The Front

(2010)

La suprafață

Poster The Front Postere The Front

Sinopsis The Front

Mai mult

Procurorul Monique Lamont și ofițerul de poliție Win Garano se reunesc pentru a redeschide un caz rămas nerezolvat cu ani în urmă. În încercarea disperată de a-și face și mai multă publicitate care să o ajute să-și vadă aspirațiile politice devenite realitate, Monique îi cere lui Win să reînceapă investigațiile în cazul unei tinere oarbe, Janie Brolin, ucisă cu bestialitate în urmă cu zeci de ani. Iubitul lui Janie fusese considerat la vremea respectivă principalul suspect,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: legolas05
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 12 Iulie 2012 11:51
desi s-a trecut usor peste multe momente incordate din film din care puteau iesea scene extraordinare , filmul se incadreaza in unul mediu , tipic americanilor , cu mentiunea ca s-a bucurat de prezenta consacratei actrite Andie MacDowell , al carei aport s-a vazut din plin , reusind un rol in stilul ei caracteristic . iar atmosfera una destul de propice , cu o tensiune medie si cateva rasturnari de situatie extrem de interesante ... cred ca nu dezamageste la o vizionare .
1 1
OanaG9 pe 19 Iunie 2012 08:04
Interesant.
E un film bunicel, l`am vazut la televior si chiar mi`a placut .Il recomand.
1 2
Vegetarian pe 19 Iunie 2012 15:16
Este un film potrivit si pt lista : Case - Probleme , solutii = un hotz fura pistol si haine fara ca proprietarul sa isi dea seama cateva zile si fara sa raporteze furtul lor . Apoi hotul pune lucrurile furate intro casa in care ucide pe cineva , iar politia il va aresta pe proprietaru casei si al pistolului .
. . . = e mai ieftin de cumparat usi metalice , grilaje la geamuri , alarma antifurt , eventual care apeleaza proprietarul si eventual o firma de paza daca proprietarul nu poate merge acasa , decat sa stea proprietarul la arest , si apoi angajat avocat pt incercat de dovedit nevinovatia ..
. . .O alarma automata pt intrare prin efractie este buna kiar si cand este cineva in casa . Ar trebui pus pe tavan un difuzor prin care sa sa spuna ca politistii intrati intro casa privata trebuie sa aibe pistolul in mana si sa nu isi bage pistolul in teaca , pana nu verifica daca… citeşte

1 3
CANTALUP pe 29 noiembrie 2012 17:29
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
liviuneagu pe 21 iulie 2013 04:39
Poate spui şi ceva concret despre film! Hai, te rog!
anonymous.618cfd408868e pe 18 Februarie 2019 19:12
Comentariu șters
0 0
liviuneagu pe 21 Iulie 2013 04:37
La suprafață
În acest film, Procurorul M şi Ofiţerul G se reunesc pentru a redeschide un vechi caz criminalistic nerezolvat. încă.
Desigur, vor reuşi sâ iasă din această "încâlceală"!
Cum?
Vizionare plăcută!

0 2

Spune-ţi părerea despre The Front

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Front
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells