The Crypt

(2009)

The Crypt

Poster The Crypt Poster The Crypt

Sinopsis The Crypt

The Crypt

Șase tineri nelegiuiți pătrund într-o catacombă aflată sub nivelul orașului în care locuiesc cu intenția de a-i jefui pe "locatari" de bijuteriile cu care au fost îngropați în perioada Marii Depresiuni. Mare le va fi surpriza când cei șase vor realiza că metalele și pietrele prețioase sunt strașnic păzite de spiritele celor înmormântați acolo. Blocați în labirintul întunecat și jilav de sub pământ, grupul încearcă acum să scape cu viață.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.3

Caseta tehnică

Produs de

Post Reel Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Triumphant Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

The Crypt

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gigiok pe 08 Septembrie 2009 11:07
Penibil
Un film slab din toate punctele de vedere,cu actori slabi ,deci dpmdv cumplit de plictisitor.
3 4
liniuta pe 23 August 2009 20:30
interesant
Şase tineri spărgători care cerdeau că au dat lovitura în cel mai uşor loc unde se poate ajunge fără consecinţe grave pentru ei se duc să spargă nişte catacombe vechi de la marginea oraşului lor unde se presupune că alături de cei îngropaţi acolo s-ar afla şi nişte bijuterii de o rară valoare îngropate acolo cu ocazia operaţiunii “Great Depression”.Odată ajunşi înăuntru ei nu găsesc nimic altceva decât paznicii acestor lucruri de valoare. După ce au rămas captivi în întunecata criptă, grupul se chinuie din răsputeri să scape cu viaţă de acolo.
2 0
lariss14 pe 03 Aprilie 2011 13:28
foarte bun :D
Parerea mea este ca acest film este unu foarte bun. Merita vazut. Pe mine m-a tinut in suspans, deoarece nu poti stii daca va scapa cineva cu viata sau nu. Este un film destul de interesant. Va recomand sa va uitati la el noaptea in jurul orei 23 - 00 pentru a se putea crea atmosfera necesara. Vizionare placuta. Eu una n-am regretat ca l-am vazut. Mai ales finalul a fost foarte bun :D.
1 1
margott pe 12 August 2012 20:09
Foarte slab, nu recomand, nici macar pentru pasionatii de filme horror. Se vede ca-i un low-budget, cu minim de pretentii.
0 0
misterx2002 pe 19 Februarie 2012 06:09
mi-au placut cateva secvente din film....chiar reusite as putea spune
0 0

Spune-ţi părerea despre The Crypt

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells