Sinapupunan

(2012)

Pântecele tău

Poster Sinapupunan Poster Sinapupunan

Sinopsis Sinapupunan

Sinapupunan

Shaleha nu mai e tânără și tocmai a pierdut a treia sarcină. Îi e groază că nu va mai duce una la bun sfârșit. Pentru a îndeplini unica dorință a soțului ei, Shaleha decide să găsească o nouă parteneră pentru el. Zi și noapte, ea și soțul vizitează satele din jur pentru a găsi o femeie fertilă. Ca prin minune, Shaleha găsește o fată recomandată de prietenii ei. Dar în ajunul celei de-a doua căsătorii a soțului, Shaleha își dă seama că e mistuită de gelozie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.9
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Thy Womb

Tip Ecran

normal

Țara

Filipine

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Iunie 2013 11:54
Femeile filipineze sunt capabile sa se sacrifice pt sotul lor mai mult decat femeile de pe restul globului . Din cauza ca cresc intro zona cu mult soare ?
Intrun film englez , o femeie in varsta din Anglia , dupa ia fost ucis baiatul de o nora din Ucraina sau Rusia !? intro plimbare pe mare cu ambarcatiunea fiului ei , a zis ca vrea sa isi inkeie viata alaturi de o filipineza . Sa saturat de est europence , africance , sud americance rele , ambitioase , dispuse sa treaca peste cadavre pt asi atinge scopul ..
. . Barbatii ar trebui sa incerce sa faca sex mai des cu nevestele lor , nu doar cand termina de impletit cateva luni o patura , cand nevasta il ajuta pe sot sa isi cumpere o nevasta tanara si frumoasa ca in filmu asta .

1 0
Salata_de_Vinete_cu_Ardei_Copt pe 10 iunie 2013 19:25
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre Sinapupunan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells