Margo

(2006)

Margo

Poster Margo Poster Margo

Sinopsis Margo

Mai mult

Fortata de tatal vitreg sa se prostitueze, Margo isi gaseste alinarea in prietenele ei, studente, si in jurnalul pe care-l tine cu ajutorul unei camere de filmat.

Moartea mamei sale o obliga sa se intoarca in satul din care a plecat si sa se confrunte cu o realitate dureroasa: toata lumea stie ce se ascunde in spatele aparentei ei reusite in viata. Ea este o prostituata.

Cel care reuseste sa-i schimbe destinul este fotograful unei reviste mondene care se indragosteste de ea si…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

MediaPro Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Margo
Film disponibil pe DVD în România

Box office Margo

Weekend premieră (28.08.2006)
  • Loc 5
  • Spectatori 1.592
  • Încasări (RON) 17.940,20
Total
  • Spectatori 7.484
  • Încasări (RON) 73.109,45
  • Încasări (USD) 26.457,80

Părerea criticului

Gloria pe 18 Martie 2009 17:48
Cum as fi facut eu "Margo"
M-am dus la "Margo" cu toata nadejdea si nevoia sa fie un film bun; si multe premise ii dadeau aceasta sansa; si asta pentru ca filmul romanesc e mai aproape de forma genuina, "curata" a cinematografiei decat productiile hollywoodiene; desi un subiect "comercial", scenariul si punerea in scena il apropie de un film de calitate prin ideea de film in film (din pacate neexploatata suficient), prin grotescul de situatie - inmormantarea devenita petrecere - si unele personaje. Salutare pentru film au fost intreg episodul naturalist din satul natal al lui Margo si personajele implicate in acest episod. Salutare daca nu facem asocierea cu stilul lui Kusturica.
La Soraca se ajunge facand alpinism, dar exista retea de telefonie mobila...; acolo se fumeaza in copaci si inca gasesti case acoperite cu sindrila...; n-am inteles nici care a fost poanta cu camera video daca nu ni s-au aratat… citeşte

1 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 02 Iulie 2012 09:22
Media Pro este pt actorii romani cum e Hollywoodul pentru cei europeni
Cand am inceput sa vizionez filmul , abia atunci mi-am dat seama ca e o productie MediaPro , si de un lucru poti sa fi sigur pe lumea asta (unul din putinele):orice productie MediaPro este o mare tiganie/porcarie. Un alt film de pe urma caruia nu ramai cu nimic (decat ,cu , cateva injuraturi, asta in caz ca nu le stiai dinainte )scenariu idiot , regie (care regie?) interpretare (care interpretare?)E clar ca au jucat si actori buni in acest film , in roluri secundare e drept , dar au reusit si ei sa se coboare la nivelul filmului.
4 0
Andrey9211 pe 02 Mai 2010 01:40
destul de bun filmul dar m-a dezamagit cand a murit masa lu margo ,era in sicriu si respira :)) o greseala mare care nu o poti comite intr-un film! dar nu ma mira e facut de romani doar!
2 4
boldum pe 16 ianuarie 2013 11:48
Ce puii mei dezvalui, bai, scenariul ?
Andrey9211 pe 23 ianuarie 2013 22:21
nu,bai,scenariul e altul, dezvalui doar o faza din film care mi s-a parut proasta.
bill_the_butcher pe 17 Octombrie 2006 11:01
0 stele, pentru ca e unul dintre cele mai nasoale film care le-am vazut. regizorii romani nu ar trebui incurajati sa faca filme. meseria asta nu trebuie practicata in tara noastra. cum dracu sa filmezi o inmormantare? a ramas prostul in criza de idei.
1 1
BaetuAndrei pe 05 August 2010 23:25
Uritescu a jucat foarte bine, toată lumea a râs la explicatiile lui gramaticale referitoare la partile organice. Inmormântarea a fost prea explicită, bine transpusă dar nu era necesară.
De apreciat muzica si zonele de munte din satul lui Margo.
M-au disperat scenele în care fetele erau in camera verde, cred ca o cameră de cămin si discutau ele despre pozitii de sex, ce si cum ,alea, alea... REgizorul s-a bazat prea mult pe sex pentru ca stie ca se vinde.
Bila neagra: PREA multe injuraturi.

http://baetuandrei.blogspot.com/2010/08/margo.html

1 2
aaaa pe 16 Septembrie 2006 01:57
pazat ca filmele romanesti nu apar pe odc nu au romani sange in ei sal traga de la cinema
1 2
i. teodor pe 06 Septembrie 2006 23:54
Este o megaporcarie de film! Ingrozitor de prost, chiar mai prost decit Azucena, daca se poate asa ceva!! Plin de faze fara nici o noima, imbuibat de obsecinitati si violenta fara sens, morbid, jucat al naibii de prost si cu o sonorizare de-a dreptul penibila. O adevarata jecmaneala la adresa spectatorului care este ademenit in sala! Rusine!
1 2
andrei pe 03 Septembrie 2006 13:11
am vazut filmul! e foarte tare pentru un film romanesc. seamana putin cu unul de afara.
cristina e foarte buna si arata foarte bine. nu prea are lumina pe fata, dar am vazut ca se obisnuieste in filmele ramanesti!
bravo

1 2
Iulidesprefilme pe 06 Martie 2022 17:35
6 martie1933: S-a născut actriţa Margareta Pogonat. Margareta Pogonat (n. Iași, d. 11 mai 2014, București) a fost o actriță română de teatru și film.Tatăl, Alexandru Pogonat, (fiul lui Petru Pogonat), a fost jurist și ofițer, mort în război în prima linie atunci când armata română a trecut Prutul. Mama sa a fost actriță. Alexandru Pogonat nu a fost căsătorit cu mama Margaretei, însă a recunoscut-o drept copilul său.A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1959. Desfășoară o bogată activitate teatrală (Teatrul de stat din Botoșani, Teatrul Național din Iași, Teatrul de stat din Ploiești, Teatrul Nottara ) și cinematografică (debut în 1957 în „Pasărea furtunii”, r.Dinu Negreanu). Primește Premiul ACIN de interpretare în 1972 („Drum în penumbră” , r. Lucian Bratu) și 1973 („Zestrea”, r.Letiția… citeşte
0 0
carmen_angelus_romila pe 10 Octombrie 2018 12:13
Un film bun care reflecteaza pe care o traiesc tinerele romance din provincie care tind spre o profesie de succes si un trai decent, dar care cad prada unor indivizi dubiosi si al unor indeletniciri injositoare si regretabile.
0 0
alex_il_fenomeno pe 18 August 2012 18:43
un film interesant , captivant prin dramatismul de care da dovada , ca si poveste , desi uneori povestea are un curs destul de lent si tinde sa plictiseasca .... distributia reusita , in frunte cu protagonista Margo , interpretata de Cristina Cioran , mai anima aventura si tina vie tensiunea din pelicula , ca si atmosfera extrem de incarcata prin emotiile si sentimentele transmise de protagonista . merita urmarit cu o doza puternica de rabdare pentru a fi capabil sa il duci pana la capat cu succes , chiar daca nu este un film prost .
0 0
MNarcis pe 22 Martie 2012 21:51
Un film romanesc bunicel spre bun insa Marius Florea Vizante face un joc de exceptie, mi-a placut foarte mult ca si fata aceasta Cristina Cioran care desi o vad pt prima data intr-un film chiar mi-a lasat o impresie buna, placuta!
0 1
dan pe 29 August 2006 11:47
sunt bune rau fetele alea doua. sa faca filme actritele, nu toate panaramele!
va salut
dan

0 1
ioana mihaila pe 29 August 2006 11:44
le admir pe cele doua actrite,Cristina si Paula de foarte mult timp. asa ma bucur ca au fost distribuite...
ar trebui sa fie apreciate pentru certa lor valoare mai mult si dupa acest film, poate vor fi.

0 1
Anca pe 01 Septembrie 2007 21:27
Bunicel...ma asteptam sa fie mai nasol..cel putin cronicile lasau de inteles asta. Ar fi putut fi exploatat subiectul mai mult.
Intr-adevar nu scapam de vulgaritate si grotesc in filmele romanesti, da' asta e..
Oricum e un plus ca l-am urmarit pana la capat sa vad...daca" baiatu cu cererea" o sa ramana cu Margo..

0 2
Razvan Butiac pe 11 Noiembrie 2006 01:15
Parerile sunt impartite. Daca toti am avea aceleasi gusturi am fii furnici in p... mea nu oameni. Mie mi-a placut mult filmul. Stiti ce e frumos insa ? Inainte sa vad filmul nu puteam sa o sufar pe Cristina Cioran sincer sa fiu nici nu stiam cum o chiama. Si asta din cauza unei emisiuni tv. Tipa insa joaca bine, filmul mi-a schimbat parerea despre ia. Felicitari PS. ar trebuii sa apara in distributie si numele actorului ce joaca rolul babei. Excelent jucat, mai ales ca este vorba de un barbat.
0 2

Spune-ţi părerea despre Margo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Margo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells