Pethainontas stin Athina

(2006)

Dying in Athens

Poster Pethainontas stin Athina Postere Pethainontas stin Athina

Sinopsis Pethainontas stin Athina

Mai mult

Andreas predă istoria artei la universitate. Într-o zi află că este bolnav de leucemie și că i-au rămas doar câteva luni de viață. Bărbatul vrea să-și ispășească păcatele care nu sunt puține mai ales în ceea ce privește femeile. Andreas hotărăște să-i mărturisească soției sale Annie adevărul despre toate minciunile pe care i le-a spus de-a lungul anilor. Annie știe foarte bine despre o amantă a soțului, Camila, pe care acesta de altfel o întreținea. Femeia n-a știut…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Produs de

Greek Film Center

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Rosebud

Țara

Grecia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
anonymous.618cfd408868e pe 22 Februarie 2019 00:19
Comentariu șters
0 0
alex_il_fenomeno pe 03 Ianuarie 2013 13:19
Dramele grecesti nu sunt foarte cunoscute in afara granitelor tarii in care sunt produse, doar la festivalurile in care acestea sunt prezente remarcandu-se profunzimea sau naturaletea actorilor care interpreteaza. Asa a fost cazul si cu aceasta, "Moarte la Atena", un film care anunta multe dar de care nu stiam multe, de unde sa-l iau si unde sa-l asez. Daca atmosfera a fost una destul de calma, asemanata cu dramele britanice clasice, avand in vedere la ce subiect delicat se aborda aici si cu cata liniste... Mi-a placut totul, de la distributia remarcabila si cadrul ambiant creat si pana la regie, realizarea propriu-zisa. O recomand cu incredere, deoarece merita urmarit o data.
0 0
Marginal pe 11 Iulie 2013 07:54
Un barbat aflat sub tirania frumusetii a trei femei pe care le iubeste se pregateste sa moara de leucemie. Desi inselate, cele trei iubite se reunesc pentru a fi alaturi de el pana la final caci el a fost "iubirea vietii lor".
0 1

Spune-ţi părerea despre Pethainontas stin Athina

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells