Pan

(2015)

Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri

Poster Pan Postere Pan

Sinopsis Pan

Pan

Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de pirați și dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Se difuzează la TV.
Film Now
Duminică, 31 Mar 20:00
Film Now HD
Duminică, 31 Mar 20:00

Caseta tehnică

AKA

  • Peter Pan

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Pan
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Pan

Weekend premieră (05.10.2015)
  • Loc 3
  • Spectatori 19.287
  • Încasări (RON) 403.914,90
Total
  • Spectatori 53.082
  • Încasări (RON) 1.080.690,32
  • Încasări (USD) 274.760,81

Părerea criticului

Gloria pe 08 Octombrie 2015 12:19
O aventură pe cinste!
Pan, Aventuri în Ţara de Nicăieri, cu Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara și Levi Miller ne propune un spațiu în continuă schimbare, o lume creată pe verticală, pe mai multe nivele, în care acțiunea ne poartă de sus în jos și invers, în care 3D-ul este extrem de bine pus în valoare și care 3D, la rândul lui, avantajează acest tărâm special, Ţara de Nicăieri, cu planuri în adâncime și unghiuri de filmare/perspective inedite.

Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri e o explozia de culoare, în care eclectismul costumelor, alegerilor scenografice şi de machiaj ne intrigă (piraţii, de exemplu, sunt o adunătură bizară de personaje cu coifuri de viking, de vedete rock şi alte ciudăţenii, iar prinţesa Tiger Lily are machiaj de teatru kabuki), dar şi alegerile muzicale, însă ritmul e alert, miza de ordin emoţional (Pan îşi caută mama… citeşte

5 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SYNDJ pe 18 Decembrie 2015 23:03
Cu trecerea timpului, avem de a face cu filme din ce în ce mai proaste!
Hai să-i păcălim pe fraieri! Să-i păcălim şi pe puştani - că doar ei ce să ştie la vârsta lor fragedă? Lor le place orice le dăm! Să bagam nişte efecte. Multe! Punem şi nişte replici şi scene clişeice, modificăm puţin povestea aşa încât sa pară cât mai WOW şi uite aşa facem looserii să dea banii pe bilet la film şi ne realizăm şi noi în viaţă. Ah, şi-l punem şi pe Hugh Jackman în distribuţie că aduce multe fane la film!

Păi da, cam concluzia asta o trag după ce am vizionat filmul. Nu are nimic deosebit. Nu pierzi nimic dacă nu-l vezi. Se vede că-i o vrăjeală "ieftină" pentru cei fără experienţă în "lumea filmului". Nu pot spune că m-a dezamăgit fiindcă nu mă aşteptam la mare lucru. Nu-i pot da o notă de trecere, sorry!

5 7
AndreBlack pe 18 Decembrie 2015 00:46
Pan
Foarte bun filmul . Actiune , aventura , suspans si actori pe cinste . Chiar merita vazut filmul acesta , il recomand !
4 0
Floricica233 pe 07 Ianuarie 2016 19:23
Un film bun , cu efecte bune , ma asteptam la mult mai putin de la el , insa merita vazut.
3 0
Sorin87 pe 13 Decembrie 2015 13:43
Un film foarte bun cu personaje fascinante si muzica din film foarte buna
3 0
catalin_ionut_23 pe 11 Decembrie 2015 19:58
Pan
Destul de bun filmul,aventura,peisaje frumoase,povestea bunicica,mie mi-a placut,dar nu este nici un film prea grozav sa il tii minte mult timp,si sa il vezi si a doaua oara.Oricum este un film bun de vazut odata ,mi-a placut si il recomand! Merita!
3 0
AdriAdrianna98 pe 07 Noiembrie 2015 17:58
Sincer, mi-a placut mai mult versiunea asta decat povestea originala. Filmul e bun daca va plac cele de aventura. E o poveste frumoasa, plina de actiune si presarata cu putina comedie si un baietel adorabil in rolul principal. Cam ciudat ca pe vremea celui de-al 2-lea razboi mondial (Cand se presupune ca se desfasoara actiunea) exista melodia 'smells like teen spirit" si era imnul piratilor. :)))
Daca vreti sa vedeti filmul, vi-l recomand la cinema in 3D. De acasa nu cred ca v-ar prinde la fel de bine.

2 1
dragomir_alina pe 11 Decembrie 2015 13:54
BUN
Un film pentru bine realizat. O idee originala; nu m-am plictisit cu toate ca este un film pentru juniori.
2 2
daniel_timariu pe 14 Octombrie 2015 09:44
dulce pentru copii, acru pentru adulți
Scenariul trece pe lângă povestea cunoscută a lui Peter Pan preluând din mers pirații, zânele și băștinații și amestecându-i într-o poveste asemănătoare, dar nu la fel. Din nefericire filmul mizează prea mult pe efectele 3D, de la corabia vânată de avioanele britanice, trecând prin picăturile uriașe aflate în spațiu și în care se văd pești, ba și un crocodil, până la neverosibila cavernă a zânelor. Ce e mult, e prea mult, chiar dacă unele ghiulele chiar te fac să ăți ferești capul.

Povestea îl are ca personaj principal pe Peter, un orfan lăsat în stilul clasic victorian la ușa unui orfelinat, de o mamă care ne uimește de la bun început prin agilitate și frumusețe (o să vedeți în film ce e cu mama lui Peter). Aici crește alături de un bun prieten, tovarăș preferat de pozne și trăznăi sub aspra supraveghere a maicilor… citeşte

2 2
marius_radu_nicula pe 19 Octombrie 2015 16:44
Pro: coloana sonora, efecte vizuale, reinventarea povestii - originalitate
Contra: scenariu, replici cam fortate, atmosfera generala, 3D mediu

Concluzie; un film mediu ce merita a fi vazut acasa sau cand este Orange film

1 0
Mihai2508 pe 18 Decembrie 2015 01:26
Un film simplu, in special pentru copii
Daca treceti peste simplitatea si naivitatea povestii, si peste anumite scene prost gandite, veti putea savura filmul. Are o adaptare interesanta si originala a povestii lui Peter Pan, efectele speciale si peisajele sunt superbe, insa este clar ca publicul tinta a fost cel format din copii, cu toate ca e bine sa mai dai si in mintea inocenta a copiilor din cand in cand.
1 2
andystarx pe 18 Decembrie 2015 14:32
Nota 5/10
Un film de fantezie mult prea fantasmagoric,cu multe lacune,si un scenariu slab ,nici nu ma asteptam la ceva mai mult !Oricum foarte slab,pierdere de timp !
1 5
Redchill2004 pe 19 Octombrie 2015 15:42
Dezamagitor
Filmul 'Pan Aventurile Din Tara De Nicaieri' mi s-a parut o pierdere de timp,fara legatura cu firul epic al povesti;publicul e pacalit de soarta mamei lui Peter:ba ca traieste,ba e moarta,ba traieste intr-o moarte clinica.Nici peisajele nu sunt de poveste,in concluzie un film trist.
1 7
morfil pe 10 Noiembrie 2023 19:11
Nota 5 de trecere
Un film foarte slab tinand cont de banii investiti si actorii cumva cunoscuti.Absolut plictisitor, facut la misto, am adormit pe la minutul 30. Nu am mai rezistat din prima, am incercat a doua zi, nici atunci, asa ca am dat cu "skip". Nu am ramas cu nimic deosebit in suflet dupa vizionare. Un film tip Netflix. Bleah.
0 0
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 21:48
Un film superb din multe puncte de vedere mai putin scenariul slabut dar in rest e ok.Regia salveaza totul cu efectele superbe de mare clasa insotite si de o coloana sonora reusita.Desi unele scene sunt previzibile,totusi filmul este bun si nu m-a dezamagit deloc,chiar am ramas surprins.
0 0
Kuhaylan pe 29 Noiembrie 2016 16:14
WD 1
......................................................
0 1

Spune-ţi părerea despre Pan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells