Super Fly

(1972)

Minunat

Poster Super Fly Postere Super Fly

Sinopsis Super Fly

Super Fly este un traficant de cocaină care începe să realizeze că dacă nu iese din afacere, viața lui se va sfârși fie la închisoare, fie la cimitir. Așa că se hotărăște să se retragă, dar nu înainte de a da ultima lovitură, care îi va asigura un trai liniștit din punct de vedere financiar până la sfârșitul vieții. Însă traficul de droguri nu este o meserie din care poți să te retragi prea ușor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 21 Octombrie 2013 13:46
Ce pot să spun , Super fly - este un reprezentant clasic al filmelor care , transmite viu atmosfera şi viaţa plină de culoare a cetăţenilor negri din Americii .
0 1
liviuneagu pe 29 Decembrie 2012 01:21
Zbor cu aripi frânte
Un film reuşit, mai ales pentru anii în care a fost realizat. Desigur că asigurarea perfectă pe viaţă este uciderea şantajistului şi chiar a familiei sale, dar asta nu spune tot. Coloana sonoră ne transpune în domeniul unui trecut - destul de cunoscut celor ce au înțeles muzica bună - care se poate preta la acest gen de filme. Chiar mi-a făcut plăcere să îl revăd!
0 1
Vegetarian pe 06 Decembrie 2010 02:06
. . .Pt cei care vor sa isi aminteasca muzica din seriale de genul Cojac , Om bogat om sarac etc , gen Boney M , Alexandru Andries .. Pe la min 55 sunt vreo 3 min de muzica cu poze captivante care il fac pe privitor sa se uite la film , kiar daca nu la vazut de la inceput . Oricum tot filmul , si mai ales in ultimele vreo 11 min , se dau cateva melodii facute probabil de niste negri disperati sa supravietuiasca iernii din New York in timpul recesiunii din anii 70 .
.. . O melodie din film era pe Yu tub in 10:32 AM 11/8/2012 = Curtis Mayfield on stage in movie Superfly (1972) = http://www.youtube.com/watch?v=PYNhhq22_Ak
. Sa tot asculti muzica din asta , pana adormi .
. . . Apoi apar hainele din epoca flower pover , cu revere mari cum se vede si pe afisul filmului . In fiecare zi personajele apar in alte costume , alte pardesie etc ..
. . .Cea mai buna… citeşte

0 3
Vegetarian pe 21 ianuarie 2012 11:49
Sa tot vezi filme din astea , pana adormi .
liviuneagu pe 29 octombrie 2013 00:35
Hau! Să tot vezi filme din astea...!

Spune-ţi părerea despre Super Fly

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Super Fly
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells