-o data dupa 30 de ani si sa pui in aplicare un plan de razbunare asta m se pare un pic cam s.f. si neconvingator.

7 9
AdriAdrianna98 pe 11 august 2016 01:09
Respect ca anunti cand faci spoiler.
mc_chaos pe 28 septembrie 2016 09:22
Mi se pare de bun simt.
dragosbflm pe 11 August 2015 09:55
Interesant de deosebit si bine realizat. Nu este horror pt ca nimeni nu e dezmembrat, omorât sau insangerat. Este un thriller psihologic bazat pe rețeta de realizare a unui film horror, care te tine in suspans si mister pana la sfârșit.
6 1
lolozilla pe 30 noiembrie 2015 17:20
Horror-ul mizeaza pe frica, nu trebuie neaparat sa fie 'gore'. Exista si horror psihologic sau thriller horror pe langa thriller psihologic. Se poate incadra in aceste nuante.
Movie-Picnic pe 10 August 2015 15:46
Foarte bun filmul. Te face tot timpul sa iti pui mintea la contributie, plin de suspans, iar Jason Bateman, neasteptat de bun, mai ales ca el e mai mult un actor ce joaca in comedii.

http://movie-picnic.blogspot.ro/

4 1
AndreBlack pe 27 Noiembrie 2015 16:03
The Gift - Darul
Foarte bun filmul . Mister de la inceput pana la sfarsit . Un film foarte complex din toate punctele de vedere iar prestatia actorilor foarte reusita (mai ales personajul Gordo interpretat de Joel Edgerton) . Merita vazut !
3 1
nico_nicolle pe 16 August 2015 17:27
superb
Un film foarte bun, cu actori foarte buni fara scene horror doar suspans si o foarte buna punere in scena a unei intamplari din viata unui cuplu cu o intorsatura surprinzatoare la final
3 1
marius7x pe 11 Octombrie 2015 13:05
Mediu daca ghicesti motivatia
Citind parerile foarte bune inainte, am avut asteptari prea mari; la scene pline de suspans si o mega-surpriza pe final. Doar au fost atat de multe filme reusite despre.. "obsedati" ce terorizeaza o familie (cel mai recent capodopera "The Guest").
[spoiler] Insa cum s-a mentionat dupa 5 minute ca cei 2 actori principali au fost colegi de liceu, am ghicit ca e un film despre "bullying" (rar o fac) si totul a devenit prea previzibil, si asteptam sa ma fi inselat sau sa se termine.
Oricum, bine jucat, bine regizat. Insa cel mai bun film despre acest subiect este unul indian din 2013 (nu-i dau numele, doar ID-ul IMDb tt2229842) - unde a fost cea mai mare surpriza posibila dezvaluirea din final si planul razbunarii.

3 2
andystarx pe 07 Noiembrie 2015 23:53
Nota 7/10
Chiar am crezut ca va fi un film intersant ,si nu pot sa spun ca nu a fost,dar mai ales in ultima jumatate de ora ! Are cateva idei bune,si una din ele este ca o trauma este greu de uitat !
2 1
RazvanLupescu pe 31 August 2015 00:32
Foarte bun...!
Foarte bun spre Excelent! Merita vazut la cinema. N-am mai vazut un thriller atat de bun de la The Conjuring, acela fiind un Horror/Thriller foarte bun. Am plecat putin ingandurat din cinema dar foarte satisfacut din punct de vedere cinematografic.
2 2
rafaelionita8_gmail_com pe 10 August 2015 15:45
Wow.
Uimitor de interesant si foarte bine facut. Merita vazut.
2 2
Dragos.87 pe 20 Mai 2017 04:16
Un thriller foarte bun cu o atmosfera horror care te tine in suspans inca din primele minute si pana la final.Cand trecutul te ajunge din urma trebuie sa inveti sa iti asumi responsabilitatile.Jason Bateman mi s-a parut o alegere perfecta intruchipand foarte bine lupul deghizat in oaie.Un thriller foarte bun si captivant care te face sa tragi tot felul de concluzii iar cand ai banuiala ca stii ce urmeaza,lucrurile iau o intorsatura neasteptata.Il recomand insistent!
1 0
Mitza_MvP pe 28 Ianuarie 2017 02:00
Thriller foarte bun si jucat foarte,foarte bine...sincer mi-a dat o stare de tensiune inca de cand am citit descrierea,pentru ca mi-am dat seama de valoarea ideii propuse de film...jocul acela dea soarecele si pisica,cu multe scene tensionate,ceva mister care logic ca avea sa fie dezvaluit spre final si actori buni care si-au jucat bine rolurile
1 0
The_Lawyer pe 02 Decembrie 2015 13:38
Destul de bun
Nu m-am plictisit la film. Simon semăna cu Xabi Alonso :)
Dar dacă să fim serioși, cred că filmul merită să fie vizonat. Are ceva mister în el.

1 0
an_gy pe 05 Aprilie 2016 22:16
O lectie de viata
M-am uitat la filmul asta si dupa 15 minute l-am oprit pentru ca m-a plictisit si am crezut ca e o porcarie.Dupa cateva zile am decis sa ma uit la el in continuare pentru ca nu intelegeam de ce in majoritatea comentariilor se spune ca e un film bun si da,chiar este un film foarte bun si o lectie de viata,merita sa ai putina rabdare pentru a vedea sfarsitul.
1 1
lolozilla pe 30 Noiembrie 2015 17:38
Daca nu avea nota mare pe imdb, 93% pe rottentomatoes si multe alte review-uri excelente, nu m-as fi uitat, fiindca e un gen mult prea consumat si scufundat in mediocritate (household crime genre sau nu stiu cum sa-i zic, care nici nu e printre genurile preferate). Adica din trailer iti cam dai seama de toata premisa si poti sa ai impresia ca vei vedea un film de seara la Pro TV.
Din fericire e foarte bine realizat si regizat, nu cred ca face povestea cat face regia, punerea in scena, imaginea, sunetul, situatiile tensionate. Mi-a dat impresia unui film cu buget peste media genului, desi in realitate nu e deloc mare.

1 1

Spune-ţi părerea despre The Gift

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Gift
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells