Köshpendiler

(2005)

Nomadul

Poster Köshpendiler Postere Köshpendiler

Sinopsis Köshpendiler

Mai mult
Köshpendiler

Kazahstan, secolul XVIII. Poporul este divizat în numeroase triburi nomade care străbat imensele întinderi ale țării. Dar pacea este fragilă și un inamic comun amenință să distrugă toate aceste triburi. O veche profeție prevestind nașterea unui copil, Mansur, descendentul curajosului Gingis-Han, reunește clanurile. Inamicul află de existența acestui copil și vrea să-l ucidă. Numai ajutorul lui Oraz, puternicul războinic kazah, îl poate salva pe Mansur. Războinicul ia copilul,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Nomad: The Warrior

Produs de

Ibrus

Distribuitorul international

Frenetic Films

Distribuit in Romania de

Glob Com Media , Independența Film

Țara

Rusia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sfinxdacic pe 23 Aprilie 2013 10:29
dacicus
Cei care au tradus filmul au facut o confuzie grava. Tara e KAZAHSTAN, iar locuitorii ei sunt KAZAHI. ESTE O GRESEALA GRAVA SA CONFUNZI KAZAHII CARE SUNT NEAM MONGOL CU CAZACII CARE SUNT UN GRUP MULTIETNIC, IN MAREA MAJORITATE DE ORIGINE SLAVA - UCRAINENI SI RUSI, CUN INFLUENTE IN PORT SI ANUMITE OBICEIURI DIN PARTEA POPOARELOR TURCO-TATARE VECINE, CARE TRAIESC IN STEPELE SUDICE ALE EUROPEI RASARITENE SI ALE ASIEI RUSESTI. !!! CINE A TRADUS FILMUL SA-SI MAI IMBOGATEASCA CULTURA GENERALA CA E DE MAI MARE RASUL SA FACI O ASA GRESEALA LA CEVA CE VEDE O TARA INTREAGA. IN PLUS, PRODUCE CONFUZIE IN MINTILE OAMENILOR CARE NU STIU INCA DESTUL DE BINE ASTA!!!
4 0
anonim1983 pe 18 Iunie 2014 16:06
kazahstanez? vai de voi... presedintele este kazah. in niciun caz kazahstanez
2 0
Iulidesprefilme pe 06 Mai 2021 15:31
Un film istoric, cu un personaj de legendă, care poate trezi curiozitatea...
0 0
nick-azh pe 08 Februarie 2014 22:09
Nomad: The Warrior
Aceasta pelicula mi sa parut dupa parearea mea destul de reusita decorurile la fel si scenele de lupta.M-au surprins din nou francezii cu aceasta ecranizare desi actorii nu sunt atat de renumiti au facut un rol remarcabil Jason Scoott Lee si Mark Dacascos.Povestea unui tanar din Kazahstanul sec. al XVIII-lea care este menit sa uneasca cele trei triburi de pe teritoriul tarii.Misiunea lui e destul de grea infruntanduse cu armata jungarilor fiind mult mai numerosi.Un film bun nota 9/10.
0 0
cosmin_kedii pe 01 Mai 2013 08:05
un film de război cu istoria unui popor, prin noțiuni de curaj, fraternitate și iubire.
0 0
bizonul pe 22 Aprilie 2013 07:10
Un film bun , programat la o ora buna. Ma invatasem ca filmele de actiune sa fie programate doar noaptea cind toata lumea numai la film nu se gindeste. Chiar sunt surprins ptr. ca in afara de idiotenii indiene, sau "Las Fierbinti", "In puii mei", s.a. , nu prea mai vezi la Tv . la aceasta ora. De nu era Canal D cu "Suleiman ", chiar aveam o problema , noi iubitorii de filme "de filme".
0 1

Spune-ţi părerea despre Köshpendiler

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells