Dollhouse

(2009) - Serial TV

Jocul dorințelor

Poster Dollhouse Postere Dollhouse

Sinopsis Dollhouse

Dollhouse este un loc secret, ilegal, unde dorintele se indeplinesc. Clienti cu suma suficienta de bani si cu cunostintele potrivite pot ajuge sa angajeze pe cineva de la Dollhouse pentru a-si indeplini dorintele. Agentii care lucreaza la Dollhouse sunt oameni care au ales sa isi doneze corpurile si mintile pentru o chirie de 5 ani in Dollhouse.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: florinpiticu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Eliza Dushku Eliza Dushku Echo Erin Cummings Erin Cummings Olivia Williams Olivia Williams Adelle DeWitt
Amy Acker Amy Acker Dr. Claire Saunders Octavia Spencer Octavia Spencer Professor Janack (1 episode, 2009) Anson Mount Anson Mount Vitas (1 episode, 2009)
Patton Oswalt Patton Oswalt Joel Mynor (1 episode, 2009) Ashley Johnson Ashley Johnson Caroline  (2 episodes, 2009) Alan Tudyk Alan Tudyk Alpha  (2 episodes, 2009)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

20th Century Fox Television

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

20th Century Fox Television

Țara

SUA

Site oficial

Dollhouse

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
madalinux87 pe 04 Iunie 2013 13:45
actrita din rolul principal, de nota 10, film de nota 8 cu indulgenta,acelasi episod este plasat la sfarsitul celor doua sezoane.Filmul este prea lungit ,o sinteza a filmului era mai ok
1 0
Barbaru pe 30 Noiembrie 2010 20:10
Dollhouse este povestea unui grup de tineri, fete si baieti, care sunt ca niste “papusi”. Ei nu stiu cine sunt, si tocmai de aceea primesc in mod artificial personalitati diferite, in functie de misiunea pe care o au de indeplinit. Ei nu au nici o amintire legata de viata pe care au trait-o inainte sa intre in “casa de papusi”, dar la un moment dat asta o face pe Echo sa incerce sa afle cine a fost. Casa de papusi este un loc secret si ilegal, dar un loc in care dorintele pot deveni realitate. Clientii cu "pile" si destui bani, pot angaja acesti "activisti", care pot fi programati sa indeplineasca nevoile si dorintele clientilor. Ei sunt trimisi in diferite misiuni, de fiecare data cu o alta personalitate si un alt set de abilitati. Aceste trasaturi sunt sterse dupa fiecare misiune, intre aventuri, ei avand mentalitatea unor copii.
0 0

Spune-ţi părerea despre Dollhouse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Dollhouse
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells