7.5 / 10
6 voturi
Locul naşterii: Teheran, Iran · Data naşterii: 08.06.1967 (56 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Zodia: Gemeni

Biografie

Jasmin Tabatabai s-a născut in Teheran, Iran, la 08 iunie 1967, in familia unui iranian si a unei nemtoaice. Părinții ei erau iubitori de muzică si s-au întâlnit la Festivalul Berii de la Munchen, in 1956. A învățat in familie atât germana, cât si persană.
A studiat la Școala Germană din Teheran, in 1979, in timpul revoluției persane, familia a emigrat in Germania. A absolvit Universitatea de Muzica si Arta din Stuttgart, cu specializarea in muzică și teatru, in 1993 a înființat...

mai mult
A contribuit la această pagină: lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 29 August 2016 12:36
Este una dintre cele mai apreciate actriţe germane, a jucat in filme de cinema si seriale de televiziune.A înfiinţat formaţia rock feminină Even Cowgirls get the blues, a compus melodii.
0 0
Champion pe 31 Martie 2012 04:13
nu da inapoi... aventura cinemagia este sa faci un salt cu parasuta in gol, fara sa sti ce vei intilni... in mare cam asta este : sa-mi dau cu parerea despre zecile de mii de actori :D talentat ,joaca foarte bine in unele filme dar in altele nu chiar atat de bine :-p . parerile mele sint la indigo pentru simplul fapt ca opinia mea la majoritatea actorilor este aceeasi ;) = (smileys yahoo)
0 0
burtescu patricia pe 18 Decembrie 2006 10:37
Draga Tiberiu,
am vazut mesajul tau.Imi amintesc de tine.Cu tine faceam jogging in Grozavesti, seara.Imi pare bine ca ti-ai amintit de mine.Tu ce mai faci?
Eu din adresele tale de mail nu prea am inteles mare lucru, dar iti las adresa mea, daca vrei sa mai vorbim.(patriciaburtescu@yahoo.com).Am cont si pe messenger, tot patriciaburtescu.Astept sa vorbim!
Pa!

0 0
PATRICIA BURTESCU pe 03 Octombrie 2006 13:02
Este complet superba!
Are o interpretare rafinata, este o prezenta usor angelica, usor dinamica, usor joviala...Superba!

0 0
Coman Tiberiu pe 27 Noiembrie 2006 00:37
Draga Patricia,
Am vazut remarcile tale despre jasmin - Dar nu pentru asta am intrat aici pe site; am intrat pentru ca as vrea sa e revedem; Da, sa ne revedem... ce indicii pot sa iti dau - stiu ca am venit la tine intr-o seara, atunci cand, dupa CERF, iti fusesera furati niste bani si ... mai venise un baiat... grrrr!!si erai colega cu roscata aia din Pitesti-am si uitat cum o chema :D... In fine... am lasat adresele mele de mail - mi-ar placea sa ma contactezi - sa ne mai vedem ; ca sa iti amintesti de mine - [i]profiles.yahoo.com/lahbush09[/i]; sau pe noi2.neogen.ro - profilul fiduletz

0 1

Spune-ţi părerea despre Jasmin Tabatabai

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells