Begin Again

(2013)

New York Melody

Poster Begin Again Postere Begin Again

Sinopsis Begin Again

Mai mult
Begin Again

Cel mai recent film al regizorului și scenaristului John Carney (ONCE), BEGIN AGAIN este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reușind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) și vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu și compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primește o ofertă din partea unei case renumite de discuri. Dar tentațiile…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Can a Song Save Your Life?

Produs de

Exclusive Media Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Begin Again

Box office Begin Again

Weekend premieră (07.07.2014)
  • Loc 7
  • Spectatori 3.010
  • Încasări (RON) 59.801,00
Total
  • Spectatori 11.522
  • Încasări (RON) 200.374,71
  • Încasări (USD) 61.172,41

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dincolodenume pe 23 Iulie 2014 15:31
O desfatare
Un film atipic pentru consumatorul de filme americane. Wow! Fara nicio scena de sex!!!
A fost o desfatare sa urmaresc acest film, o relaxarece a trezit in mine o dorinta de nonconformism vizibil.
Filmul ofera privitorului divertisment de calitate pe diferite aspecte ale vietii.
Imi place curajul americanului de a afirma: Am pierdut totul si o iau de la capat. Despre asta e vorba in film: reinventarea individului ca persoana. Muzician sau tata, profesionist sau amator, te poti redefini oricand in lupta cu viata.
Despre coloana sonora nu are rost sa comentez altfel decat: BESTIALA!
Mi-a placut acest film. Nu-l ratati!

18 4
SYNDJ pe 25 Ianuarie 2015 21:55
Astfel de filme ar trebui vizionate zilnic
Acest film mi-a fost recomandat de un prieten de pe Cinemagia. N-am mai stat pe gânduri, nu m-am uitat nici la trailer şi i-am dat bice la vizionat. N-am regretat deloc ba mai mult, a fost o încântare, o relaxare. Un film despre viaţă, despre cum să nu-ţi pierzi speranţa fiindcă mereu pot apărea oportunităţi iar dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, chiar poţi obţine. Astfel de filme ar trebui vizionate zilnic, dar din păcate sunt destul de rare.

Actori buni, scenariu atractiv, scene şi replici amuzante, un pic de dragoste şi fără SEX (da, se poate!) şi peste toate vine un soundtrack care te face să te simţi împlinit.

Chiar merită văzut.

4 1
andyy pe 20 Octombrie 2014 00:56
Un film care te relaxeaza ca atunci cand asculti o muzica buna. Toate lucrurile, momentele banale de zi cu zi se pot transforma in momente speciale atunci cand sunt insotite de muzica.
2 0
crinageo pe 26 Septembrie 2014 03:16
un film care transmite o stare de bine prin poveste si prin coloana sonora!
2 1
kipp pe 09 Martie 2015 13:00
cand credeam ca Keira nu mai are cu ce ma uimi....frumoasa, naturala, talentata, expresiva, feminina etc etc....are voce! canta frumos si mai ales, exact genul care imi place. filmul e frumos. o gura de oxigen intre filmele cu boli, morti, cancere sau dimpotriva, comedii rasuflate sau thrillere grotesti.
2 2
spioana_4 pe 04 Februarie 2015 22:26
pt prima oară tipa nu distruge universuri
GOSH! pt prima oară din multe filme pe care le-am văzut fata nu distruge niciun univers din jurul ei, nici măcar pe al ei.
un film inteligent!
îmi place cum se găsește un echilibru și e chiar un film pozitiv! mi-a lăsat un sentiment foarte copleșitor și de bună dispoziție în urmă!
un film frumos!
un film care-l voi cumpăra!

2 2
mihaelatb pe 10 Noiembrie 2014 23:38
Coloana sonora foarte buna si un cuplu de actori talentati, un Mark Ruffalo, care nu s-a plictisit inca de rolul de infrant care se ridica si o ia de la capat:Just Like Heaven, Thanks for Sharing si acum in Begin Again, si o Keira Knightley, la fel de fragila si sensibila ca in Love Actually, fac din acest film, unul de vazut.
Nonconventional, caci nu sunt scene de sex, nu exista limbaj trivial, filmul place. Mi-a placut si ideea reluarii aceleiasi scene de mai multe ori, dar privita prin alti ochi- asa ceva am mai vazut la Inside Llewyn Davis. Iar transformarea melodiei, de la cum o canta ea si cum si-o inchipuia el, ca aranjament, mi-a adus in minte pe Louis de Funès in L'Homme orchestre. Acolo, personajul interpretat de de Funès, vede cu ochii mintii dansul transformat al unei balerine, de la un mers pe poante la un balet ce aminteste de Maurice Béjart

2 2
oohtiliya pe 11 Octombrie 2014 22:27
În afară de superbele outfit-uri ale Keirei nu-mi mai aduc aminte absolut nimic. A! da, și momentul în care îl ascultau pe Sinatra...a fost frumos.
2 3
Dragos.87 pe 01 Iulie 2017 19:44
Este un film relaxant cu un subiect motivant pentru cei care vor sa reuseasca in muzica.Scenariul este usor lalait dar are substanta si nu deviaza de la subiect cu dialoguri banale sau faze incalcite.Merita vazut!
1 0
lolozilla pe 06 August 2015 20:04
Filmul e ok. Il ridica foarte mult actorii si coloana sonora (geniala muzica), ideea New York-ului de poveste si povestea in sine, cu oameni normali si speciali in acelasi timp.
Pe de alta parte cred ca se putea angaja un regizor mai performant. Daca te astepti la o desfasurare super-incitanta si nu esti fata, s-ar putea sa il parcurgi putin mai greu. :)

1 1
Dana04 pe 08 Decembrie 2014 11:01
Fainut filmul, merita vazut!! Are un soundtrack foarte fain. :D
1 1
Mihai2508 pe 07 Decembrie 2014 22:59
Un film bun
Un film care merita vazut, mai ales daca ai vazut toate blockbuster-ele, acesta merita sa te uiti la el, ideea este ca nu prea i s-a facut multa reclama, dar care o merita, cel putin din punctul meu de vedere. Daca vrei sa vezi un film bun, acesta chiar merita.
1 1
dido pe 21 Octombrie 2014 04:57
Maroon 5!
In afara de cantatul Keirei Knightley filmul este bunicel,desi sablonard pana in maduva oaselor!Coloana sonora excelenta!
1 1
GabrielaSirbu pe 12 August 2014 13:48
Obligatoriu de vazut pentru buna-dispozitie si fericirea pe care le vei simti dupa iesirea din sala de cinema. Muzica excelenta!
1 4
GabrielAlin pe 18 Iulie 2014 20:00
Sincer e un film de nota 8, actiunea este ok, din cauza unor "probleme" :)) nu am reusit sa ma tin dupa ea si m-am pierdut oricum era loc de mai bine la scenariu, dar coloana muzicala este bestiala, sincer cred ca nu am mai vazut de mult o coloana sonora atat de buna, tipul imi aminteste de moroon 5. Nota 8 din partea mea, duetul dintre cei doi a fost meserias :D
1 4
XtincT pe 22 iulie 2014 02:41
Iti aminteste pentru ca el este solistul trupei :)) maroon 5*
GabrielAlin pe 23 iulie 2014 14:48
aaa super tare, nu stiam cum il cheama in realitate:))) merci pt pont =))

Spune-ţi părerea despre Begin Again

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Begin Again
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells