Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story

(1992)

Povestea tragediei mele

Poster Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story Poster Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story

Sinopsis Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story

Filmul, bazat pe o poveste adevarata, are la bază trista intamplare a lui Nancy Ziegenmeyer, o victimă a violului care a susținut în fața întregii lumi că nu victima este cea care cauzează violul, revenind astfel la o viață normală și inspirând alte fete aflate în aceeași situație să procedeze la fel și să se apere.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 21 August 2012 14:20
Este un film potrivit si pt lista : Masini , Dezavantaje =
...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului )
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
citeşte

1 0
CANTALUP pe 24 august 2012 15:10
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
cosmin742000 pe 14 Mai 2013 20:24
Ce e bre cu sinopsisul asta ?Inteleg ca e trimis de un vegetarian , care logic , nu mananca ,carne , de unde proteine , neuroni , etc atunci ? dar totusi sa se aprobe asa ceva.?Tz tz tz .
0 0

Spune-ţi părerea despre Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells