Shoot'em Up

(2007)

Lichidați-i!

Poster Shoot'em Up Postere Shoot'em Up

Sinopsis Shoot'em Up

Mai mult
Shoot'em Up

Un misterios barbat isi asuma responsabilitatea de a proteja un nou-nascut de un grup de indivizi hotarati sa-l ucida. Desi este ultimul caruia un parinte i-ar da in grija copilul, Mr. Smith (Clive Owen) devine aparatorul lui. Pentru a le veni de hac railor condusi de machiavelicul Mr. Hertz (Paul Giamatti), Smith face echipa cu prostituata Dairy Queen (Monica Belucci), specializata pe fetisuri legate de lactatie. Cei doi se afunda in hatisurile un oras in care moartea pandeste la fiecare colt de strada.

"Lichidati-i!"…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Montford/Murphy Production

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office Shoot'em Up

Weekend premieră (22.10.2007)
  • Loc 2
  • Spectatori 4.778
  • Încasări (RON) 77.557,00
Total
  • Spectatori 18.122
  • Încasări (RON) 216.526,00
  • Încasări (USD) 92.745,82

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Cand Mary Poppins mulge lapte. Lichidati-o!
In '99 aparea Payback/Dupa fapta si rasplata, in care un Mel Gibson foarte sumbru le-o plateste celor care l-au impuscat si i-au furat o suma cu greutate. Unul dintre cele mai destepte filme de actiune ale anilor '90, Payback reinventa genul (anti)eroului gri, deloc impecabil din punct de vedere moral, dar cu tupeu si sarcasme hiperatasante. Clive Owen il bate la fund. Cu un morcov... Shoot'Em Up e un film cool. Actiune si impuscaturi cu nemiluita se vad des, dar asortate cu un numar de glume bune (aproape) la fel de mare cu cel al gloantelor, acestea nu au egal. Pentru o distractie de sambata seara, filmul lui Michael Davis este alegerea cea mai potrivita, chiar si daca nu aveti nicio atractie pentru kilogramele de sange: sunt atat de multe si sar in atatea directii, incat fluviul de lichide se transforma intr-un gag de sine statator. Iar intorsaturile de situatie sunt atat de… citeşte
10 10

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
iulia pe 16 Noiembrie 2007 17:37
este un film de actiune cu multe faze comice;merita vazut!!
15 15
alex_il_fenomeno pe 30 Noiembrie 2010 10:09
un film mult prea bun ! Clive Owen isi joaca fantastic rolul ! Are o tinta deosebita , in principal datorita alimentatiei sale ce contine multi morcovi ! Faza aceea chiar m-a amuzat !
14 9
miere pe 29 Noiembrie 2009 23:11
Parodie dupa filmele SF/Actiune
Film de actiune banal care trage foarte mult spre penibil.Este genul de om care este, de fapt, un super erou (supermen ar fi fost gelos pe el) care nu face altceva decat sa impuste, impuste si sa ucida in timp ce face alte 1000 de chestii in acelasi timp! Absolut jenant! Era o faza in avion nu mai stiu cum scapa, legat si pazit fiind de multi cu pusti, se arunca fara parasuta impreuna cu 30 de oameni inarmati si ii omoara pe toti ajungand jos teafar.
13 35
sweetmaria pe 22 Decembrie 2009 16:55
mie mi-a placut.. desi nu sunt fana filme cu impuscaturi, filmul asta are niste faze faine, in plus e si amuzant.
10 18
Vegetarian pe 26 Noiembrie 2010 01:35
Filme pro vegetarianism !?

. . . .Pistoale . In in primele minute din film sunt argumente pt cumpararea pistoalelor care functioneaza doar dupa ce recunosc amprenta proprietarului sau a proprietarilor - au sistem de siguranta cu amprenta . Cumparatorul se va simti mai in siguranta daca pistoalele cumparate pt propriul grup ajung la dusmani , la necunoscuti etc .. Securitatea costa . Dai un ban dar stai mai linistit . Ar trebui difuzata secventa in magazinele de arme asa cum se difuzeaza filmulete cu detalii la standurile de la surubelnite electrice Black & Decker , la Selgros , la filtre pt apa , la raionu de instalatii in Practiker , etc .
. . . . . Pe la pe la min 33 ?! este o secventa care argumenteaza dece merita cuparate pistoalele cu senzor de puls si un minielectrosoc , cum sunt in pixuri sau brikete etc cu electrosoc . Conectate la tragaci il va obliga… citeşte

9 5
Vegetarian pe 9 octombrie 2011 22:38
Copii mici si pisicile siameze miauna tot timpu cand vor ceva .
c3z4r pe 23 Martie 2009 16:01
Nice
Un film plin de actiune intradevar foarte multe impuscaturi un erou fara voie un justitiar voluntar care se pare are un suflet mare sau poate ii place adrenalina(cum se spune:nu te baga unde nu iti fierbe oala).Intriga filmului mi-a placut si interpretarea protagonistilor e la inaltime il consider un film de actiune reusit care merita vazut pentru ca este realizat k.Nu este un film extraordinar dar isi are cu siguranta farmecul sau,cum s-ar spune un film de baieti .Efectele speciale nu te dau pe spate dar exista si ele se amesteca cu suspansul nelasandu-te sa respiri o clipa.Pe mine unul nu m-a dezlipit din fata ecranului pe toata durata lui si l-am vizonat cu placere.Il recomand.
8 12
TieSto pe 12 Noiembrie 2007 22:34
prea marfa filmu
care crede ca e naspa este cam cel mai mare retard/a ever:)))=)))

8 14
io_io_io_io pe 12 Noiembrie 2007 19:02
Nu pot sa inteleg cum de se difuzeaza filmul acesta...???!!! La fel cum nu pot sa inteleg nici de ce s-au "investit" bani intr-o astfel de "opera de geniu", iertate sa-mi fie cuvintele, Dle Michael Davis II!!!! La fel cum nu inteleg nici de ce m-am dus sa vad "chestia" asta! DE EVITAT....un mare NIMIC!! Am avut impresia ca urmaresc filmul de sambata seara de la protv!!! Pacat de Clive Owen,,,,,acum mi-am adus aminte de ce m-am dus la "chestie"!!!!
6 29
c.tina pe 12 Noiembrie 2007 12:06
cel mai prost film ever...
6 30
kakapiciu pe 01 Decembrie 2010 10:26
cam SF dar bun........numai ca deviaza prea usor de la realitate......pacat
5 3
claudiu-daniel pe 14 Martie 2009 15:32
mia placut filmul mult.fiecare cu parerile lui dar mie imi plac filmele de actiune unde se omoara aia una doua asa ca mia placut.
5 13
beton pe 27 Octombrie 2007 00:55
a must see
5 14
CharlesDickens pe 15 septembrie 2010 21:59
yaep! a must DON`T SEE!!
HagiHalef pe 21 Martie 2010 19:34
cum am putut oare sa ma uit pana la capat? cred ca de curios, sa vad pana unde ajung totusi. groaznic
5 15
Contra pe 17 Decembrie 2007 11:00
Nu e retard cel caruia nu-i place filmul! Pur si simplu este prea plictisit de ghiveciul anost facut de filmele cu multi morti si glume rasuflate sau poate nu isi da seama ca de fapt e o comedie pentru cei carora le repugna singele care nu e sters cu un servetele parfumat...

Scenariul promitea, dar... Owen? Da, numai ca si-a copiat propriul rol din SIN CITY dar fara atmosfera teribila de acolo.

Cind oare va juca Monica Belucci si alte roluri decit de sexperta? Poate ca pentru ca in alte roluri e stearsa?

Tragind linie si adunind, merita vazut doar pentru propaganda facuta morcovilor: children, eat your vegetables!!!

5 16
Pristavu pe 23 Mai 2008 20:43
Un film prost. Fara subiect, fara actori, fara muzica. Nici macar efectele speciale nu au fost speciale. Un film cu putin peste o reclama la detergent!
5 18

Spune-ţi părerea despre Shoot'em Up

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Shoot'em Up
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells