Carmen

(2013)

Carmen

Poster Carmen Poster Carmen

Sinopsis Carmen

Mai mult
Carmen

Într-o mică așezare de la poalele munților, Mariana și Puiu sunt o tânără familie cu doi copii: Carmen și Mircea. Într-o dimineață mama și fetița în vârstă de 10 ani pleacă la București, pentru ceea ce ar trebui să fie un control medical de rutină. Însă lucrurile sunt mult mai complicate și mai grave decât par. Lui Carmen, care nu mai poate zâmbi, doar un singur doctor, Sitaru, îi dă șanse de supraviețuire, șefa secției unde este internată considerând însă că orice intervenție este inutilă.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
4 nominalizări Gopo
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Filmex Film România

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Cinemagix ID

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andystarx pe 05 Ianuarie 2018 16:10
Nota 4/10
Fara discutie ,un film care nu isi avea rostul ! Cui i a placut sa fie sanatos,insa nu ai ce sa apreciezi la un asa film,pacat de distributia sa !
2 2
kasmyn pe 23 februarie 2018 20:52
reflecta realitatea!!TITUSI DAXA TU POTI SA ZAMBESTI IN ROMANIA ZILELOR NOASTRE!!BRAVO TIE!!
andystarx pe 24 februarie 2018 00:20
Pot zambi foarte mult,daca am motive,insa asta a fost un film slab,daca ti a placut foarte bine ,fiecare are dreptul la opinie,vad ca tu dai replica tuturor,te crezi mare cinefila ??
DjTom pe 10 Septembrie 2016 23:07
Emotionant si realist
Un film aparent simplu, dar emotionant și remarcabil, despre realitățile crude cu care se confruntă zilnic mii de familii românești!
1 2
cosmin742000 pe 09 Mai 2017 11:14
Un film romanesc foarte bun despre colapsul sistemului romanesc de dupa involutie
1 4
eduard_stratan pe 28 februarie 2024 13:56
Cosmine,ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
alex43497 pe 23 Mai 2015 21:19
alta porcarie de film, cum numai romanii stiu sa faca.
1 9
DjTom pe 10 septembrie 2016 23:12
Habarnist... Uite că românii iau mereu premii internaționale, așa cum știu ei să facă filme bune cu bani puțini!
kasmyn pe 23 februarie 2018 20:14
daca un film romanesc este o porcarie inseamna ca stii bine engleza , ca asa sunt unii nu aprecuaza filmele romanesti, poate si-au pierdut identitatea nationala!!
Deceoare pe 13 Octombrie 2023 23:35
Un film în general trebuie sa te atragă și să înțelegi conflictul și acțiunea după primele zece minute. Acest film tratează niște probleme ale românilor din ultimii 33 de ani care nu au fost rezolvate și care nu se vor rezolva atâta timp cât suntem colonizați(adică o colonie) de Europa de vest. În general filmul este o pierdere inutilă de bani pentru cei care l-au produs. O pierdere inutilă de timp pentru cei care se încrâncenează să vizioneze întregul film. Nu este un film bun. Nu am înțeles la început de ce mama nu o lasă pe Carmen să stea cu porumbelul afară, chiar dacă este iarnă, o bagă în casă și lasă ușa deschisă fiind iarnă? După zece minute am renunțat să mă mai uit la acest film și am schimbat canalul tv.
0 0
delfinas pe 26 Martie 2022 01:37
Trist si realist
Un film realizat in bunul stil al cinematografiei romanesti, cu multi timpi morti, dar infiorator de trist si realist si pt ca e imspirar din situatii reale. Din pacate, soarta copiilor bolnavi de cancer a ramas aceeasi, groaznica. Un sistem sanitar defect, cu lipsa de empatie a unor medici, din care mai rasare un Don Quijote.
De remarcat copila Iulia Lupaşcu care a jucat extraordinar de credibil! Nu am inteles de ce a trebuit sa fie rasa pe cap pe bune. An inteles ca a ajutat la dramatismul filmului, dar e o fetita totusi.

0 1
Horatiucrisan pe 11 August 2019 00:28
Un film realist despre dramele oamenilor bolnavi, mai bine zis despre suferinta unor părinți care stiu ca orice ar face, nu-și pot salva propriul copil dar totusi folosesc toate resursele necesare desi orice încercări sunt inutile. Filmul prezintă si sistemul medical romanesc însă într-o nuanta mai putin accentuată decât în Moartea Dlui Lăzărescu.
0 1
lili22 pe 23 Februarie 2018 22:25
O prostie de film in care apar cativa actori cunoscuti dar cam fara rost.Rolurile puteau fi interpretate de oricine.Cand apare si supraponderala Morgenstern cu vulgaritatea si stridentele ei iti vine sa iti iei lumea in cap.Greseli foartel multe.Bolnavul in stare grava nu pleaca cu perfuzia in mana trimis cu masina de teren
Rodica Lazar a fost buna.
Fiti atenti la scena halucinanta cand in salonul copilului sunt Morgestern, Titieni si inca un actor.Toti supraponderali.De ce nu isi controleaza greutatea acesti oameni?

0 3
delfinas pe 26 martie 2022 00:40
Asta ai retinut din tot filmul, ca sunt actorii supraponderali??? Asta conteaza la un actor, greutatea?

Spune-ţi părerea despre Carmen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Carmen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells