8.7 / 10
17 voturi

Biografie

A urmat cursurile Facultatii de Teatru din Targu- Mures in perioada 1979-1983. Are un masterat in actorie - pedagogie la Academia de Teatru si Film I.L. Caragiale Bucuresti (2002-2003).

Este asistent universitar la Catedra de Actorie clasa prof. Vlad Radescu, Adriana Pitesteanu si clasa prof. Constantin Codrescu din 2007.

Face parte din trupa Teatrului MASCA.

A contribuit la această pagină: lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
17rubine pe 03 Aprilie 2013 22:32
Monstrul
Nu sunt de acord cu unele comentarii.Merg la teatrul Masca sa duc fata cea mare la cursuri de teatru. Sunt o echipa de oameni care practica teatrul total si merita apreciati pentru asta si pentru ca pun mult suflet in cursurile ce se desfasoara aici.Sunt invitat la premiera piesei Greva ! Va invit sa o vedeti – maestrul Mihai Malaimare a avut grija ca aceasta adaptare sa fie magistrala si merita vazuta !.
Il vad jucand pe Sorin Dinculescu si am o revelatie.. monstrii teatrului romanaesc nu au murit…nu au murit toti…au mai ramas! Felicitari domnule Dinculescu, sunteti un Monstru ! Va urez la multi ani de teatru !!!

1 0
cugetdeciexist pe 28 Decembrie 2010 15:03
minunat!
L-am vazut de curand pe Sorin Dinculescu in Acul cumetrei Gurton: este un actor minunat! Un talent de exceptie, intr-adevar! Il mai vazusem deja in alte piese la Masca: Gemenii, Oglinda, Pourceaugnac... Pe cand un rol principal la Bulandra sau la Ntional? Sau intr-un film important? E un semn bun ca, dupa ce am pierdut in ultimii ani cativa dintre marii nostri actori, ramane generatia tanara, pe care Dl. Dinculescu o reprezinta cu onoare! Mult succes, Domnule Actor! Publicul roman te iubeste
1 0
Moldovan Daniela pe 11 Ianuarie 2009 03:09
Un actor exceptional, un mare artist "ascuns " intr-o trupa de mascarici ieftini si ingamfati. Un om care merita mult mai mult
1 1
Ionescu Ion pe 14 Noiembrie 2008 14:48
Nu stiu cine e Brown Carla, dar are dreptate;si e o pierdere.De ce ?
1 1
Brown Carla pe 08 August 2008 23:45
Un talent rar, de ce se risipeste la Masca?
1 1

Spune-ţi părerea despre Sorin Dinculescu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells