7.7 / 10
19 voturi
Locul naşterii: Linz, Upper Austria, Austria · Data naşterii: 03.04.1977 (47 ani) · Ocupaţie: Actrita · Zodia: Berbec

Biografie

Actrița austriacă Birgit Minichmayr s-a născut la 03 aprilie 1977, in Linz, Austria.
A copilărit in Pasching, Austria Superioară si a studiat actoria la Seminarul Max Reinhardt din Viena, cu Klaus Maria Brandauer.
A debutat ca actriță de teatru, pe scena Teatrului Național (Burgtheater), din capitala austriacă. A jucat in numeroase piese, cum sunt Der Reigen de Arthur Schnitzler, Troilus și Cressida, de William Shakespeare, Der Farber und sein Zwillingsbruder de Johann Nestroy. In...

mai mult
A contribuit la această pagină: lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 01 August 2016 13:18
Este o apreciată actriţă de teatru si film, a jucat in producţii austriece si germane, este laureată a premiului Ursul de Argint ca Cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (2009).
0 0
XShadowX pe 03 Aprilie 2015 12:12
LA MULTI ANI !!!
Gerda Christian din fimlu nemtesc Der Untergang , atunci am remarcat-o eu pe aceasta actrita austriaca talentata si frumoasa pentru ca mai apoi peste cativa ani sa o revad cu placere si in filmul Mercy (aka. Gnade) din 2012 unde ne-a incantat privirile din nou interpretand cu maiestrie rolul sau ...
0 0
Champion pe 31 Martie 2012 04:13
nu da inapoi... aventura cinemagia este sa faci un salt cu parasuta in gol, fara sa sti ce vei intilni... in mare cam asta este : sa-mi dau cu parerea despre zecile de mii de actori :D talentat ,joaca foarte bine in unele filme dar in altele nu chiar atat de bine :-p . parerile mele sint la indigo pentru simplul fapt ca opinia mea la majoritatea actorilor este aceeasi ;) = (smileys yahoo)
0 2

Spune-ţi părerea despre Birgit Minichmayr

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells